Bobcat wrestlers kommer i gang

Bobcat wrestlers kommer i gang

Den wrestling sæson åbnet for White Pine High den 1. december og de har deltaget i to turneringer i Utah på vej ind i denne kommende weekend.Coach Mark Dolezal rapporterede turneringen på Panguitch var ‘en god for os at starte sæsonen med. varsity wrestlers havde stærk konkurrence og JV fik den mest nødvendige mattid. Hver wrestler fik syv eller otte kampe på begge niveauer. Vi lærte, hvad vi skal arbejde på. ‘I Panguitch var Eric Pickens (152) mester og vinde alle otte af hans kampe. ‘Han tog kontrol over sine kampe og fokuserede på sine modstanders fejl, gør modstanderen kvæle sin stil,’ sagde Dolezal. Sven Pickens (160) placerede sjette på Panguitch på 3 5. Dolezal udtalte: ‘Han var ikke hans normale aggressivt selv til at begynde med, men senere blev det vendt. ‘Jorge Chamorro (220) var 2 6 hos Panguitch og Justin Mabson (170) ramte en skulderskade i hans første kamp og måtte trække sig tilbage for yderligere konkurrence. I JV kampe, Zeke Vinson (170) og Sebastian Lyons (145) begge placeret anden, hver kun taber en kamp. ‘Lyons er en freshman, men erfaret på mellemskoleniveau og Vinson, et andet års bryderi, har forbedret sig dramatisk fra starten i sidste sæson, ’sagde Dolezal.Luke Finicum, en anden freshman, placeret tredjedel på 152 pund. Den 8. december kørte holdet i AK Memorial turneringen i Stansbury Park, nær Tooele, Utah.Dolezal sagde,’ vi gik 2 3 i vores dueller, ikke så dårligt for kun at fylde halvdelen af ​​vægten. Ligesom Panguitch gav denne turnering vores wrestlers mindst syv kampe. Hver kamp vi lærer lidt mere af, hvad der er nødvendigt for os at forbedre. ‘Lyons (145) var 2 6, Finicum (152) var 3 5, Pickens (160) var 4 3, Vinson (170) var 3 5, Jorge Chamorro (220) var 2 6.Kegan Hexem (195) var tredjepladsen på 7 1. Dolezal sagde, ‘Kegan havde vundet alle fem kampe i sin pulje, men tabte en tæt semi-finale, men kom tilbage hårdt for at pinke sin modstander i det tredje sted match. En god start til hans årstid. ‘