Kæmper for sin plads i verden

Kæmper for sin plads i verden

Walkout: Fra en protest til en farce Hvis New Hampshire-studerende vælger at deltage i morgendagens ‘For Our Lives’ ved at gå ud af klassen, vil vi ikke have skoleansatte til at kaste bogen på dem. Boondoggle opdatering: Lektioner fra CalifornienNogle forudsigelige nyheder fra Golden State: Omkostningerne til højhastighedstoget toget forbinder San Francisco og Los Angeles går op igen. To skridt tilbage: At miste jorden til opioider Det er langtfra frustrerende. Efter mange års håndtering af en dødbringende opioidkrisen tabte tusindvis af liv og milliarder tilbragte landsdækkende, folk fortsætter med at injicere sig med gift. Og så ramte han ham. Han blev røvet af et fuldt normalt liv. Det var svært for os at acceptere og endda sværere at forestille sig alt, hvad han kunne have været. Nursing Academy building. Der i Klasseværelse B sidder jeg og lærer fra andre. Jeg studerer ikke for at blive sygeplejerske, men jeg lærer mig bedre at klare et kompliceret og delikat spørgsmål. Jeg er til stede for at deltage i NAMImeeting, hvilken st og for den nationale alliance om psykisk sygdom. Der er tæt på 1.000 NAMI-statsorganisationer og NAMI-datterselskaber i hele USA, med NAMIbelieved at være en af ​​de første datterselskaber etableret i landet. At noget vi alle kan være stolte af. NAMIrecorded de første minutter for deres kapitel den 13. maj 1981. Jeg kan være delvis, men jeg tror, ​​at NAMIchapter har udviklet sig til en af ​​de fineste rundt, ikke kun på grund af sine tre usædvanlige og uselviskede frivillige facilitatorer Norma, Scott og Pam, men for deltagere, der deltager i vores møde fra flere lokalsamfund. Nogle rejser fra nærliggende Lowell, Mass., Fordi de hævder at adapteren er så meget bedre. Et par er kommet fra Manchester, selvom Queen City også har et aktivt NAMI kapitel. Normalt er der nye ansigter blandt de faste. Vi går alle efter fornavne, og gennem chatter her og da har jeg lært, at nogle af disse deltagere er lærere, salgsrepræsentanter, militærpersoner, brandmænd, studerende, frisører, finansielle rådgivere, læger og selv forældre til en højtstående embedsmand fra New Hampshire. Vi er mødre, fædre, søstre, brødre, fætre, venner, og vi er alle der, fordi nogen tæt på os har en psykisk sygdom. Den sene Dr. Martin Luther King sagde engang, er magt i enhed og der er magt i tal. Måske er det derfor, jeg deltager i NAMI-møder. Jeg har udviklet en følelse af håb og erkendelse, at jeg ikke er alene, og heller ikke han. Jeg har også tvunget mig til at forsøge at slette det grimme stigma og stoppe med at feje det under tæppet, som så mange fortsætter med at gøre. Der er hjælp til både plejeren og Moncler Outlet vores mest sårbare samfundsmedlemmer. Mental sundhedssystemet her i USA er måske ikke en perfekt, men det kommer langt, og hvis det har hjulpet mig med at hjælpe ham, så kan en anden i min stilling måske finde det samme. Scott siger, at NAMI-mission er at styrke enkeltpersoners og familiers liv ved at dele viden og komme videre. er fjenden, som fører til spørgsmålet, hvad skal du gøre ved det? . Hvad skal du gøre for at hjælpe med at forbedre dine kærees liv med psykisk sygdom? Sammen kan vi gøre det. NAMI frivillig facilitator Pam siger, at i sin situation reddet mit liv. Vigtigst af alt, siger hun, møder mennesker, hvor de er på deres rejse, for at støtte og uddanne. Norma er hurtig til at hilse på NAMI-deltagere med et knus; hun synes at vide, hvornår et familiemedlem har brug for en. Hun tror også på disse principper: Du er ikke alene! Du kan være realistisk håb. Behandling virker; psykiske sygdomme er medicinske sygdomme Billige Moncler Sale og reagerer godt på medicinsk behandling. På grund af NAMI og et netværk af andre har jeg unødigt haft mulighed for at finde ham selvstændig og leve med et nyt livsudsigt. Han er blomstrende, glad og har mødt mange nye venner. Han er elsket og har værdighed. Mange udfordringer forbliver både for ham og mig, men det er det, denne grimme sygdom ofte leverer. Ligesom alle andre fortsætter vi med at kæmpe hårdt for hans sted i verden.