blues udstillet på Barns mødested

blues udstillet på Barns mødested

BERRYVILLE En koncert og dokumentarfilm fundraiser på fredag ​​vil fremme bluesen samtidig med at man skinner lys på en mands liv med en neurologisk sygdom. På Barns of Rose Hill vil Keith Harrington (bas og guitar) blive tilsluttet af vokalisterne Gina Byrdand Terry Scheaffer, sammen med Terry Metz (piano), Donnie Gray (trommer) og Jon Rose (bas og guitar) for at udføre en blanding af blues, blues rock, country, lidt reggae og nogle overraskelser, ifølge en udgivelse fra Barns of Rose Hill.

Herefter følger screening af dokumentarfilmen ‘Keith’s Blues: My Life with Parkinson’s’, hvor Harrington vandrer sit publikum gennem et tværsnit af sit liv fra den daglige hans morgenbarber til de sublime interviews med tidligere ledende musikere kæmper også med Parkinsons sygdom. Fredag ​​eller $ 30 ved døren.

Harrington var en advokat i London, der overvejede at sælge sin lovpraksis og gik tidligt tilbage, da han blev diagnosticeret med Parkinsons sygdom, ifølge frigivelsen. Han beskriver på unemotional vilkår, hvordan diagnosen forlod ham med kun to valg, overgivelse eller kamp.

I filmen er seeren interesseret i undersøgelsen af ​​Harrington af hans neurolog. Han åbner også sin familie hjem til kameraerne for at vise sine aktiviteter som motion, tennis, kunst, madlavning, musik og meget mere. Sammenblandet i denne historie er en sekundær historie om hvordan han opdagede og blev forelsket i bluesen, ifølge udgivelsen.

Filmen er positiv, selv om Harrington finder det svært at skjule sine følelser efter et besøg hos en musikalsk ven fra 30 år eller mere siden, også med Parkinson, der fortæller ham, at verden han tidligere kendte hans venner, andre musikere, optagelser osv. er alle forsvundet.

Harrington er håb om, at filmen kan hjælpe dem, der for nylig er diagnosticeret med sygdommen.

Keith Harrington og Friends spillede i en udsolgt forestilling den 6. april på Alamo Drafthouse Cinema.

Indtægter fra fredagens arrangement vil gavne Michael J. Fox Foundation for Parkinson’s Research. Sponsorering til arrangementet er Hobert Kerr advokatfirma i Berryville. Søndag. Han er modtageren af ​​Professional Music Achievement Award. Han har udført internationalt, herunder forestillinger på Blue Note i New York og på japansk national tv.

Billetter er $ 15 i forvejen til middag søndag eller $ 20 ved døren.

Børn 12 år og derunder er gratis, når de ledsages af en voksen. mand løj om angriberen, stakkede sig selv Lokale studerende forventes at deltage i national walkout over skoleskydningerDeath meddelelser til marts 13Winchester School Board enstemmigt modsætter væbnede lærerePanel godkender politiet deling håndhævelse for Middletown, LFCCWinchester School Board diskuterer tidslinjer for åbning af Innovation Center, administrationskontorerLetters til redaktøren begynder at tage form ud af fortiden. mand løj om angriberen, stakkede sig selv (1)