Køb aldrig i Dolton

Køb aldrig i Dolton

Når jeg flytter her var det rart sted at være. Men jeg ved ikke mere. De giver byen op for TIF. Vi får ikke meget penge tilbage til byen, når det sker. Men de taler ikke om dette, når de bringer ind New Stores. Vi har mange tomme huse i hele byen bare kig rundt. Hvad angår de mennesker, der har ansvaret for at rake i penge, sker det ikke. De har ikke penge at betale der regninger. Spørg folkene, de skylder penge også. De sagde ikke, at de fik obligationer til at betale tilbage og gjorde de? Og stadig har folk ikke arbejdet, men at få betalt alligevel. DET SKAL VÆRE NICE !!!

Når du går til landsbyens bestyrelsesmøder, hvem betaler de regninger, som Trustee Jefferson taler om? Han vil sige noget om Dorchester Center mængden af ​​mennesker, der opholder sig der og derefter give et beløb og siger aldrig cent (altid cent). Hvordan betaler landsbyen sine regninger? Fra alle indtægterne kommer det fra salgsafgiften og beboerne? Hvorfor tror folk, at Dolton er korrupt? De er ved at lægge nye bygninger overalt, de tager ikke de ‘loafers’ ud af lønnen og belønner dem, der gør et godt stykke arbejde !! Dolton kunne være på rebound hvis ALLE samarbejdede. Jeg er forfærdet over det hele, forhåbentlig borgmester Lewia vil følge igennem og bringe flere forretninger til Dolton. Alle talte dårligt om shaw. ‘Folk’ hvorfor ødelægge hvor du bor? Har en vis værdighed og stolthed i dit fællesskab. Dolton er værst på lige så meget som Harvey nu. !!!!!!!

Jeg tror, ​​at vores lille by kan blive frelst, 1. vi skal vælge officals, der passer, og vi skal ansætte flere officerer. Vi købte her i Dolton for 14 år siden, og deres har været en stor forandring. Du kan se banderigskrifter på porte masser af breakins, drug handel og masser af bøller! Tænker, at det er lige her i dolton. THUGS THAT BARBECUE PÅ PORCHES kl. 3 om morgenen havde vi 13 breakins alene på min blok. Og en ting er, at alle mennesker i afsnit 8 ikke er dårlige mennesker, det er 16%, der kommer og bringer resten af ​​tøven op.> Vi som fællesskab skal kæmpe hårdt for at holde vores lille by sikker. alle talte dårligt om shaw. ‘folk’ hvorfor ødelægge hvor du bor? har en vis værdighed og stolthed i dit samfund. dolton er værst på lige så meget som harvey nu. Vågn op!!!!!!!!!!

Vågn op var det, hvem har brugt dette her! HANS VENNER FÅR HUS FOR NÆSTE TIL ENOTHING OG FLYRE I SEK 8 IN! LADER MEGET PENGER TIL STEDET OG SKAL VI SKIVE, GANGS OG MENNESKER, DER KAN BRUGE MINDRE, HVOR DE OPHOLDER DER STED! Se bare på hr. Ricky og hilsner, de bringer børnene, der er 17 nu! OG DE STÅENDE I LINE OM 8:30 PM FRIDAGSØDAG NÆTTES KOMMER ENDELIG UD OG KIG!

Bare se om de har givet landsbyen væk for tifs. Bare spørge om tifs? ALLE MENNESKER DON ‘VET.

Jack M skrev:

Vågn op var det, hvem har brugt dette her! HANS VENNER FÅR HUS FOR NÆSTE TIL ENOTHING OG FLYRE I SEK 8 IN! LADER MEGET PENGER TIL STEDET OG SKAL VI SKIVE, GANGS OG MENNESKER, DER KAN BRUGE MINDRE, HVOR DE OPHOLDER DER STED! Se bare på hr. Ricky og hilsner, de bringer børnene, der er 17 nu! OG DE STÅENDE I LINE OM 8:30 PM FRIDAGSØDAG NÆTTES KOMMER ENDELIG UD OG KIG!

