boksning Hot Button Emne af ugen

boksning Hot Button Emne af ugen

Når et fodboldhold er på et kollisionskursus for et mesterskab og de andre deltagere ikke måles op, er det sagt at ‘alle bare spiller for retten til at udfordre’ juggernaut. Og i sidste ende i kampen for overherredømme i junior middleweight-divisionen ser det ud til, at alle spiller for retten til at møde Canelo Alvarez.

Opkaldene om at Alvarez står over for en legitim rival har været en konstant kritik i løbet af sin karriere, og selv om 154 pundsmesteren kun er 21 og har reageret med en gradvis men konstant forbedring af hans konkurrencevilkår, fortsætter tvivl. For at gøre sager værre, kan Canelo ikke engang regne med sine modstandere til at gøre deres del længere.

Ud over den tragiske ulykke, som Paul Williams Canelo’s oprindelige Sept. 15 modstander, der blev lammet efter at være skadet i et motorcykelkrasj, har hver ny kandidat tilsyneladende gjort en større indsats for at undgå Alvarez end at møde ham. En skulderskade skyldtes givet til James Kirkland falder ud, selv om det er lige så sandsynligt, han dræbte det ved at prissætte sig ud af kampen. Victor Ortiz fik derefter opkaldet til at lave, hvad der ville have været en fantastisk matchup. Men med en af ​​de største punge i sin karriere på linjen var Ortiz ikke i stand til at opnå den beskedne opgave at undgå at blive slået eller knust mod den uhærdede Josesito Lopez.

I betragtning af, at jordbundslandskabet, ville det ikke være en så dårlig ide at sætte flere beredskabsplaner på plads til Canelo s 15 september dato. Hvis jeg var promotor, laver jeg underkortet med troværdige 154 pundkonkurrenter for at sikre udskiftninger var til stede, hvis den dårlige mojo fortsætter. Men hvis jeg skulle vælge en modstander til overskrift i en stor boksekamp med Alvarez, ville det være fellow verdensmester Austin Trout, en fighter, der til trods for en kritik mod det modsatte har koteletter og erfaring til at montere en interessant udfordring. Dette forudsætter selvfølgelig, at Golden Boy har summært kasseret Erislandy Lara som en mulig modstander, som synes at være tilfældet i betragtning af den cubanske kæmper er tilgængelig, har ringet ud Canelo og stadig ikke kan snyde kampen, trods arbejde under banner i samme salgsfremmende selskab.

Golden Boy s modvilje mod at sætte Canelo i ringen mod en ren boxer som ørreder er misforstået. Alvarez er en meget bedre bokser end de fleste giver ham kredit for, og langt fra at ligne en tyr imod den matte hånd af en matador, kunne Canelo fremvise hans evner (at gå med sin store slagkraft) mod en fighter som ørred, som ville have chancen for at demonstrere, at han tilhører toppen af ​​en talentrig division.

Alle veje fører til Lara

Af Bernardo Pilatti

Jeg ved ikke, om Saul Alvarez vil vinde eller miste sin næste kamp, ​​men Golden Boy har allerede tabt af KO. Tre planlagte modstandere er kommet og væk, og med Floyd Mayweather Jr. i fængsel og Julio Cesar Chavez Jr. låst ind i hans egen Sept. 15 kamp med Sergio Martinez, selv om muligheden for drøm drømmer for Canelo.

Det er derfor, at skæbnen skubber Canelo i en kamp med Erislandy Lara. Der er intet andet valg, medmindre du tæller afvisningen af ​​tv-netværk som en mulighed. Men internt drama hos Golden Boy ser ud til at holde op med showet. Problemet synes at være, at Oscar De La Hoya og hans firma ikke vil risikere Canelo s uoprettede status mod en fighter fra deres egen stabile. Alligevel er det forbi det latterlige, når jeg, så vidt jeg ved, ikke har henvist til den cubanske kæmper som endda en plan B, C eller D.

Canelo ’s resterende ‘muligheder’ læses som en krisekronik. De La Hoya skræmte alle, da han nævnte Carlos Quintana efter Victor Ortiz faldt ud. Og det bliver bedre: Shane Mosley, Kermit Cintron, Carlos Baldomir, Alfonso Gomez, Jose Miguel Cotto. Venligst! Ingen flere opkald til museet, når du troller til den unge mesters næste fjende. Canelo skal følge eksemplet med Julio Cesar Chavez Jr. og begynde at bekæmpe den bedste modstand fra sin egen generation. Under hensyntagen til, at Miguel Cotto nægter at kæmpe inden årets udgang, og når man overvejer de hindringer, der adskiller Canelo fra en kamp med sin mest naturlige modstander, Vanes Martirosyan, er den eneste attraktive alternative venstre Lara.

Det ville også være en jævn matchup. Og hvis vi tror på rumblingerne, at kampen ikke længere vil blive sendt på pay-per-view, bør der ikke være nogen indvendinger fra netværk for at fremme et alternativt show for at konkurrere med Chavez Martinez PPV planlagt samme dag.

Det fører til et andet punkt: Hvorfor kræver Top Rank og Golden Boy at skyde sig i foden ved at fremme duelleringskort? Glem et øjeblik, hvor beskadigende deres spytt er til sporten og se på det fra deres selvbetjente synspunkt: Hver begivenhed trækker seere og portindtægter væk fra den anden. Hvordan giver det mening for nogen? Hvorfor ikke sætte på en enkelt PPV-begivenhed med begge kampe? Er det virkelig så svært at begrave hatchet og ryge fredsrøret for at gøre fans glad og alle andre velhavende?

Jeg forstår, at Golden Boy står over for et korsvej. De La Hoya og hans folk er nødt til at tænke lang og hårdt på at sætte deres showcase fighter ind med de bedste mænd i hans division. Men Quintana er ikke løsningen. Det er heller ikke Austin Ørred, der vil være der blot som et stopgab, og Ortiz har allerede bevist, at der kan ske dårlige ting, selv når en mindre end fortjent modstander bliver bragt ind for at udfylde en legitim kandidat. Af alle disse grunde og mere insisterer jeg: Alle veje skal føre til Lara. RAWomkring 4 timer siden