BMC undgår hårde spørgsmål om Kamala Mills ild

BMC undgår hårde spørgsmål om Kamala Mills ild

Mumbai: Brihanmumbai Municipal Corporation (BMC) borgmester Vishvanath Mahadeshwar undviste på fredag ​​hårde spørgsmål om Kamala Mills brandhændelse

I mellemtiden er fem BMC-embedsmænd blevet suspenderet. De suspenderede embedsmænd er Madhukar Shelar, Dhanraj Shinde (Junior Engineer), Mahale (Sub Engineer), Padgire (Medical Officer) og SS Shinde (Fire Officer) og G. South Ward Officer Sapkale.

Da ANI ønskede at vide, hvorfor gentagne brandhændelser blev rapporteret i Mumbai, svarede borgmesteren ikke spørgsmålet. I stedet sagde han, at der vil blive taget skridt mod ansvarlige personer for Kamala Mills brandhændelse.

Talende til ANI, sagde Mahadeshwar: ‘Fjorten personer er blevet dræbt i brandulykken. Forespørgslen er bestilt, og når beretningen kommer, vil der blive taget skridt mod de ansvarlige. Hvis kommissæren er ansvarlig, vil der også blive taget skridt mod ham. ‘

Maharashtra Chief Minister Devendra Fadnavis på fredag ​​instruerede BMC kommissæren til at foretage en dybtgående undersøgelse af tragedien.

Tidligere har et øjenvidne fortalt ANI, at tab af liv Kamala Mills ild kunne være blevet afvist.

Sharad Jadhav, der arbejder med TV9 Marathi kanal, der har kontor i Kamala Mills Compound, var en af ​​de personer, der vidne til ødelæggelsen skabt af ild.

‘Efter at have snakket med de sårede, kom vi til at vide, at den første ild brød ud på Moju’s Bistro Cafe, som ikke var en stor. Hvis den var blevet kontrolleret inden for tiden, ville der ikke være tab af liv og ejendom. Da det ikke var kontrolleret, blev ilden opslugt i nærheden 1 Over restauranten. I dag har 15 unge mistet livet, som var landets fremtid, ‘fortalte Jadhav ANI.

Han krævede også, at det skulle spørges om caféen og hotellet havde passende brandbekæmpelsesudstyr eller ej.

Mere end 12 ildbud blev skyndte for at bekæmpe branden, der blev bragt under kontrol omkring kl. 6.30 på fredag.

De tilskadekomne er optaget til KEM Hospital og andre hospitaler til behandling.

Tidligere på dagen udtrykte præsident Ram Nath Kovind og premierminister Narendra Modi også kondolanser over tabet af liv i Kamala Mills Compound.