Bare se om de har givet landsbyen væk for tifs. Bare spørge om tifs? ALLE MENNESKER DON ‘VET.

Hvad er TIF ‘S?

Hvidt fly flyttede os fra østsiden af ​​Chicago til Dolton i 1970.

Hvidt fly flyttede os fra Dolton til Orland Park i 1978.

Jeg bor nu i den dybe sydlige USA, ikke mere hvidt fly! Problemet løst LOL!

Jeg er glad for, at jeg ikke bor i Dolton længere. Kørte der igennem sidste sommer. Måtte rulle op windows ligesom Griswalds gjorde i ferie. Mine børn spurgte, om jeg faktisk voksede op i Dolton. Jeg fortalte dem, at det var en anden tid da.

Hvid gør ikke det rigtige. Derfor god riddance! Uanset hvor du går og flytter vil de være folk af andre etniske grupper, især i syd? Mine forældre er fra syd og har altid boet i forskellige kvarterer. Bliv hvid gør ikke ‘ t få et samfund til at blomstre Virksomheder har imidlertid tendens til at trække sig ud, når WF-trenden sker, en lang periode med føderal regerings overgivelse, der forårsager urband forfald. Slutresultat et samfund forsvinder.

Mia i Dolton skrev:

Jeg tror, ​​at vores lille by kan blive frelst, 1. vi skal vælge officals, der passer, og vi skal ansætte flere officerer. Vi købte her i Dolton for 14 år siden, og deres har været en stor forandring. Du kan se banderigskrifter på porte masser af breakins, drug handel og masser af bøller! Tænker, at det er lige her i dolton. THUGS THAT BARBECUE PÅ PORCHES kl. 3 om morgenen havde vi 13 breakins alene på min blok. Og en ting er, at alle mennesker i afsnit 8 ikke er dårlige mennesker, det er 16%, der kommer og bringer resten af ​​bøndene.> Vi som fællesskab må kæmpe hårdt for at holde vores lille by sikker.

Der kræves et opkald til føderalt indgreb. Martial Law. Dette sted er blevet værre end Irak.

Folk er forskellige i syd. Der er meget mere tollerance og enhed på tværs af alle løb. Jeg har boet på begge steder, så jeg kender første hånd. Der er en bedre chance for, at en person bliver betragtet som en person først i stedet for hudfarve. Lyder mærkeligt gør det ikke? I betragtning af sydens historie? Men det er bare den måde det er.

Se på hvad der sker i Dolton i dag. Det samme niveau af kriminalitet skete ikke måde tilbage da. En af de ting, der er forskellige imellem nu og nu, er den demografiske.

Jeg har set flere lokalsamfund på grund af en demografisk ændring. Østsiden af ​​Chicago og Dolton er bare de to jeg boede i. Mange, mange flere på sydsiden har set samme forandring. Undskyld Moncler Outlet Online for dig, det er bare en kendsgerning i livet. Der er ingen eller meget lille borgerlig stolthed.

Ja, der er forskellige kvarterer her, også i syd. Men forskellen mellem syd og Dolton er mest, at deres børn respekterer andres ejendom og tager sig af ejendommen, de ejer. Min nabo er nabo. Den bedste fyr du nogensinde kan mødes. absolut smukke! Jeg ved, at jeg er stolt af at leve ved siden af ​​ham. Han hjælper faktisk med at holde mine ejendomsværdier højt.

Anyway, nyd min bortskaffede ejendom. At dømme efter de fleste af meddelelserne på Dolton-brættet ser ud til at Moncler Outlet jeg kan takke Gud, jeg bor ikke mere der.

; o) hvad som helst skrev

Hvid gør ikke det rigtige. Derfor god riddance! Uanset hvor du går og flytter vil de være folk af andre etniske grupper, især i syd? Mine forældre er fra syd og har altid boet i forskellige kvarterer. Bliv hvid gør ikke ‘ t få et samfund til at blomstre Virksomheder har imidlertid tendens til at trække sig ud, når WF-trenden sker, en lang periode med føderal regerings overgivelse, der forårsager urband forfald. Slutresultat et samfund forsvinder.