Kæmper for dit ægteskab

Kæmper for dit ægteskab

At kæmpe for dit ægteskab er en af ​​de vanskelige dele i gift liv. Alle ægtefæller har argumenter, eller rettere kampe. Hvert ægteskab vil have nogle kampe. Hvordan du kæmper er nøglen til, om du vil have et vellykket, langsigtet ægteskab. I dette scenario ønsker du virkelig at redde forholdet, der får Moncler Jakke Dame dig til at føle en masse hjertesorg. Med dette vil du stadig redde dit forhold, selvom du har oplevet masser af hjertesorg. Heartaches er typisk oplevelse, du møder i et forhold; Det skyldes, at du elsker din partner. At elske en person åbner dig for enhver form for hjertesorg. Vi alle kender cyklusen til at være forelsket.

Mange gange, når to mennesker møder eller oplever et forhold, uanset hvor kort eller langstrakt det er, har de det følelsesmæssige indtryk, at de følte kærlighed. Vi ved alle, at kærlighed har sin egen cyklus. Det afhænger af, hvordan vi kører på det. Det starter med at parret bliver gal og dybt forelsket i hinanden, da forholdet fortsætter, vil parret være i en kamp, ​​der ville være årsagen til at rive kærligheden væk. Det begynder med parret, der føler sig intenst og alvorligt forelsket i hinanden. Her er scenen, hvor søgen kan være så vidunderlig, fantastisk, utrolig og forbrugende til parret. Men der vil være en tid, at parret vil være i en kamp, ​​der får dem til at føle, at denne søgen er så smertefuld, sårende, hjerteskærende og ødelæggende. Det er ret svært at tænke igennem, at det lykkelige par, der normalt kaldte hinanden med kærlige ord, ville ende med at sige hurtige ting med hinanden og begynde at pakke op og forlade. Se hvor nemt for en kærlighed, der er sådan en vidunderlig følelse for parret, blev en frustrerende bånd. Hvorfor elsker bliver til had? Hvorfor faldt forholdet ned? Som om de bryllupslove, der engang sagde, ville blive glemt i øjeblikket på grund af en bestemt kamp. Har de glemt deres bryllupsløfter, at de reciterede med fuld af kærlighed i deres bryllupsdag? Ægteskab løfter er løfter hver partner af et par gør at udtrykke deres kærlighed. Men når parret vil være i en kamp, ​​vil ægteskab løfter blive glemt.

Der er mange årsager, der gør ægteskabet til en historie. Ægteskab er et, hvor parret har en følelsesmæssig bånd med hinanden og beslutter at gøre det lovligt. Der er mange grunde til, at ægteskab ændres. Hvordan dit ægteskab ændrer sig henviser til forudsigelige og normale ændringer af ægteskab, der vil påvirke dit forhold til din partner. Et af de fælles problemer er udroskabsproblemet. Den mest almindelige årsag er utroskab. I forhold til relationer er ægteskabes utroskab en ultimativ svindel. Når dette sker, tager det meget styrke og kræfter på at blive gift og blive gift. Den snydende partner har en tendens til at have en affære med en anden person, som kan føre til ødelæggelse af fundamentet for alle relationer, hvilket er tillid. Utroskab i et forhold kan være ødelæggende, ikke kun for den person, der snydes på, men også til snyderen. Snyderen snyder ikke kun deres partner, men selv. De opnår kun midlertidig opfyldelse af intimt ønske med en anden person, der kan føre til at ødelægge grundlaget for deres ægteskab, hvilket er tillid. Utroigheder sker normalt, når der ikke er opfyldt noget behov for ægtefællen. Snyderen kan være utilfreds med forholdet overhovedet. Min tro er, at der mangler noget i individet, noget, der aldrig er blevet korrigeret eller noget nyt, der har opdaget. Andre grunde er; manglende kommunikation, for mange forskelle, umættelige fysiske ønsker og parret var vokset fra hinanden. Alligevel kan utroskab for det meste føre til ødelæggelse af det grundlæggende grundlag for forhold, der Moncler Outlet er tillid. Tillid er et væsentligt element i intimitet og god vilje i et ægteskab. Ægteskab utroskab fører til ødelæggelse af grundlaget for ægteskab, der er tillid. Ægteskab utroskab er normalt årsagen til brudte familier.

