Bobcats spredte ud scoring

Bobcats spredte ud scoring

De to vil også mødes den 9. oktober på Tompkins Cortland Community College for ‘Battle for the Paw’ -spil.

Også i nord er Whitney Point (7 4, 4 3) og Union Springs (4 6, 1 5).

Dryden 3, Southern Cayuga 1The Dryden Lions sprang tilbage fra et tredje minuts eget mål til Southern Cayuga, scoring to i de første 10 minutter og tilføjer en anden lige før halvdelen for at tage en 3 1 sejr.

Felix Abel Ferretti scorede hattetricket for at lede løvene og satte først i fem minutter i kampen efter at have kontrolleret en løs bold og skød langt ind i det fjerne indlæg.

Hans andet var to minutter senere på et sæt mange kombinationskampe, der sluttede med en touchpas fra Robbie Busby over en forsvarsspiller. Abel Ferretti bragte det hurtigt og satte det ind i fjernsiden.

Med fem minutter til halvt halvt gennemførte han hattricket på en uassistent indsats, der splittede forsvarerne.

‘Felix og Robbie kontrollerede virkelig midtbanen i aften, og gode ting skete som følge heraf,’ sagde hovedtræner Laszlo Engel i en email. ‘Vi holdt på for sejren da Southern Cayuga skød hårdt for at score og vores tilbage fire blev stramt og fast.

Dryden kantet i skud, 11 7 og hjørner, 7 2. Alec Ortiz havde fem sparer for Dryden, mens Collin Rejman samlede tre til Southern Cayuga.

‘Ortiz kom op stort på et par skud og vi slog sig ned igen og kontrollerede de sidste par minutter til sejren,’ sagde Engel. ‘Det var en holdindsats på mange måder af alle.’

Lansing 10, Moravia 1The Lansing Bobcats knuste Moravia Blue Devils under lyset torsdag aften med en 10 1 score. Lansing scorede otte i første halvleg og havde mål fra otte forskellige spillere.

Bobcats tog 28 samlede skud og 10 hjørneforsøg, mens forsvaret opretholdt Moravia på fire samlede skud.

Jacob Williamson og Joe Besemer scorede to mål for Lansing. John Rogers havde et mål og en assisteret.

Nic Whittaker, Nick Parkes, Taylor Overton, Lansing Miller og Mason Edwards havde også mål.

Henry Myers, Langston Hopkins og George Taylor havde hjælp.

ArtiklerNewfield mand opkrævet for angiveligt at stjæle, derefter ophugning, carSeeking En eksklusiv CureDeferred Enlightenment: En mands vilde rejse fra Ithaca til ashramerne i IndienYour Seneste ImmortalsLegislature forsinkelser vejer ind på NYS plastikpose banIthaca Politiet undersøger skydning i NorthsideCity gal på Spectrum, STAP frivillige for sikkert indsprøjtningssted og andre notaterCornell, Trumansburg-studerende til at deltage i nationale udbrud på våbensvoldTTC Dems som Mitrano, men ikke nok til at godkende (endnu) Sundquist vinder to påtegninger i den vestlige del af NY 23

CommentedEndorsed by many, Mitrano søger klarhed i messaging (3) Maguire annoncerer Honda i Ithaka-erhvervelsen (1) Rehashing økonomisk udviklingspolitik i Tompkins County (1) Hvorfor har Tompkins County ikke mere vandkraft? (1) Reed-kampagnen genopliver ‘Ithaca liberale ‘tag i ny annoncekampagne (1) Ændringer i værkerne til Ithaca’s Inlet Valley (1)’ Iron Chef ‘opfylder’ Magic Mike ‘på State Theatre (1) Kan græsrods PAC-finansiering påvirke løbet for NY 23? (1) Livet på toppen af ​​Ithakas uafsluttede affaldsdump (1)