b Parajumpers jakker hos Kaufmann

Parajumpers jakke italiensk high end mode i verdensklasse

Parajumpers er modige og dygtige mennesker, som er tr mere end noget andet milit og vigtigste af alt bruger de deres teknikker og evner til at redde liv. Uanset om det er skibe, der er drevet til s klatrere fanget i uanede h eller ub med et fanget mandskab, der skal hentes op fra uanede dybder, er disse m der for at hj N vi siger Parajumpers, snakker vi om italiensk high end mode i verdensklasse. N du k en Parajumpers jakke, f du en jakke i en uds kvalitet og med en eminent pasform, som g den meget mere behagelig at have p Designeren Massimo Rossetto s sit eget karakteristiske pr p hver enkelt jakke, som har v med til at give dette brand dets verdensomsp succes vi hos Kaufmann er vilde med det.

Parajumpers er et brand, der blev grundlagt af Massimo Rossetti tilbage i 2005. Massimo har stor erfaring inden for design af overt samt som import af amerikanske brands for det italienske marked, men det var noget helt andet, der gav ham inspirationen til at designe hans seneste kreationer. Han m nemlig en mand fra en redningsorganisation ved navn 210th Rescue Squadron i Alaska. Denne redningsgruppe best af m der er tr til at udf ekstreme redningsaktioner i de vildeste og mest fjendtlige hj af verden. Dette m gav ham noget helt specielt, nemlig inspiration til en innovativ overt der har masser af h komponenter, som udelukkende er designet til at v funktionel.

Parajumpers jakker yderst funktionelle hver dag

Parajumpers jakker er inspireret af de jakker, som m i redningsorganisationen b til hverdag. De skal nemlig kunne klasse alle former for vejr og samtidig v yderst funktionelle. P den m kan du tr i en jakke og vide, at der er en fornuftig tanke bag form med jakken. Desuden er designet udf p den smukkeste m da der er lagt stor v p alle detaljer. Parajumpers jakker str rent ud og sagt af eksklusivitet. Du kan vide med sikkerhed, at materialerne er de allerbedste, og der er lagt stor v p selve etikken i forhold til b dun og pels, som bruges i jakkerne. Dette brand har fra start betaget modebranchen inden for b herre og damejakker. M de kan betage dig?

Vil du have en vinterjakke til vinterhalv i den letteste, varmest og mest luksuri kvalitet? S skal du kigge lidt n p den elegante Parajumpers jakke. Hos Kaufmann har vi samlet et bredt udvalg af disse ultimativt luksuri jakker du f ikke bedre, n det kommer til overt Materialerne er de allerbedste, og der er bestemt k for hver enkelt lille detalje. Vi hos Kaufmann er i hvert fald vilde med deres produkter. Kig lidt videre p vores udvalg af jakker fra Parajumpers eller kom forbi en af vores butikker og pr jakken p Vores dygtige personale st klar til at hj dig.