En måde at kæmpe for dit ægteskab kunne komme til rådgivning. I hvert ægteskab er der tidspunkter, hvor partnerne testes og skal stoppe og definere deres forhold. En levedygtig løsning på problemet og indstilling af dette forhold på sporet er at gennemgå ægteskabsrådgivning. Under rådgivning vil parret forsøge at reparere visse skader, som parret havde i løbet af deres ægteskab. Før du går til rådgivning med din ægtefælle, skal du begge besvare spørgsmålet: Vil du gemme ægteskabet? Hvis du gør det, kan ægteskab counseling hjælpe dig. Hvis du don, går du bare igennem bevægelserne. Det er også her, hvor visse problemer diskuteres af parret som uudtalt vrede eller endda vrede, hvilket medfører et vist mellemrum for begge par. Under rådgivning skal begge parter tale om deres problemer og lytte til deres partner. Parret vil forsøge at reparere eller udfylde det hul, som parret havde i løbet af ægteskabet. Begge bør respektere hver sin mening. Rådgiveren forresten lytter til parret og stiller spørgsmål, der ville få parret til at løse. Under rådgivningen fungerer rådgiveren som mægler. I nogle tilfælde fungerer rådgiveren som dommer, hvis en side ikke respekterer den anden side under diskussionen. En god rådgiver vil klarlægge problemer og kan tilbyde løsning fra tid til anden.

I vores hverdag er en af ​​de største ting, som et par skal gøre, at være oprigtig og ærlig med hinanden. At have en særlig person er en velsignelse ovenfra. Men vi skal huske betydningen af ​​ærlighed og oprigtighed. Man må være oprigtig og ærlig overfor sin partner. De begge sidder og taler om bestemte spørgsmål kan være en stor hjælp uden at ende i et argument. Alle relationer har argumenter eller rettere kampe. Hvordan du styrer kampen er nøglen til succesen af ​​forholdet. At have en åben kommunikation vil være til stor hjælp til at løse visse problemer uden at ende i en kamp. De bør også diskutere og være ærlige med hinanden, hvad der er sket med deres i en tid lykke Lyt til hinanden fuldt ud og sørg for at tildele tid sammen med din partner. Prøv at genvinde glade øjeblikke, mens du holder hinanden. Tillid og ærlighed med hinanden er meget vigtig. Hvert par vil ikke have et mislykket ægteskab. Intet par vil have et mislykket ægteskab. Når et par beslutter sig for at komme ind i ægteskab, forventes de at leve med hinanden. Med dette bør de lære at have en åben kommunikation og forstå hinanden følelser.

Skilsmisse er ikke svaret på dit problem. Skilsmisse er den endelige ophør af en ægteskabelig union. Når dit ægteskab er i en grov vej, er skilsmisse ikke løsningen. Du ville kun skade dig selv ved at bruge skilsmisse som et svar. Når du bruger skilsmisse som svar, ville du kun skade dine følelser. Du vil altid have tanken i ryggen på dit hoved, at du måske har kastet det bedste i dit liv, og ikke engang forstyrre at se, om det skulle have været smidt væk. At have skilsmisse, selvom du stadig er forelsket i den person, er smertefuld, svækkende og tragisk. Så længe du elsker hinanden, gør skilsmisse som et svar, gøre din situation kompliceret. Hvis du stadig er forelsket i hinanden, vil en skilsmisse kun forværre situationen. Du vil kun ende med at have fortrydelse i dit forhold. Skilsmisse er ikke en nem beslutning at gøre. Jeg mener kun, at ægteskaber kan blive frelst, hvis parret vil lægge en stor indsats i at redde den og så godt som fast besluttet på at redde det så sødt forhold. I stedet for at opgive dit ægteskab uden en kamp, ​​skal du fokusere på at reparere dit problematiske forhold med din partner. Når du har givet dit ægteskab en ny chance, kan du leve et liv fri for beklagelse og hvad hvis. Parret skal lægge en stor indsats for at redde det så sødt forhold. Den triste del på de fleste par er, at de aldrig forsøgte at redde ægteskabet. Den triste virkelighed er, at de fleste par aldrig forsøger at rette deres ægteskab. De kontakter simpelthen deres advokat og sender en skilsmisse. Dette kan føre til en ødelagt familie, som i høj grad kunne påvirke de andre familiemedlemmer.

