Køber Buffalo Wild Wings

Køber Buffalo Wild Wings

Buffalo Wild Wings, der blev grundlagt i 1982, vil fortsat blive opereret som et selvstændigt brand, efter at transaktionen er lukket. Buffalo Wild Wings har mere end 1.250 steder i ti lande, mens Arby har mere end 3.300 placeringer i syv lande.

‘Vi er glade for denne fusion og selvfølgelig Arby repræsenterer en fremragende partner for Buffalo Wild Wings,’ siger Sally Smith, administrerende direktør for Buffalo Wild Wings, i en pressemeddelelse. ‘Denne transaktion giver overbevisende værdi for vores aktionærer og er et bevis på det hårde arbejde og indsats fra vores talentfulde Teammedlemmer og franchisetagere. Vi er overbeviste om, at styrken af ​​vores to branchens førende mærker, under sponsorering af Roark Capital en erfaren restaurant og fødevarebetjening investor vil gøre det muligt for os at kapitalisere betydelige vækstmuligheder i de kommende år. ‘

‘Buffalo Wild Wings er en af ​​de mest karakteristiske og succesrige Moncler Outlet underholdning og afslappet spisestue restauranter i Moncler Sale Amerika,’ sagde Brown. ‘Vi er glade for at byde velkommen til et mærke med en så rig arv, ledet af et usædvanligt talentfuldt team. Vi ser frem til at udnytte de to styrkes sammensatte styrker til et virkelig differentieret og transformativt multi-brand restaurantfirma.’

Fusionen er allerede godkendt af begge selskaber bestyrelser, men skal stadig godkendes af aktionærerne i Buffalo Wild Wings. Det forventes at lukke i begyndelsen af ​​2018.