kta parajumpers jacket cheap

Efter kejsarsnitt Stinky bestmde jag att jag verkligen ville prova en VBAC. Jag r s tacksam att C avsnitt r ett alternativ eftersom det sannolikt rddade Stinky men du typ av missar p denna nya baby on the brst experimentet. Den OR r super kallt att bromsa bakterietillvxt s de tar barn ver till ett varmt direkt s att de kan rengra. linda och smetar en hatt p dem billiga .

Min lkare var satt fr ett frsk till VBAC och vi flyttade vidare med vr plan .

Jag slog 39 veckor. mer eller mindre utan incidenter . Mina vtskeniver var bra och barnet var upp och ner. Jag knde mig optimistisk. om en liten stor. Jag hade varit gravid mycket lngre och. hoo pojke. jag knde det.

Jag hade ett mte p mndag och mitt blodtryck brjade inresa sammanfattningen. Jag hamnade p sjukhuset i eftermiddag fr att kontrollera rrelsen av fostret (det var bra. Allt sover. tydligen) och min lkare erbjuds att lta mig stanna och induceras. Varken Aron eller jag knde mig bra om det s vi vgrade och hamnade planerar en induktions onsdag morgon.

Under nsta timme. fruktade jag mest det beslutet. Jag var riktigt orolig att induktion skulle skada mina chanser fr en lyckad VBAC. Jag diskuterade med Aron och slutligen beslutat att avbryta induktion och ge mig en vecka att g in arbetskraft p min egen.

Jag ringde fr att avbryta induktionen tisdag morgon. tv dagar fre min frfallodagen men min lkare ringde mig sjlv tillbaka (vilket aldrig hnder Det r alltid en sjukskterska.) Och vi hade en mycket bra diskussion. Hon adresserade alla mina bekymmer och berttade hans och jag hngde upp efter beslutar att hlla sig till induktion trots allt. Det bidrog till att jag hade ngra allvarliga sammandragningar i flera timmar den dagen och ngra andra tecken p icky jobb som inte behver nmnas hr och mer kndes som kanske min kropp var redo trots allt.

Tisdag eftermiddag Jag satte Stinky fr en tupplur och gick till sngs . Om 3 Jag vaknade med ett par smrtsamma sammandragningar. Jag har en liten smnig en halvtimme nr jag insg saker var lite . blt barn . Jag rullade ur sngen och naturligtvis nog mitt vatten var bruten.

Jag hoppade i duschen fort jag visste att Aron ska vara hemma frn ett mte som helst. Jag fna mitt hr. Jag satte p makeup. Jag ringde min pappa att komma och bo med Stinky . Jag slutligen ringde och frgade honom. “Ska du hem snart.” Han svarade. “Nej. jag har saker jag mste gra” S jag sa. “Um. kan du komma hem brt mitt vatten.” parajumpers jacket for sale sweden . Han ledde hem.

Min far kom att gripa Stinky medan Aron och jag ledde till sjukhuset parajumpers sale gobi barn . Det hade varit lite mindre n en timme sedan min vatten brt och saker fick snabbare smrtsam. De tog en titt p mitt ansikte p grden och satte mig upp i en sng omedelbart. De bekrftade att mitt vatten var bruten och hakade mig till en monitor. De gav mig ocks nyheten ganska nedslende att jag var inte ens tillrckligt fr en vidgad.

Efter ver en timmes olidlig smrta (p allvar. sa ingen mig att vrkarna knna att du hgg) Jag frgade om jag kunde f ngot fr att lindra smrtan. Jag var inte ens ett 2 sedan erbjd de mig Stadol. Jag tog den.

Som det visar sig. Men gr det mig att slappna av under de nrmaste tv timmar. jag vidgade till 3. De gav mig glatt en epidural som jag jabbered hur mycket jag looooved narkoslkaren och sjukskterska och lampa och klnning och linoleum och . barn).

Jag slumrade ngra timmar och vntade 5 parajumper gobi short parka gr .

Ett larm brjade pipa och min lkare kom. Eftersom jag frskte fda vaginalt de hade barnet p vervakning och stirrade p skrmen under en minut innan du slr till mig. “Kayla du verkligen bra och du gav ett stort test. men nu mste vi f det hr barnet. okej.” Jag nickade.

De rusade ner i korridoren till OR. Inom ngra minuter hrde vi vr bebis grta.

Av alla de saker jag ville veta hur mycket den vgde, real parajumpers harraseeket jacket

. Med Stinky r fr tidigt och under 5 pounds var jag s nyfiken att nstan en 40 weeker skulle klocka. Jag frgade ut 3 gnger innan de slutligen sjlv vgde 8 pounds 4 uns.

Med kejsarsnitt Stinky knde jag ingenting. men av ngon anledning med baby 2 . Jag kunde knna saker. Ingen smrta parajumpers tucson jacket malm . exakt. men efter baby 2 var att jag skulle kunna bertta buy parajumpers fr barn . fanns det hnder grver min mage. De kallade Aron ver att klippa barnets sladden 2. men han sg p mitt ansikte och sa. “Um. jag tror att jag skulle bttre hlla fast vid det.” Efter ett par minuter av eskalerande panik p hnder i min mage. narkoslkaren knackade mig ut kta parajumpers jacket cheap .

Ngra timmar senare Stinky dk upp fr att trffa sin lillebror.

Vi upptckte senare att moderkakan bldning under frlossningen. vilket innebar baby 2 inte f ngot frn mig och jag hade inre bldningar. terigen. jag r s tacksam fr kejsarsnitt. Det r mjligt att ingen av mina barn skulle vara hr och det finns en chans att jag kanske inte vara hr heller. Emergency c avsnitt r inte precis kul men jag kommer skert att ta operationssalen p alternativet .