b Parajumpers dunjakker og parkaer

Det italienske m Parajumpers tilbyder jakker og frakker, hvor der ikke er g p kompromis med hverken design eller kvalitet. Jakkerne er p alle m toppen af poppen indenfor vinterjakkedesign, der holder s efter s I vores sortiment har vi ofte Parajumpers jakker p tilbud til fordelagtige udsalgspriser, hvorved du har mulighed for at g en meget god handel. Parajumpers fokus p den elegante og tidl silhuet er meget tydelig i udvalget. At v komfortabel i de kolde vinterm beh nemlig ikke at v lig med de teltlignende vinterjakker, vi normalt ser overalt. Parajumpers parkajakke Long Bear er et perfekt eksempel p et flot design, der samtidig giver uanede m varme. Jakken f ogs i en endnu varmere dunjakkemodel.Vi forhandler et bredt sortiment af Parajumpers jakker, der b kan bruges som vinter og overgangsjakker. Parajumpers har som veletableret og yderst popul jakkebrand altid fokus p at kreere jakker og frakker i feminine silhuetter. S kan du holde varmen og samtidig se elegant ud. Vi tilbyder blandt anden den popul Selma Parka jakke i enormt l kvalitet. Parkafrakken er figursyet og designet i en feminin silhuet, der s stort fokus p taljen. Parajumpers resterende jakker er ligeledes kreeret med fokus p at undg en og uflatterende effekt, vi normalt ser i tykke dunjakker.Jakkerne udg af et kraftigt dun/fjer fyld under et vandafvisende og vindt nylonmateriale. Det karakteristiske Parajumpers logo, der er p p venstre er ligeledes med til at underbygge det eksklusive kvalitetsdesign i hver enkelt jakke.