Kæmper for hvert sekund Medicine Hat News

Kæmper for hvert sekund Medicine Hat News

Tanya Ellis lever livet hver dag fuldt ud efter at være blevet fortalt af læger, at kræften har spredt sig, og hun er nu ude af behandlingsmuligheder. NYHEDER PHOTO TIM KALINOWSKIA få måneder tilbage Tanya Ellis næsten to års kræftkamp tog en drastisk tur, da hun blev fortalt af læger havde kræften spredt sig. En 42 år gammel mor til to, Ellis har været offentligt med sin kamp med fase 4 tyktarmskræft i hendes sociale medier feeds gennem hele sin sygdom. Et par uger tilbage sendte Ellis en anden video, der gav hende opdateret prognose: Kræft ubehandlet, og ud af kirurgiske muligheder har lægerne givet hende tre år maksimalt Moncler Outlet at leve.

Chemo for resten af ​​hendes liv er hendes vigtigste behandlingsmulighed nu, siger Ellis; selv om hun stadig undersøger nogle yderligere muligheder i USA. Men uanset hvor vellykket disse behandlinger i sidste ende er, er Ellis kommet til at indse, at alt hvad hun virkelig kan gøre er at spille for mere tid.

faktisk begravet en nær familie ven den sidste uge, siger Ellis, der bringer mange følelser for både min mand Tim og mig, fra forskellige perspektiver. Han bliver nødt til at finde ud af, hvordan man kan fortsætte uden mig på et tidspunkt, og jeg er nødt til at regne ud, hvordan han skal lade ham gå og slippe af sted. Ellis fik de dårlige nyheder i juni, hun Moncler Outlet og hendes mand tog hendes to drenge, 14-årige Tripp og 12-årige Trigger, på en lang forsinket familieferie til Californien, før hun begyndte sine bi ugentlige kemosessioner igen.

kørte op ad kysten, husker Ellis med mildt smil. mand gjorde hele kørslen, og jeg var i bagsædet hele tiden. Og vi skiftede lige med forskellige børn foran eller tilbage med os, og bare lyttede til samtalerne. Tim og jeg talte om, da vi var børn og talte om, hvordan vi mødtes. Bare alle de ting, du vil dele som en familie, og du vil have dem til at huske eller vide om dig. siger at leve med det hun har boet med har ændret sit perspektiv dramatisk.

tænk de fleste mennesker, og jeg var sandsynligvis skyldig i det også, er du lever dit liv ved at vide en dag, vi skal gøre dette eller det, siger hun. Dag er måske ikke der; så hvis der er noget, du virkelig vil gøre, skal du gøre det nu. siger, at hun forbereder sig på fremtiden ved at skrive breve, som hun vil efterlade for sine sønner og mand, breve, der åbnes på forskellige stadier i deres liv, når hun er væk.

har skrevet breve til drengene til alle lejligheder, monumental eller vanskelig, når de måske har brug for deres mor. Gradueringer, kørekort, første job, første pause Jeg har selv lavet noter til deres fremtidige bruder. De er alle klar til at gå. Jeg tror du altid vil vide, ville mor tænke? Jeg ved, at jeg ville være den måde, jeg tror, ​​jeg var bange for at dø hele mit liv. Nu er jeg ikke bange for at dø. Jeg er bare bange for alle de ting, jeg skal forlade ufuldstændigt. siger hendes fokus er indsnævring ned til de mest grundlæggende ting som hendes sygdom skrider frem.

kemo uger væggene bliver ret små, og jeg kigger rundt på alle mine ting, siger hun. Jeg tror, ​​hvorfor har jeg alle disse ting? Det betyder ikke noget mere. Der er et par vigtige ting, der betyder noget for mine børn, men for resten af ​​det? Jeg har lyst til lige nu vil jeg leve den minimalistiske livsstil. siger hun er ikke quitter, og hun vil fortsætte med at klø og kæmpe for hvert sekund, hun kan få. Men hun tænker også på den kommende tid, når der ikke er mere tid. I de øjeblikke tænker hun på hendes børn.

ved, om der sker noget med mig, der understøtter netværk, går videre end mig, siger Ellis. vil følge min familie hele vejen igennem. Mine børn skal have anden og tredje moms og fjerde og femte mor bosser dem rundt for resten af ​​deres liv. Og det bringer mig trøst. Jeg vil have mine børn til at leve gode liv, når jeg går.

Hver gang jeg læser din blog bryder min høre lidt mere for dig din familie. Du er en meget modig kærlig kvinde, jeg ville bare fortælle dig, at bogstaverne du skriver til din familie vil betyde mere end du måske kan vide. Min mor døde, da jeg var ni nu 55 år senere, savner hun hende ofte, hvad hun ville tænke på visse ting i mit liv. Jeg ville give noget at have haft et lille stykke af hendes tanker følelser. Så fortsæt dine noter tanker, da de vil hjælpe med at holde din kærlighed i live. Jeg vil fortsætte med at bede for din trøst en kur.