Boksning sammen

Boksning sammen

WEBVTT >> FØLG AF ET SKOLEUDDANNELSESCENTER FOR INNER CITY KIDS MED EN PERFEKT RECORD, EN 100% GRADUATION RATE. >> IKKE EN BØRN, DER KAN VÆRE DØRENE I MERE END EN DECADE, ER DROPPET UD AF SKOLEN. WYFF NYHEDER 4 MICHAEL COGDILL ER HER MED EN SUCCESHistorie Ud Of West Greenville. Michael, vi hører denne ene selv kommer med en mægtig mus. >> OH, JA. DEN MIGTIGE MUSE ER IKKE MUS. Han er en ung mand, der går til centret for uddannelsesbevis. Det er en skole af nogle rigtigt hårde knuckler, du vil se komme. ORDET PÅ DE VESTE GREENVILLE STREETS ER PÅ MÅDE MERE END HÅRTE KNOKER. >> VI MERE KRAFTFUL SAMME, END VI ER VÆRRE. >> SE HIM, SÅ DE BØGER. DU ALDRIG GØGER NA KOMMER HER TIL BEKÆMPELSE. >> Jeg er en A / B HONOR ROLL STUDENT, FOURTH GRADE. >> Fortæl mig, hvad det er om bogen? >> CENTRET FOR UDDANNELSESKAPITAL STARTET 13 ÅR IGJ. >> IKKE EN BØRN HAR DROPPET UD AF SKOLEN. >> Frivillige arbejder i hjemmet. >> Du kan se det i deres faser. DE UDFYLDTE TIL LÆR. >> TRACY SLACK HELPING TRACK deres fremgang i skolen. >> De kan være på holdet, hvis de ikke holder deres grader op. >> SÅDAN SÅ BØGER BØGERNE OP. >> SÅ GRAADERNE OPHOLDER GOD. >> HVER HELE STRETCHING FÅR OPSTAIRS. >> OG ORGANERNE GØR KLAR TIL RUMBLE. >> YA fik fem minutter. LIGE FOKUSEN, DISKIPLINEN, ARBEJDSETENET. >> AT SAGEN SHAKIR ROBINSON HOLDING BOXING TITLE BELT NA MORRISON, VILLE VÆRE. >> HAN VIL, AT BELTEN LØRSTE NATT. >> Det er en lille stor for ham. >> De kalder ham MIGTIG MUSE. >> MIGHTY MOUSE ANDET LÆR DERES VEJ I RETTEN TIL AT BEKÆMPE CENTRER TRAVELING BOXING TEAM. Det er lyset af en mand, der ved. >> Jeg var guldkjole CHAMPION tre år. Jeg brugte at have en masse knockouts. >> DETTE KAN KOPPA DESPAIRET RET UDEN AF EN UNGÅENDE HJERT. >> DET BYGGER SELFSTØJ I BARNENE. HVIS VI KAN ÆNDRE FÆLLES LIV, VI KAN GØR GREENVILLE EN BEDRE BY TIL AT LIVE IN. >> OG NA Lærede det LESSON TIDLIGT. >> De kan tage sport væk, men de kan tage din uddannelse væk. >> DEN MIGTIGE MUS, HONORSTUDENTEN. >> Jeg bruger mine hænder i ringen og ikke i gaderne. >> Passerer hans eget ord på denne gade. Du finder centret på Pendleton Street i West Greenville. IT OM EN SKOSTRING BUDGET. MEN EN MAJOR FUNDRAISER, EN BOXING UDSTILLING, ER INDSTILLET FOR NOVEMBER 6.