Parajumpers Jakker p

Information om brug af cookies

Cookies er ndvendige for at f hjemmesiden til at fungere, men de giver ogs info om hvordan du bruger vores hjemmeside. Cookies p denne hjemmeside bruges primrt til trafikmling, optimering af sidens indhold og tilpasset markedsfring p andre sites. Hvis du klikker videre p siden, accepterer du vores brug af cookies. Ape Partners har i mange r vret garant for strikvarer i fremragende kvalitet, men i 2005 gik brandet nye veje og startede et samarbejde med Massimo Rossetti det blev starten p Parajumpers. Massimo Rossetti har mange rs erfaring med design af casual modetj og sportswear, hvorfor det faldt ham naturligt at designe jakker og overtj med et trendy og unikt look. Parajumpers er opkaldt efter en redningsorganisation i Alaska i det nordvestlige USA.

Produktnavnene Gobi, Kodiak og Denali er taget fra legendariske missioner, som redningsorganisationen har fuldfrt. Parajumpers nre bnd til den amerikanske redningstjeneste stopper dog ikke her, idet brandets produktsortiment ogs er beriget med teksten that others may live, som er tjenestens motto.

Jakker til kvalitetsbevidste mnd og kvinder

Parajumpers har fra start betaget modebranchen og fashionistas med unikke dame og herrejakker, som har vundet stor popularitet over hele verden. Derfor er herre og damejakker fra Parajumpers et populrt brand hos kendisser ssom Brad Pitt, Angelina Jolie og mange andre, og takket vre Balling Brands er Parajumpers nu kommet til Danmark. Fra et designmssigt perspektiv er Parajumpers et brand med mere kant end klassiske brands ssom Moncler eller Canada Goose, men brandets produktsortiment befinder sig p samme prisniveau. Derfor henvender Parajumpers sig til mode og kvalitetsbevidste mnd og kvinder, som er villige til at betale lidt ekstra for enestende design og kvalitet. Du kan finde et vld af produkter i masser af farver, strrelser og designs, s der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi srger for lbende at holde vores udvalg opdateret, s du hele tiden kan vre med p de seneste trends inden for branchen. Kender du p forhnd strrelsen, farven eller designet p det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at sge, for at finde det item du leder efter.