Bobcats vært 2A Southern region wrestling turnering

Bobcats vært 2A Southern region wrestling turnering

1 frø i turneringen, der starter fredag, og holdkammerat Monte Moore er nr. 2 frø.

Eric Pickens (152 pund) dominerede klassen på Laughlin og gik 10 0 over de to dage af konkurrencen. Han vil være en tung favorit for den regionale titel. Skal han vinde det, mener Dolezal, ‘han vil være i en god position til at køre på statens titel.’ Angel Ramirez fra Pershing County var statsmester sidste år.

Sven Pickens (160) vandt også alle sine kampe på duellerne. Dolezal sagde: ‘Sven har fortsat sin forbedring fra Fernley-turneringen og vil være på udkig efter hans første turneringskampsæson denne sæson i regionalsalen. Han skal vinde Sydregionen for at være sikker på at han vil møde vinderen i Nordregionen i finaler og ikke semifinalerne. ‘

Moore (145) vil have nummer 2 frøet på den regionale turnering, der har mistet en god Tonopah wrestler i Laughlin. Dolezal forventer, at de to vil gøre det gennem alle runderne og står over for hinanden igen i finalen og måske endda i statsfinalerne. Moore var statsløberen i sidste år.

Justin Mabson (170) tog fjerdepladsen på duellerne i sidste uge, hvilket stadig sætter ham i en god position for en af ​​de bedste fire pletter i hans vægt for statsturneringen. Dolezal sagde, at vægtklassen er temmelig bred åben, ‘og en af ​​de øverste fire har et skud på statens titel.’

Kegan Hexem (195) går op i vægt for den regionale turnering. Dolezal bemærkede: ‘Dette vil give ham en bedre chance for at kvalificere sig til staten. Men han bliver nødt til at udnytte sin fart for at gøre det.’

Jorge Charmorro (220) bevæger sig også op i en vægtklasse til denne turnering. ‘Dette synes at være det rigtige sted for ham,’ sagde Dolezal. ‘Han tabte kun 2 0 til tredjepladsens efterbehandler, så vi ved, at han kan gøre det næste gang, hvis han bryder sit bedste.’

Zeke Vinson (160) deltog ikke i de sydlige dueller. ‘Han har dog haft et godt første år,’ sagde Dolezal, ‘og vil være en faktor i de næste tre år.’ De fire bedste finishere på regional turneringen kvalificerer sig til staten, der afholdes 10. februar i Spanish Springs High in Sparks.