Kæmper for interesserne for landlige Montana

Kæmper for interesserne for landlige Montana

Jeg tjener som kommissær Moncler Jakke Dame i et amt, hvor næsten 50 procent af landet er føderalt ejet. Der er nogle Montana amter, såsom Mineral og Sanders amter, hvor den føderale regering ejer mere end 80 procent af landene.

Mens vi alle sætter pris på vores offentlige lande, og hvordan de giver os vores unikke livsstil, er de problemer, som landdistrikterne står overfor, det fordi, fordi så meget af vores jord er offentligt, er det slukket af skatterullerne. Hvert år skal vi kamp for Montana amter ‘andel af midler til at kompensere tabet af disse fonde. Dette er et vigtigt spørgsmål for landdistrikterne i Montana og et problem, hvor vi har brug for allierede i statsregeringen, som vil hjælpe med at gøre vores sag. 7 9 at opfordre medlemmer af kongressen til at støtte en fuld investering i PILT-programmet (Payment In Place to Taxes). PILT er et program til at kompensere fraværet Billige Moncler Jakke Herre af ejendomsskatteindtægter fra føderale lande i de berørte amter. Uden kongreshandlinger kunne der være betydelige mangler i amtsbudgettet i USA, hvilket truer penge til vitale tjenester som retshåndhævelse, vejvedligeholdelse og søgning og redning. Uden PILT-programmet ville disse tjenester være meget sværere at finansiere.

Den anden side af denne mønt er, at modtagelsen af ​​vores andel af PILT-midler giver mulighed for bedre og lettere adgang til vores offentlige lande, da pengene betyder bedre infrastruktur og bedre service til dem, der genskaber offentlige marker.

Vi kunne også have samtaler med Indenrigspersonale og Skovtjenestepersonale for at diskutere løsninger til langsigtet finansiering af PILT. Vores Montana kongresdelegation hilste os velkommen og har været stærke allierede i bestræbelserne på at sikre de penge, der skylder Montana-amter.

Derfor rejser jeg mig konstant med temaet om en voksende skel mellem statsregeringen og landdistrikterne Montana. Mine venner og mine naboer og jeg er trætte af at ignorere vores bekymringer af en administration, der synes at være bekymre sig mere om, hvad miljøhandlere mener, end Montana’s bønder, ranchere og lokale embedsmænd.

Dette er den primære årsag til, at jeg tilmeldte mig at løbe for løjtnant guvernør med Greg Gianforte. Vores administration vil igen give landdistrikterne Montana og landbruget plads ved bordet i Helena. Vi hjælper vores lokale regeringer med at kæmpe for PILT-finansiering, skubbe tilbage mod føderale overreagere og videregive en infrastrukturregning. I stedet for at se til miljøgrupper eller den føderale regering forpligter vi os til kun at være bevoktede for befolkningen i Montana.