Kæmper med dine naboer

Kæmper med dine naboer

Det er den mest almindelige fare for boligkøbere, der overser: Uoverensstemmelser mellem boligejere, der kan omdanne hele kvarterer til krigszoner. Det kan selvfølgelig ske hvor som helst selvfølgelig, men Moncler Jakke Dame de er især almindelige i tonere og rigere samfund, hvor folk er mere tilbøjelige til at advokat op, og hvor små kontrare tvister kan eskalere hurtigt.

Disse konflikter ender med at blive pinligt, forstyrrende og dyrt, lejlighedsvis leder nogle beboere til at overveje at sælge og fortsætte. Så meget for den venlige blokfest.

Det er en skam. Det kvarter, du engang troede, var charmerende og fredeligt bliver den ene, hvor din nabo spiller høj musik hele tiden, deres hund bøjer konstant, og deres højtrevne bladblæser bliver det sidste strå for dig og din familie.

Men hvordan kunne du have kendt alt dette før du flyttede ind?

Det er tilrådeligt at møde dine naboer og gøre dig bekendt med kvarteret, før du køber, især hvis det er en rekreativ ejendom som et sommerhus eller skihytte. Det er afgørende, at du får en følelse af ting, før du lukker nogen tilbud.

Når det er sagt, er det ikke alt, der kan forudses, og der er sandsynligvis stadig flere nabospørgsmål, der opstår, når du er et boligejer. Så her er et par nyttige tips til at forsøge at løse og løse disse konflikter.

1. Kommuniker med dine naboer, før du planlægger at gøre et betydeligt arbejde til dit hjem som f.eks. Tilføjelser, større renoveringer eller en komplet genopbygning. Det er bedst at uddanne deres støtte førstegang. For ofte vil naboer protestere mod dine planer, og det kan blive modstridende. Dette kan resultere i at søge yderligere godkendelser fra regeringsmyndigheder og domstole, som kan være rettidige og dyre. Din nabos samtykke er den bedste måde at fortsætte med planer om forandring. En højprofileret nabosagssag havde dommeren fastslået, at naboerne havde brug for ‘en ret skarp børnehave lærer’ og ikke en domstol for deres goading, råbe 24 / 7 overvågning, langfinger flipping, påstået parkering med den hensigt at irritere, og registrering af fornærmelser og profanities.

2. Dyr og kæledyr kan være irriterende for dig og dine naboer, især hvis din nabo holder kyllinger, får eller svin i deres baggård. Lokale vedtægter staver normalt ud hvad der er tilladt. Sørg for at du rydder op med hundesvin og forsøger at holde dine katte under kontrol, selvom det kan være svært at stoppe dem, der markerer deres område på din nabos ejendom. Hvis dine dyr bliver for støjende, lad dem ikke bje eller hule hele tiden, men prøv at deltage i dem. Mange naboer er bange for dyr. Du skal respektere dette og holde de støjende og spændende hunde væk fra dem.

3. Deltag i kvartersklokkeprogrammet i dit område. Dette giver dig fordelene ved at lære folk at kende og forsikre dem om, at du er en god nabo. Viser interesse for, hvad der sker i dit fællesskab, giver dig mulighed for at få tillid som en, der bekymrer dig om kvarteret og er mindre tilbøjelige til at forårsage problemer.

4. Hold dine børn under kontrol. Sørg for at du ved, hvor de er, og hvad de er i stand til. Hvis de forstyrrer dine naboer ved at være støjende eller rodet, skal du prøve at nippe den i knoppen. Gør det klart for dine naboer, at du bryr dig om, hvad dine børn er op til, og at de kan komme til dig med bekymringer.

5. Hold støjen nede, især hvis du planlægger en fest eller har folk for sent. Det er klogt at lade dine naboer vide på forhånd, især hvis tingene sandsynligvis vil fortsætte i de dårlige timer. Du kan måske bede dem om at slutte sig til dig, og så kan de ikke klage. Det handler om at være hensynsfuld og rimelig og tænke på, hvad der vil irritere dig også.

6. Parkering manerer er vigtige. Prøv ikke at blokere adgangen til din nabos ejendom med biler, cykler eller endda børnene ‘legetøj. Brug ikke andre folks fælles parkeringspladser, medmindre du ikke har noget valg, da dette kan føre til dårlige følelser. Sørg for at informere dine besøgende, hvor de kan eller ikke kan parkere uden for dit hus. Og hvis noget er uklart, så tal det om det .