Lytning er for det meste taget for givet af parret. Evnen til at lytte uden at blære ud eller blive alt for følelsesladet er meget vigtig i ægteskabet. Dette er for det meste taget for givet af parret. Man bør også observere dine partneres ikke verbale handlinger, hvilket kunne indebære anden betydning. Hvert par har et indlæg om visse problemer, men problemet er, at de begge taler. Begge sider har deres egne spørgsmål vedrørende deres ægteskab. Hver har ret til at udtrykke deres mening og problemer, men problemet er, at de har tendens til ikke at lytte og ikke at respektere hinandens mening. Parret bør lære at lytte effektivt. kommunikationsprocessen skal man lytte og den anden skal tale. Parret skal lære at øve tovejs kommunikation. Dette er en form for kommunikation, hvor man skal lytte mens den anden taler. Lyt til hinanden, når du har en samtale, og sørg for at vide, hvorfor dit ægteskab er i fare.

Taler på en rolig måde vundet tager så meget tid af dit liv. Tal ofte og tal meget. Par begynder at miste en af ​​de vigtigste aspekter af ethvert ægteskab, og det er; meddelelse. Denne mangel på kommunikation fører til at parret langsomt glider adskilt helt op til dem, der overvejer skilsmisse. At gøre ting hurtigt vil få parret til at fortryde de ting der er sagt. Tag dig tid til at finde lidt stille tid sammen. Undgå at forhindre ting, fordi dette ville få parret til at fortryde de ting, der blev sagt. Sørg for at tænke, før du taler. Så tag tid i at tale og så lytte opmærksomt. At blive tavs og ikke diskutere selv bare mindre problemer vil i sidste ende gøre dem til store problemer. Et ægteskabsophold skilsmisse vil ikke have nogen chance for at overleve. Så tag tid i at tale og lytte meget opmærksomt. I ægteskab være klar til en kamp. I ægteskab er kampe og argumenter uundgåelige.

Parret skal være klar til ansigt for en kamp. De bør lære den rigtige måde at håndtere det på. Kampen betyder ikke, at begge jer vil kæmpe. Det skulle antage at være et slag mod parret mod visse forhindringer. Husk at kamp betyder ikke, at begge vil kæmpe. Nogle har tendens til at argumentere med deres partner, når de ikke kan udtrykke deres følelser. Husk ikke at kæmpe for at vinde, men kæmp for dit forhold. Parret skal være et hold ikke som fjender. Hver side bør overveje deres partner som deres holdkammerater i at vinde denne kamp. Man bør lære at stole på din partner og overveje ham / hende som en del af forholdet. Med denne slags måde ville kamp for dit ægteskab være lige så let som en to tre.

Fokus på hvad du kan gøre for at gøre dit ægteskab arbejde. Man bør stoppe med at bebrejde andre om problemerne i dit ægteskab. Med denne form for tænkning vil hvert par finde det nemt at kæmpe for deres ægteskab. Hvis du planlægger at kæmpe for dit ægteskab, være klar til at kæmpe med dine egne følelser. Hvis du har planer om at gemme dit ægteskab, være klar til at kæmpe med dine egne følelser. Det vil være smertefuldt, sårende, hjerteskærende og ødelæggende. Men du bør lære at tage risikoen for at redde dit ægteskab og være glad. Mange gange vil du se sider af dig selv, som du ikke kan lide. Der vil være tidspunkter at du vil hader dig selv. Du er ikke vant til at se dig selv meget vred eller fuld af had. Bare husk, at ingen er perfekte. Vores ægteskabspartner kan ofte spejle for os alle vores mangler. Nogle gange kender vores ægteskabspartner os alt for godt. Vores ægteskabspartner vil spejle os, selv vores mangler. Vi vil se eller vide, hvordan vi kan forbedre os selv og tage en lysere vej.

Psykologer tror på, at vi ofte gifte os med den person, der får os til at arbejde virkelig på os selv. Hvorfor skulle nogen torturere sig selv, om de giftede sig med den forkerte person? Dette indebærer, at der er en enkelt rigtig person. Kompatibilitet og lykke er et kontinuum. Psykolog siger, at vi gifte os med den person, der får os til at arbejde på os selv. At gemme dit ægteskab kan faktisk gøre det meget bedre til sidst, men det kræver en masse arbejde og beslutsomhed for at få det gjort. At spare dit ægteskab er meget bedre i slutningen end at give det op. Men i virkeligheden kræver besparelse et ægteskab og masser af beslutsomhed. Husk altid, at par skal være et hold til.