Bo og personale nyder godt af mere sommerinteraktion

Bo og personale nyder godt af mere sommerinteraktion

Solich holdt sin ryg til øvelserne hele tiden. Aldrig vendt om en gang. Ikke et kig. Han lå ind på vores samtale som om vi var et par af fem stjernede rekrutter. Gnidningen: Solich kunne ikke vende sig om for at se actionNCAA-reglerne forbød det.

På grund af ændrede NCAA-vedtægter kan hovedbusser og assistenter overvåge sommervægtstræning, feltkonditionering og filmstudie, mens de tidligere var forbudt mod sådan kontakt med spillere.

En anden ændring i NCAA-vedtægterne tillader trænere at rent faktisk kræve, at spillere deltager i otte timers konditionering og filmarbejde om ugen om sommeren. Hvad mere er, trænere kan nu møde med spillere i op til to timer om ugen.

Enhver på feltarbejde med fodbold syv på syv øvelser, for eksempel med trænere til stede, er stadig forbudt.

‘Det store er, når spillerne gør færdigheder og øvelser, kan coacherne være der,’ sagde Jeff Jamrog, Nebraska assistent AD til fodbold operationer. ‘Det er fodarbejde og forskellige øvelser, som trænere har udtænkt i årenes løb for en condition indstilling. Nu kan vores træner være derude, der kører øvelserne sammen med vores styrketræner.

‘Så er den endnu større del det mentale aspekt. Du får en chance i to timer (pr. Uge) for at mødes med ikke kun operclassmenne, men også med friskmændene for at få dem til at få fart på, hvordan vi gør ting.’

Nebraska s 2014 freshmen rapporteret til campus 9. juni.

Den tidligere regel, der forhindrede trænere i at arbejde med nybegyndere, gav lidt mening. Begyndelsen af ​​preseasonlejren i august kan være overvældende for nybegynderne. Med de nye regler skal overgangen være meget glattere.

Men som Jamrog påpegede, handler det ikke kun om de nye fyre. Selv Oklahoma træner Bob Stoops bemærkede, at det også vil være rart at interagere på positive måder med veteran spillere.

‘I slutningen af ​​dagen skal du være i stand til at sige noget om dine spillere,’ sagde Stoops til The Oklahoman. ‘Eller bare for at stoppe ind og se på en træning. Ikke straffe eller finde problemer, men bare for at sætte armen omkring et barn. Motiver dem. Få dem til at føle sig godt.

‘Hvorfor ville jeg ikke kunne gå derovre, læg min arm omkring en fyr og tale med dem om hvad der sker? Nu kan du gøre det. ‘

Det giver mening i modsætning til mange dumme NCAA regler.

Stadig forsøger at pakke min hjerne rundt om det faktum, at Tony Gwynn aldrig slog ud mere end 40 gange i en sæson i sin 20 års karriere, herunder 16 år med mindst 400 i flagermus.

Af hensyn til perspektiv slog Darren Erstad, Nebraska baseball træner, som tilbragte 14 år i majestætterne og var en to-time All Star, i mindst tre gange i tre separate årstider.

‘Gwynn s evne til at flytte bolden rundt i batting praksis var et af de største kunstværker jeg nogensinde skulle vidne med mine egne øjne,’ sagde Erstad. ‘Det var bare utroligt, hans evne til at slå linjedrev.

‘Den eneste anden person, jeg kan sige, jeg så gør, det var Wade Boggs. Deres evne til konsekvent at få tønde af flagermus til baseball var bare fantastisk.’

Erstad på onsdag ønskede ikke at diskutere manglen på hjemmebane i College World Series. Måske er det fordi han foretrækker line-drev og hårde grundkugler. Eller måske er det fordi han foretrækker at spille i CWS og ikke analysere det. Han har Nebraska på den rigtige vej.

Gigantiske nyheder om ugen: Nebraska annoncerer Husker fodboldfans har mulighed for at købe resterende sæsonbilletter til 2014, hvilket kun kan betyde en ting, som sælgerstripen er forbi!

Mange Nebraska fans synes forfærdeligt skittish. Chris Anderson, NU associeret atletisk direktør for samfundsrelationer, berolige nerver ved at påpege, at 2014-sæsonen billetfornyelse på 95 procent er i overensstemmelse med det seneste årti.

I dag vil nogen opfinde en contraption, der stikker pizza i vores mund, når vi plantes på vores sofa. Måske ville det være den sidste søm i salgsstrengen.

Om de påståede cykler theftsat mindst vi ved Nebraska køber ikke biler til sine fodboldspillere.

Smarte Tenopir håndterede nederlag (de få der var) med så meget klasse som en træner jeg har oplevet. Der vil ikke være nogen nederlag denne gang. Kæmp hårdt, træner.