Officiel Parajumpers Forhandler

PARAJUMPERS JAKKER Butik Blossom er officiel forhandler af de Italienske Parajumpers jakker til damer i Danmark. Parajumpers er et projekt som f af samarbejdet mellem Ape og designer Massimo Rossetti, der har mange erfaring som designer af overt Et m med et medlem fra 210 Rescue Squadron i en berygtet bar i Anchorage, Alaska, har givet inspiration til Massimo Rossetti seneste skabelse Parajumpers jakker. Parajumpers light long bear og Parajumpers Juliet dame modellerne. Parajumpers masterpiece long bear modellen har en krog, der anvendes i faldsk og multi cargo lomme der indeholdende yderligere tre lommer designet til at transportere udstyr, s iPods, GPS og mobiltelefoner. M i den 210. Rescue Squadron, der er baseret i Anchorage, Alaska, er h uddannede til ekstreme redninger i de vildeste, mest afsides og fjendtlige hj af kloden. De er PJs forkortelse for PARAJUMPERS. Modig og bedre uddannet end nogen anden milit korps, men det vigtigste er, de bruger deres f og teknikker til at redde liv.

PJS Dame jakkeEn Parajumpers dame jakke, er en af de mest ultimative jakker, som er lavet til kvinder. modellen Juliet fra PJS, er en uundv jakke til det danske for eller efter som kan holde dig t og varm. Shop fra vores store udvalg af de luksuri parajumpers vinterjakker til kvinder, enten online her p webshoppen eller i vores butik i Nibe. Blossom er officiel forhandler af de Italienske PJS jakker i Danmark.

Parajumpers pelspolitikParajumpers st social ansvarlighed og b i t Dyrenes velf er vigtig for Parajumpers, derfor bruger Parajumpers kun finske pelse fra Finnraccoon til deres damejakker. De finske Pelsdyravlere lever op til EU reglerne for pelsavlere, som er de strengeste i verden. Certificeringskriterierne for en pelsavler er: dyrs sundhed, velf fodring, avl, milj og g hygiejne. L mere om Parajumpers pelspolitik her

Parajumpers hos BlossomHer p Blossom finder du vores udvalg af Jakker fra Parajumpers. Ved bestilling p Blossom, kan du v at betale med ViaBill. Med ViaBill betaler du m et selvvalgt bel Og ved bestilling af en af de l Parajumpers Jakker, kan du selvf ogs v at f den pakket ind som en gave. Sale hos Blossom, vi holder Parajumpers Lagersalg Udsalg to gange om s du kan v heldig at finde en Parajumpers Jakke p Tilbud her.

PJS St kan finde en vejledning til, hvordan du kan finde den rigtige Jakke st p selve produktbilledet, se for eksempel her Parajumpers Masterpiece Long Bear. Hvis du er i tvivl om hvilken st Jakke du skal v anbefaler vi at du v den st st Er du i tvivl om hvilken st du skal v er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice p alle hverdage mellem kl 10.00 og 17.30 p tlf. 26 83 41 71