boligtårne ​​kunne stige

boligtårne ​​kunne stige

Statens Universitet i New York planlægger at lukke Long Island College Hospital ville omdanne Cobble Hill til en ejendomsguldmine, der ville give udviklere alt, hvad de drømmer om: beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed.

Det syge medicinske center er værd at være mere død end levende for købere takket være sin primo staffage og venlige zoneinddeling lige udenfor Cobble Hill og Brooklyn Heights historiske distrikter, hvilket giver den, der rykker op i landet, den sjældne chance for at oprette den meget typiske lejlighed, som den landemærke zoner blev designet til at stoppe.

Det sidste salg af sin kaliber i Brownstone Brooklyn var 2004-omsætningen på nærliggende 360 ​​Furman St. i hvad der nu er Brooklyn Bridge Park, som udviklere sprang op for mere end 200 millioner dollars, sagde Havens.

Salget af Long Island College Hospital ejendomshandel kunne være endnu mere værdifuldt, muligvis netting så meget som 500 millioner dollars for staten, som denne avis rapporterede i sidste måned.

Hvis jorden sælges til en bygherre, er boligerne næsten sikker, sagde Havens.

Langt den mest værdifulde brug, eller som de siger i branchen, den højeste og bedste brug, sagde Havens.

Hospitalet ejendommen er allerede zoned til privat brug, og Cobble Hill er et godt kvarter for detailhandel, han sagde der, kan udlejere opkræve dobbelt så meget for boligområder som kommercielle rum.

Fordi hovedhospitalet ligger lige ved siden af ​​et landemærket distrikt, men ikke i det, kan udviklere få den charme, den historiske Cobble Hill har, med intet bureaukrati, siger Ward Dennis, en Williamsburg-baserede bevaringsassistent og landbrugerekspert.

LICH især dig lige ved Brooklyn Heights og i Cobble Hill, som efterspørges delvist fordi de er historiske og har historisk karakter, sagde Dennis. du kan helt sikkert piggyback på noget af det. Aftalen fortsætter med at blive sødere for udviklere: en køber kan oprette en høj i parken udvikling takket være hovedbygningen byblok størrelse fodaftryk og den nuværende zoneinddeling.

Enhver hospitalslukning skal først godkendes af den statslige sundhedsmyndighed, og naboer håber, at Albany vil anse institutionen for vigtig til at lukke ned på grund af den ekstra belastning, den ville placere på andre bymiljøcentre. Det andet håb, som dette papir rapporterede i sidste uge, er, at Long Island College Hospital læger kan sikre en køber, der ville tage den urolige institution ud af statsunivers hænder og holde det åbne et bud, som lægerne siger, bør tages alvorligt med i det mindste To suitors i indledende diskussioner.

højeste og bedste brug er som en sundhedsinstitution, sagde Roy Sloane, præsident for Cobble Hill Association. er ikke underholdende samtaler om et salg.

RN’er fra LICH siger:

Der har ikke været nogen beslutning fra Department of Health på Downstate plan om at lukke LICH, så trods SUNY, er LICH OPEN OPEN, bemandet, udstyret, forsynet med pleje og ledelse. Betsy Barros har udstedt en midlertidig tilbageholdelsesordre for at holde LICH åben for pleje.

På onsdag, NYSNA, 1199, og de bekymrede læger i LICH indgav dragt i højesteret i staten New York, Kings County, mod SUNY-trustees ulovlig stemme. Deres afstemning overtrådte vores statslige åbne mødelov.

Denne midlertidige tilbageholdelsesordre standser SUNY-bestyrelsen eller enhver, der handler på deres vegne, for at træffe foranstaltninger for at lukke LICH. Dommeren har planlagt en høring for at gennemgå vores sag den 7. marts.

Her er dommens tekst orden:

fordi det er blevet påvist, at det i afventning af høringen af ​​denne beslutning erklæres, at respondenterne og alle andre personer, der er kendt eller ukendte, handler på deres vegne eller i samråd med dem på nogen måde eller på nogen måde, hænger sammen og forhindres fra: gennemførelse og gennemførelse af godkendelse fra bestyrelsen for staten University of New York ved at handle for at lukke Long Island College Hospital, herunder enhver kommunikation med Department of Health i forlængelse af ansøgningen indgivet eller at fremsætte en sådan ansøgning for at lukke Long Island College Hospital. du ser nogen SUNY-tjenestemand eller hospitalsadministrator forsøge at aflede patienter, annullere procedurer eller reducere patientpleje, bedes du rapportere hændelsen til New York State Nurses Association på 212 785 0157.

Vi styrker presset på alle fronter: bygger samfundsalliancer, når ud til valgte embedsmænd og plejer vores patienter hver dag.

Vi vil bruge denne ordre til at stoppe de mennesker, der er ude for at lukke vores hospital. Men vi vandt alene på domstolene alene.

Hvis SUNY ikke længere ønsker LICH, vil vi gerne tillade LICH at finde en anden partner for at fjerne den fra SUNY hænder, der er mere stabil og kan klare sig mere kompetent end SUNY har.

LICH-læger, sygeplejersker og personale er til rådighed til at mødes med nogen skole-, kirke- eller samfundsgrupper, der gerne vil have mere information om den aktuelle situation hos LICH og kampen om at redde det.