Blues optager NEOAA titel

Blues optager NEOAA titel

Timmins High Vocational School Blues vandt deres fjerde lige NEOAA Senior Girls Volleyball Championship onsdag eftermiddag på TH mesterskabet er deres første titel, efter tre lige kroner, men Blues vil stadig være på vej til OFSAA Girls Volleyball Championships i Windsor 5 marts 7.

I mellemtiden vil Timiskaming District Secondary School Saints, der tabte til Blues i onsdag mesterskabsfinale 25 15, 18 25 og 14 16 repræsentere NEOAA på OFSAA Girls Championships i Mississauga 5. marts.

De hellige er en skole, men de har ret til at fremme i kraft af deres 29 27, 20 25 og 15 8 semifinale sejr over den sekundære katolique Th Flammes NEOAA, der kun tilbageværende skole på onsdag.

gjorde det interessant, det sagde sikkert Blues træner Kris Koskela.

Det tredje sæt, vi var faktisk ned 14 13, men pigerne kæmpede tilbage og vi kom op med en stor drab. Robyn Armstrong, vores kaptajn, var på service for de sidste to punkter og afhentet et service-ess på vores 16. punkt. Hellige gav Blues alt, hvad de kunne klare og derefter nogle i mesterskabet.

kom ud i det første sæt, sagde Koskela.

håndterede bolden meget godt og fik det til deres primære angribere i midten. Vi havde en rigtig hård tid at forsvare det. Den bedste del af vores spil, vores passerer og vores betjening var ikke op til det samme, og de tog det helt ud af det.

lige fortalte pigerne i mellem sæt, komme tilbage til det grundlæggende. Lad begynde at tage sig af bolden på linjen og med vores modtagelse. Ved at gøre det, tog sagen sig af sig selv.

havde et rigtig godt andet sæt og vi var i kontrol hele tiden og trak sejren ud.

du går ind i det tredje sæt, du er bare håb om, at dine piger kan komme ud og spille efter deres bedste evner ved at vide, at presset er på. Vores piger gik helt sikkert op. trykket er selvfølgelig endnu mere intens, da det tredje sæt af kampen kun er op til 15 eller den nærmeste topunkts fordel, ikke 25 som de to første sæt.

margin for fejl i et 15 point sæt gør det godt at starte så meget mor vigtigt, sagde Koskela.

gik i gang med en anstændig start, men så fik TDSS tingene sammen, og på midtvejs punktet, da vi skiftede sider, var de faktisk foran os 8 6. Vi snakede handlede punkter helt op i teenagerne, indtil de kom frem 14 13.

gjorde en god dræb og fik bolden tilbage i hænderne på en af ​​vores topservere. Robyn viste ingen frygt, og hun lavede to gode servere, der satte os over toppen for at fange titlen. Koskela var tilfreds med stykket af hele hans Blues-hold, han valgte at uddele nogle få spillere ud over Armstrong for lidt ekstra ros.

På vores statistik førte Hunter Millions vejen med 25 drab og Maegan Shryburt var også en kraft, med 23 drab, sagde han.

så vidt som servering går, hun var bar ingen vores top server af dagen. Hendes og Hanna Hickey, vores anden udvendige hitter, havde også en god dag med 18 dræbte.

kan forlade Mikayla Caldwell, som også havde 18 dræbte. Det viser kun dig hvor meget Robyn spredte bolden ud. Hun kaldte et godt spil og hun kaldte en stor turnering. Hun flyttede bolden rundt og holdt forsvaret på deres tæer. De anede ikke på et givet punkt, hvor hun gik med bolden.

Hitters fik alle deres chancer, og de havde alle gode dage at ramme bolden.

Anden spiller, der skal nævnes, og vigtigheden af ​​at have hende på vores hold er uvirkeligt, er Lauren Robertson, som har styrket vores libero position. Hun er vores primære passer og hun var fantastisk alle turneringer.

evnen til at gøre store passerer fra receptioner, at læse forsvar og gøre nogle grave defensivt gjort hende til en styrke for os hele året.

var en nøgle for os, fordi alt i mit sind begynder med bold en. Baseret på hendes stilling får hun bolden mest, og hun gør os så meget bedre med den måde hun tager bolden på. Blues, som havde været ubesejret dagen før deres første tab mod de hellige, gik videre til finalen ved at tage Secondaire de Hearst High School Nordiks i lige sæt, 25 11 og 25 14, i onsdagens første semifinale.

Selvom Nordiks gjorde det til finalen, var træneren Eric Mignault tilfreds med den måde, hendes piger spillede på onsdag.

startede mod (secondaryaire catholique) Sainte Marie og vi spillede rigtig godt, sagde han.

havde nogle op og ned i løbet af sæsonen, men jeg var glad for at vi kunne vinde her. I vores anden kamp mod TDSS gjorde vores piger det bedste, de kunne, men desværre savnede vi et par hits her og der.

manglede en smule i evnen, men pigerne kæmpede virkelig. De viste meget hjerte. Vi flyttede ganske godt i dag. Vi ramte virkelig bolden som vi normalt gør, men pigerne på den anden side blokerede mange af vores angreb. var tilfreds med indsatsen fra alle hans nordiks, især under omstændighederne.

havde en rigtig kort bænk i dag, sagde han.

havde kun otte spillere, men de gjorde det hele godt. Jeg er meget stolt af den sæson, vi havde i år. træneren indrømmede, at hans piger måske har været lidt trætte nær slutningen af ​​turneringen.