kæmper gennem en sophomore nedgang er mere kompliceret end det plejede at være

kæmper gennem en sophomore nedgang er mere kompliceret end det plejede at være

Klubhuset havde allerede lukket tirsdagens spil, men han havde Moncler Jakke Dame lovet, at han ville svare på nogle spørgsmål, så han inviterede mig ind i gangen. Desuden har du ikke en tendens til at hæve din stemme, når du forklarer et .244 gennemsnit.

‘For det meste får jeg ikke noget andet,’ sagde Duffy i skrå tone. ‘Jeg er en slags’

‘Jeg’ vil svare på det for dig, sådan som det skal besvares, ’sagde Bumgarner i et volumen, der sandsynligvis kunne høres helt til klubhusets køkken.’ Han er lige i nogen pauser. Ser du ham ikke at ramme missiler hos alle?

‘Det er det rigtige svar. Han vil ikke sige det fordi han er en god fyr. Skyt, han kan ikke sige det. Jeg skal sige det til ham. ‘

Bumgarner dumpede sig gennem de dobbelte døre. Duffy havde et sjovt grin.

Sophomore nedgang er et gammelt baseball koncept, men det er sådan et andet dyr nu. Når hits falder, kan et antal statistiske kaninhuller en spiller blive fristet til at udforske.

Duffy er opmærksom på, at hans line-drivhastighed på 26 procent er lig med den liga-brede sats, dog er hans .277 batting-gennemsnit på bolde i spil langt under .298 NL-gennemsnittet. Disse numre støtter Bumgarners påstand om, at Duffy lige har været uheldig. (For et år siden, da Duffy var runner up for NL Rookie of the Year, kunne omvendt have været sandt. Han ramte .336 på bolde i spil.)

Spray diagrammer fra Fangraphs. com

For en uge siden i San Diego gav Duffy et studie om Moncler Outlet et spil med rotten held. Han lined ud i sin første på bat, savnet en dobbelt i inches i sin anden på bat, da hans kørsel landede et par meter på den forkerte side af venstre feltlinie, og derefter kom op et halvt skridt manglende at få et par infield hits.

Derefter slog Duffy sidste mandag mod Padres på en curveball fra Drew Pomeranz for at strække et par løbere. Og en tanke slog ham.

‘Jeg gik tilbage, og jeg var som, mand, hvad skal jeg gøre, selvom jeg får kontakt med den sving?’ ‘Duffy sagde.’ Det bedste jeg kan håbe på, er at få det til at falde. ‘

Han indså, at han havde taget alt for mange af disse svinger denne sæson.

‘Jeg kiggede tilbage og har ikke taget nok gode, aggressive gynger,’ sagde han. ‘Det er næsten som om jeg svinger for at sætte bolden i spil i stedet for at forsøge at gøre skade.’

At sætte bolden i spil har ikke givet de samme resultater. Og det kommer til den anden moderne wrinkleto sophomore nedgangen.

Det plejede at være om kande, der tilpassede sig til dig. Nu justerer hele forsvaret sig også.

De fleste hold skygger Duffy for at ramme bolden mod det modsatte felt. En del af linjen kører ned til højre feltlinjen, der var dobbelt i sidste sæson, har resulteret i outs. Padres er det mest aggressive team hidtil, og åbner et bredt skår i venstre center.

Uanset om skiftet tager væk eller ikke, kan det krybe ind i en hitters tankegang. Det kan blive en distraktion, især når du vinker på dine tal på resultattavlen og undrer dig over, hvorfor hits ikke falder for dig.

‘Ja, det kan være noget du tænker på,’ sagde Duffy. ‘Samtidig, når du ikke går så godt som du vil, er mit fokus stadig at sætte tønde på bolden. Hvis jeg føler mig rigtig god om mig selv og hvor jeg var på, så’ D se efter en bestemt tone for at køre til straks til venstre, eller hvor som helst. ‘

For alle de data og defensive skift nu, er den vigtigste komponent i sophomore nedgang den samme som nogensinde. Det er en test af tillid.

I den henseende har Duffy et antal trøstende påmindelser. The Giants har vundet 12 af 13 spil og er det hotteste store ligamag i maj. Rotationen er dominerende.

Han ved, at han har støtte fra sine holdkammerater, herunder holdets støjende tyr på en åbningsdagstarter. Hunter Pence har også opholdt sig i Duffys øre og giver ham mini motiverende taler, herunder denne: ‘Bliv låst i processen . Bliv låst til optimisme. Hold dig fri til at konkurrere. Det er vores mål. Det er en smuk udfordring. Koncentration er vores største styrke. ‘

Måske er det vigtigt, at Duffy kan falde tilbage på den succes han havde i sidste år.

‘Jeg har allerede bevist mig selv, at jeg kan spille her og høre her,’ sagde han. ‘Hvis jeg ramte .240 og aldrig havde succes her, så er det en anden historie. Du søger efter at bevise dig selv. Jeg føler, at jeg har gjort det, og vi vinder spil. Vi spiller et solid forsvar, og pitching-medarbejderne har været gode. Så indtil jeg slår offensivt, trækker jeg helt sikkert så mange positive som jeg kan om, hvordan holdet laver. ‘

Han fortsatte med at forklare, at han lavede nogle få tilpasninger. Han forsøger at bruge benene mere i hans sving. Han ønskede at afslutte en bat, uanset resultatet, og føle, at han blev taget aggressive gynger. Han ville give ham en chance for at gøre skade.

Han ramte en dobbelt for den anden nat i træk tirsdag. Derefter havde han to hits onsdag, herunder en til den store vidvinkel i venstre center. Hans gennemsnit var op til .250, da jægerne tog afsted for en 10 spil tur til Colorado, Atlanta og St. Louis.

Arbejdet er ikke gjort, og det er heller ikke analysen. Af grunde Duffycan ikke forklare, han satser .353 hjemme og bare .122 på vejen.