Boksning på Boardwalk Hall

Boksning på Boardwalk Hall

Boxing vender tilbage til Atlantic City lørdag den 7. december, da HBO afsluttes i 2013-boksesæsonen med en Boxing After Dark triple header-telecast vist live fra Adrian Phillips Ballroom i Atlantic Citys Boardwalk Hall.

Kortet er headlined af en af ​​sportens smukkeste, mest talentfulde og i sidste ende undgåede P4P-deltagere i Guillermo Rigondeaux. Den bedste 122 lb-fighter i verden forsvarer sine WBA Super World Super Bantamweight / WBO Super Bantamweight titler i en 12 runde konkurrence mod tidligere to-time IBF bantamvægt mester, Joseph ‘King Kong’ Agbeko, 29 4 (22Kos), Ghana.

Lad ikke Rigondeaux s 12 0 (8Kos) professionelle rekord narre dig; med guldmedaljer i to olympiske lege (2000 og 2004), to guldmedaljer i verdensmesterskabsmesterskabet (2001 og 2005), to mere i verdensmesterskabet (2002 og 2005) sammen med single medaljer i panamerikanske spil i 2003 og de centralamerikanske og caribiske lege i 2005 har den forsvarende mester fra Cuba, der nu gør sit hjem i Miami, Florida, en ultra omfattende amatørpost, der giver ham en verden af ​​oplevelse.

Showcasing den erfaring og kommer ud af en karriere der definerer vinder over den hårde stansebetidspilje i p4p star og 2012 fighter of the year, Nonito Donaire, i løbet af april i Radio City Music Hall, har Rigondeaux imidlertid ramt på grund af hans virtuos præstationer . Så meget, at selv HBO i øjeblikket afvist offentligt at sende en anden bout af den cubanske.

Hovedsagelig har det været, fordi boksning i de seneste år fra en blæser er blevet en delt sport. Den alsidige opfattelse af at sætte pris på både flåden med pind og flytte boxer i samklang med stilen med et søg, find og ødelægge slugger har givet plads til seerne, der har tendens til at vælge sider. Det har været som om seerne blokerer for evnen til selv at sætte pris på begge kampstiler på én gang. Det har også været en uheldig situation for boxere som Rigondeaux, da sluggerens og knockoutsens tiltrækningskraft er blevet mere og mere de valgte stilarter og tilsyneladende at vinde kampen om popularitet, og i øjeblikket var udsendelsesgiganten følger suite.

En følelse af en, der ikke nødvendigvis ligner en stil, er tvunget til at give plads til uden tvivl at give respekt, hvor respekt skyldes. Så meget, at den samme respekt har mange touting Rigondeaux som årets kampmand.

Nu udjævner HBO spilleområdet med en tredobbelt overskrift, som skal fodre kampfanen, uanset hvilken stil de helst foretrækker.

Sammen med Rigondeauxs hit og får ikke ramt stil mod den hårde og meget dygtige, Agbeko, har kampkortet også returen af ​​hårdt ramt slugger, James ‘Mandingo Warrior’ Kirkland, 31 1 (27KOs), fra Houston, Texas. Kirkland, der for nylig blev underskrevet med rapper, slog bokspromotor, Curtis ’50 Cent’ Jackson og hans firma SMS-kampagner, giver en ivrig tilbagevenden efter en 21 måneders layoff og ser ud til at hoppe tilbage i titelbilledet med en solid sejr over op og kommer undefeated stjerne, Glen ‘Jersey Boy’ Tapia, 20 0 (12KOs), af Passaic, New Jersey.

Den planlagte 10 runde krig vil være Tapias hårdeste professionelle test til dato langt, men med en meget anstændig 130 4 amatørpost sammen med kvalitetskampe, der fører til denne kamp, ​​Tapia, som også styres af Pat Lynch, karrieren lang leder af den sene Arturo Gatti, ser ud til at vise, at han har det, der kræves for at sende Kirkland tilbage på en hiatus, og han selv bevæger sig videre til højere højder.

Med stilarterne af både Kirkland og Tapia, vil skålen af ​​en slug fest være servert til seerne og tilfredsstille appetitten hos dem, der kommer til at se en kamp.

Afrunding af denne tv-tredobbelte overskrift vil være tre gang mellemvægt titel udfordrer, Matthew ‘Mack The Knife’ Macklin, 29 5 (20KOs), i Det Forenede Kongerige. Macklin ser ud til at hoppe tilbage efter at have lidt et tab for den hårde skyde midtvejsstjerne Gennady Golovkin i juni sidste år, når han udfordrer Golovkin’s WBA og IBO bælter. I en 10 runde attraktion tager Macklin ubesejret, Lamar ‘The Boxing Que’ Russ, 14 0 (7KOs), fra Wilmington, North Carolina.

Alt i alt planlægges ti kampe til denne nat i kampene og bliver bragt til dig af Top Rankand Caesars Atlantic City, i samarbejde med Caribe Promotions, SMS Promotions, DiBella Entertainment og sponsoreret af Tecate.