7. Introducér dig altid til nye naboer. Når du er nybegynder på gaden, Moncler DunJakke husk at alle er nysgerrige efter dig. Den bedste måde at berolige dem på er at introducere dig selv. Smil og sig hej når du ser folk rundt, da den venlige tilgang er den bedste måde at endear dig selv med dine naboer. Dette sikrer, at hvis de har brug for at tale med dig om noget, er de mere tilbøjelige til at føle sig godt tilpas med det, og mindre tilbøjelige til at gå bag din ryg. At lære dem at kende vil også gøre naboerne mere tilbøjelige til at passe på dig.

8. Tvister om grænser og ejendomsrettigheder er en af ​​de største årsager til naboens uenighed. Mange gange går disse spørgsmål i retten, og de er en af ​​de mest populære grunde til naboklager. En af de første ting at gøre er at tjekke ejendomsnavnet og se på undersøgelsen og gøre det med din nabo, der vil blive påvirket. Hegn og hækninger forårsager sandsynligvis det største antal argumenter, uanset om det er eksisterende eller nyligt foreslåede. Der opstår problemer over hvem der er ansvarlig for vedligeholdelse og reparation af hegn. Hvis du foreslår et nyt hegn, skal du diskutere det med naboen på forhånd med hensyn til den nøjagtige placering, stil og materialer samt mulige omkostninger.

9. Træer og haver bliver en kilde til konflikt mellem naboer. Hvis en nabo ikke tager vare på deres have eller ejendom, og det påvirker din, forårsager skade eller ulykke, kan din nabo være ansvarlig for omkostningerne. Dette omfatter rødder, der vokser under din ejendom eller forårsager en hindring. Mange afløbsproblemer er forårsaget af underjordiske rødder. Lokale vedtægter regulerer træbeskyttelse og hæmmer normalt skaden eller fjernelsen af ​​privatejede træer, der måler mindst 30 centimeter i diameter eller 1,4 meter høje. Trægrene, der hænger over din ejendomslinje, kan trimmes af dig. Hvis dit træ falder på din nabos ejendom, er du ikke generelt ansvarlig, medmindre du har forårsaget skaden. Tvister over at blokere lyset er bedst at håndteres sensitivt: du må beskære tilbage hækker, hvis de blokerer dit lys, men du kan ikke reducere deres højde.

Det er ikke overraskende at lære, at City of Toronto har over 50.000 årlige klager indgivet til dem vedrørende boligproblemer mellem naboer. De mest almindelige er støjklager, hegnhøjder og indkøringsgrænser. Lejlighedsvis er disse spørgsmål ender i provinsielle kommuner og / eller i domstole, hvilket resulterer i dårlige følelser og lange fejder. Som nabo skal du altid forsøge at holde fred. Mens rimelige mennesker kan være uenige, bør du altid forsøge at kompromittere og tale tingene igennem, før du får andre involverede. Han er en tidligere præsident for Toronto ejendomsmæglerbureau og en tidligere direktør for den canadiske ejendomsforening.

Musician slået Wi Fi advokat: Kim Kelly på mission for at få gratis trådløs i Ontario langtidsplejehjemKim Kelly og Jack Simkins søger Ozzy Osbourne på Banwell Gardens Care Center.

‘Du kan.

Helbredelsesvejen: Comber-kvinde finder helbredelse i sin kunstMelissa Bergerons maleri af en sti i skoven, der hedder Happy Trails, belyser de syv år af.

Henderson: Caboto Clubs svar på ‘mobning’ er forståeligt. Når du skubber for hårdt, når du udfolder folk på en måde, der skræmmer dem og udsætter din egen.

Jarvis: Rådgivere sagde ‘nej’ til mere end bannere på Wyandotte Council ved ikke nok om det, sagde de. Så hvorfor godkendte Rådet det principielt sidste år.

Lessenberry: Michigan har brug for at øge mental sundhedspleje Selvom behandling af den alvorligt psykisk syge kan spare penge på kort sigt, kan det til sidst være ødelæggende.

Jarvis: Sådan gør du det. Hvis Cabotoklubben ikke tillader kvinder at stemme eller være i bestyrelsen, vil jeg ikke kunne.

Dommer opfordrer indtrængende Essex politikere til at afslutte ‘barnlig’ fejde, ryste hænder, fortsætte. En overordnet dommer formanede Essex borgmester Ron McDermott og councilor Randy Voakes mandag til.

Billeder, der er værd at spare: AutoWorker-aktivist finder nyopkald, der fotograferer naturens skønhed. ‘Jeg plejede at være den miljøaktivist.’ Windsor autoworker Gerry Kaiser er gået fra højlydt protesterende.

Kan Doug Ford vinde ridninger til Tories i Windsor Essex? To Windsor Essex ridninger kunne sandsynligvis spille en stor rolle for at hjælpe den nye Ontario PC-leder Doug Ford’s rute.