Boksning hjælper kampen mod Parkinson ’s

Boksning hjælper kampen mod Parkinson ’s

Men siden da har Thomaston-manden kæmpet tilbage. Denne sommer tog han endda boksning op for at forsvare sine forsvar mod sygdommen, en neurologisk lidelse, der gør det svært for folk at bevæge sig.

Øvelse, herunder koordination af tunge bevægelser af boksning, anbefales i stigende grad for patienter med Parkinson som en måde at lindre symptomer og netværk med andre, der står over for den samme diagnose.

I juni kørte Belfiore, 58, forbi en lille shoppingplaza på Watertown Road, da han bemærkede en ny forretning. Senere kom han over en artikel i den republikanske amerikaner om den virksomhed, Blue Boy Boxing Club.

Han sagde, at han normalt læser kun et afsnit i en historie, men noget fascinerede ham om klubben.

Når han læser, at Blue Boy tilbyder klasser til folk med Parkinson, kørte han der den næste dag.

har været lige siden, sagde Belfiore. i min familie sagde de kunne se forskellen med det samme både mentalt og fysisk.

dybest set, når du laver mit arbejde, eller du rammer posen, fyrer du op disse neuroner, og du bruger din venstre og højre hjerne. Du skal bruge hele din krop. der er ingen kendt kur mod Parkinsons medicinske eksperter siger motion er nøglen til at reducere symptomer.

Den lange liste over mulige symptomer omfatter tremor, stive muskler, ufrivillige bevægelser, problemer med at gå eller stå, søvnforstyrrelser, træthed, svimmelhed, forvirring, demens, taleproblemer, lavt blodtryk; angst eller apati forvrænget følelse eller lugtreduktion, urinproblemer, forstoppelse, depression, kramper, vægttab, lille håndskrift, kæbe stivhed og nedsat ansigtsudtryk og / eller blank stare.

mange gange får folk tremor og de får rystelser, sagde Blue. boksning, du kan bryde din hånd og du skal bruge din anden hånd. Samme med Parkinson Du kan fryse op (på den ene side), men jeg bruger den anden side. Du holder op med at flytte bare fordi noget ikke virker. Dybest set vil du være mere effektiv, og det, hvad boksning gør, uanset om du har Parkinson eller ej. har haft mere end hans andel af sundhedsmæssige problemer.

Han havde operation for prostatacancer, ulnar nervesygdom to gange og skulder kirurgi tre gange.

Han havde også tilbage operationen to gange i 1990’erne og mere for nylig blev diagnosticeret med diabetes.

Parkinson diagnosen i marts 2014 tvunget Belfiore til at gå på pension og afslutte sin 28 årige karriere som en UPS-driver to år tidligere, end han ønskede.

Da Parkinson-symptomerne begyndte at påvirke ham, sagde Belfiore, at han blev deprimeret og tilbragte det meste af sin tid på sin sofa.

var hård, det var virkelig svært, han sagde om at miste sit job. blev ramt af alle disse ting og det slags rigtig lige sendte mig til en loop. Jeg har klatret min vej tilbage lige siden. sagde bokseklassen hjalp med at ændre sit liv.

Han lægger ikke kun tre dage om ugen, han går også hver dag og laver yoga med sin søster, som en instruktør.

Han sagde, at han nu ved, at hans liv ikke er overstået; han kan leve med sygdommen, stadig være produktiv og nyde sig selv.

tog mig et stykke tid for at komme forbi det første chok, men spørg mig nu, hvordan jeg gør det, jeg gør det godt, sagde han. Det er visse ting jeg kan gøre, men jeg fokuserer ikke på, hvad jeg kan gøre. Jeg fokuserer på, hvad jeg kan gøre. en energisk og personlig instruktør, som havde en neonblå tank top og neonrosa shorts en dag i begyndelsen af ​​oktober, sagde han arbejdede på Litchfield Athletic Club før han åbnede sin virksomhed.

Der var et medlem, der henvendte sig til ham om at lære at boxe.

Men han sagde, at han havde Parkinson og Blue var ikke så fortrolig med sygdommen på det tidspunkt.

De begyndte at lave lektionerne sammen, og medlemskone og datter begyndte at bemærke, at hans balance og fokus var bedre, og han havde ikke brug for hans medicin så ofte, sagde Blue.

Rock Steady blev grundlagt i 2006 og touts boxing som en måde at vende tilbage mod Parkinson en ny klasse i Thomaston, high energy funk, disco og R klassikere fra 1970’erne og 1980’erne sprængte fra stereo som Blue gav instruktioner.

omkring den taske. Don ophold på det ene sted, han barkede. om kampene. Alle øvre nedskæringer her. af blå studerende, Jean Johnson, 76, af Woodbury, blev diagnosticeret med Parkinson for syv år siden.

Hun sagde, at hun kan lide klassen, fordi Blue tvinger eleverne til at tænke, og han holder tempoet i bevægelse.

bruge mere tid på at tænke, sagde johnson.

Torrington-området Parkinson Support Group tilbyder træningskurser hver tirsdag og torsdag.

Klasserne er gratis, forudsat at gruppen har de nødvendige midler til at betale for dem.

Sue Pelchat, gruppens præsident, sagde, at deltagerne føler sig i slutningen af ​​det, men meget energibesparende. De føler sig store i deres udmattelse. sessioner ledes af tim calder, en atletisk træner fra Charlotte Hungerford Hospital i torrington.