Bokeem Woodbine taler sagte og stjæler hver scene

Bokeem Woodbine taler sagte og stjæler hver scene

Fra begyndelsen kunne skuespiller Woodbine høre Mike Milligan s stemme i hovedet, skriver Eric Volmers.

Han havde selvfølgelig ingen kontrol over, hvad Mike Milligan sagde.

Men den bløde, venlige og næsten singsongy måde at levere Milligan s linjer var noget skuespilleren bragte til sin allerførste læsning for producenter, og forventer fuldt ud, at det ikke ville vare, hvis han landede rollen.

‘Det er bare noget, der skete for mig, da jeg var klar til auditionen,’ siger Woodbine, i et konferenceopkaldssamtale med journalister. ‘Jeg kunne høre ham i mit hoved at tale. Det var sådan, han lød. Da jeg gjorde auditionen, gjorde jeg det sådan. Jeg fik del. Da vi blev klar til at skyde, ventede jeg på, at de skulle fortælle mig ikke at gøre det.

Jeg ventede på, at de skulle sige ‘OK, det fungerede i auditionen, men vi’ skal gøre det sådan. ‘Men de gjorde det aldrig. Så jeg gik bare med det. For mig var det meget organisk. Karakteren talte virkelig for mig sådan.

Det ville være svært at forestille sig Mike Milligan, den verbose og tilsyneladende frygtløse håndhæver af Kansas City-syndikatet, der lød nogen anden måde. Flankeret af de tårnhøje og stumme twin køkkenbrødre, kan Milligan tydeligt lide at snakke.

Han kan godt lide lyden af ​​sin stemme og synes godt om at blive filosofisk (‘Jeg vil ikke have noget at gøre med din fakakta-metafor’, siger hans uhyrlige chef, som spilles af Brad Garrett, efter at han har forsøgt at udrydde en af ​​Milligan’s retoriske spekulationer.)

Men mens Woodbine måske har afleveret sin audition på Milligan ’s rolige og kontrollerede måde, troede han, at han blæste sine chancer efter at have flubbet en linje.

Skuespilleren har arbejdet støt i film og tv siden hans breakout rolle som en ex for at forsøge at gå lige ind i HBO’s 1993 film Strapped, men han så stort potentiale i gangster Mike Milligan. Han havde ikke set den første sæson af Fargo , men troede altid, at Coen Brothers mørke komedie fra 1996, der inspirerede det til at være en ‘perfekt film’. Så da han fik opkaldet tilbragte han de tre dage, han havde før auditionen arbejdede på materialet og fik meget lidt søvn.

‘I tv-verdenen generelt, hvis du ødelægger en linje i en audition, kan du lige så godt stoppe lige der og stå op og undskylde for at spilde alles tid,’ siger Woodbine.

‘Det har været min erfaring, at de ikke lider under auditionsprocessen til fjernsyn. Jeg forlod lokalet og tænkte på, at det ikke ville ske. Men jeg havde et af mine livs mest vidunderlige overraskelser, sandsynligvis den største overraskelse i min karriere til dato, da min agent sendte mig en e-mail med at sige ‘Du dræbte det i stuen i dag, vil du få tilbuddet om et par timer.’ blev inspireret casting. Woodbine har vist sig at være en scene stjæler i en sæson fuld af scene stjæler.

Som fuldmægtig i Kansas City-syndikatet står han midt i en kamp mellem storbymafiaen og Gerhardts klan i landdistrikterne i et snedækket Midtvesten i 1979. De spændte, men sjove udstillingsscener mellem Milligan og den hyggelige fyr Sheriff Hank Larsson (Ted Danson), eller Milligan og krigsvidenskabs-tropper Lou Solverson (Patrick Wilson), blandt de mest mindeværdige i starten af ​​sæson 2.

I et show, der tilbyder så truende væsener som iskold matriark Floyd Gerhardt (Jean Smart) og hendes brutale ældste søn Dodd (Jeffrey Donovan), er det Milligan, der synes at have dukket op som den sande efterfølger til sidste sæson. S Lorne Malvo, den blid talt og skræmmende selvsikret morder spillet af Billy Bob Thornton. Ligesom Malvo synes Milligan at være den smarteste person i rummet, og som Malvo synes han at have pervers fornøjelse ved at spille folk fra hinanden. Man får en fornemmelse af, at publikum kun får et glimt af hans ambitioner i disse første fire episoder.

‘Det eneste, der nogensinde vil skræmme Mike, når ikke sit fulde potentiale, får ikke alt, hvad han kan komme ud af livet, givet sine egenskaber og givet sine færdigheder,’ siger Woodbine. ‘Mike vil ikke være en gammel mand, der tænker på’ Nå, hvis jeg lige havde skubbet lidt hårdere. ‘ Han vil ikke være Willy Loman fra en sælgers død. ‘

Alligevel indrømmer Woodbine at det var koldt, at det ikke var let i den frysende kulde. Mens vinteren var udholden, var han forholdsvis mild ved Alberts standarder, sagde han, at det stadig virket distraherende koldt for ham.

‘Det havde det udfordringer,’ sagde han. ‘Sommetider måtte du kæmpe hårdt for at bevare din koncentration under et sådant koldt klima. Du var nødt til at forsøge at gøre dit bedste for at blive varm og blive i zonen. For mig var det i min karriere en unik udfordring. virkelig arbejdet i den slags vejr før. ‘

Men Woodbine havde stor ros for Alberts besætningen, især det team, der ville passe ham med Milligan s varemærkehår og sideburns hver dag.

‘Jeg elskede parykken med det samme’, siger han. ‘Jeg blev forelsket i det. De ville ikke lade mig holde det, men jeg blev forelsket i det. Men de sideburns! Disse sideburns til mig var som en karakter for sig selv. De passer perfekt perfekt. Vores makeup team var utroligt. De var omhyggelige. Det måtte bare være rigtigt, og det tog så meget tid.