Kæmper med spark og slag

Kæmper med spark og slag

Inde i Brittany og Rees Crosbys modige kamp med stadium 3 C ovariecancer

GREEN BAY Alle øjne var låst på kickeren, selvom få virkelig så ham. Under hjelmen og salt- og peberstubben på hans ansigt tilbød Mason Crosby s stoiske udtryk lille indblik i hans tanker i januar i Arlington, Texas.

Trykket var på højde med en tur til NFC Championship Game på spil. Da Packers ‘longtime kicker og indfødte Texan spores sine skridt baglæns, ramte reverberations af 93.000 fans i AT Stadium en crescendo.

Crosby havde tæt på fire minutter til at overveje det største spark i hans karriere fra det øjeblik Jared Cook trak ned en mirakuløs 36 yard pass fra Aaron Rodgers til, da Green Bay s field mål enhed lined up for 51 yards spil vindende forsøg med kun 3 sekunder tilbage.

Crosby havde allerede ramt fra 56 meter et par minutter tidligere og derefter igen fra 51, for kun at finde ud af, at Dallas Cowboys træner Jason Garrett havde brugt en timeout før snapet i et forsøg på at isen ham.

Packers halvdelen forventede det. Cowboys, den øverste frø i NFC-playoffs, havde intet at tabe. Hvorfor ikke se, om du kunne komme ind i Crosby’s hoved lidt?

Hvis de kun vidste det.

‘Til den uformelle fan, er det et nervebøjle øjeblik,’ sagde Ben Haas, co chair for Lombardi Cancer Foundation og en nær ven af ​​Crosby s. ‘Men jeg husker at sidde i min stue og tænkte:’ Min Gud, han er i hans hjemland, han har hele sin familie der, og ingen ved, hvad han og hans familie går igennem lige nu. ”

Tilbage i Georgetown, Texas, var Rees Crosby ikke skjult for Moncler Outlet sine følelser såvel som hans bror, den ældre med fem år. Han kunne ikke gøre den tre timers trek til Arlington, Rees og hans kone, Brittany, fulgt dramaet fra deres sofa med hendes forældre, Robert og Gwen Glover.

Ni dage ude af hospitalet husker Bretagne kun bit og stykker af dagen. Et medley af tunge smertestillende medicin slørede i andre spiludviklinger end de sidste øjeblikke.

Da Rees ‘telefon i en let forsinkelse var i gang, blev han ikke stoppet med tekstbeskeder, da spillet gik til ende. Han vidste ikke, hvad det betød eller ønskede at finde ud af.

Med knyttede næver tonede Rees verden og begyndte at afspille det samme ritual, han blev udført før hver af Masons spark, der daterede tilbage til University of Colorado.

‘Okay fyre, god snap, god hold, godt spark,’ sagde Rees til sig selv. ‘Og jeg vil normalt sige noget til Mason lige i slutningen.’

Da Rees afsluttede sin rutine, gav veteran Brett Goode endelig udslaget til Jacob Schum. Crosby iført et blågrønt armbånd på hans håndledte få bemærkede under spillet drevet bolden inde i venstre oprejst for at forsegle 34 Billige Moncler Jakke Herre 31 sejren.

Da Mason kollapsede ind i en følelsesbold på marken, råbte Rees så højt, at hun lancerede parrets to hunde, Tucker og Tilly, til fem alarmhysterier.

Brittany griner, når han minder om øjeblikket. Barks og yelps rydde tågen af ​​kemoterapi for et øjeblik, en kort udsættelse fra den mest udfordrende måned i hendes liv.

Det var en god dag, måske den bedste dag blandt mange prøvende episoder. Alligevel var hendes kamp lige begyndt.

‘Punch Cancer in the Face’

Ingen kunne få øjenkontakt. Det var det første tegn, nyheden var ikke god.

Siddende ud for brødrene Crosby ‘ældre søster Ashley Fraser, en nervøs pit dannet i bunden af ​​Bretagne s mave, som Dr. Vu Nhu Nguyen kom ind i lokalet.

Med familie og venner i slæb, tog Dr. Nguyen plads på Bretagne side, klæbte hendes hånd og leverede livsendringsdommen i en rolig og trøstende tone.

‘Skat, jeg hader at fortælle dig dette, men du har kræft,’ sagde Dr. Nguyen til hende.

Livmoderhalskræft. Ordene ramte familien hårdest. Det kunne ikke være. Hun var kun 27. Stærkt, forsætligt og uafhængigt, Bretagne var i upåklagelig fysisk tilstand. I det mindste havde hun været før en natlig fejl den 7. oktober omdannet til et svimlende mareridt.

Bretagne forventede at smelte ind i et tøndepulver, men det blev ikke. I stedet blev reliefen vasket over hende. Efter måneder med sygdom uden svar havde hun endelig en diagnose, et mål.

Høringer med en halv snes læger og utallige ture til beredskabsrummet havde løst lidt. For det første var det hendes galdeblære. Nej, det var måske en blodprop i lungerne, et sår, en forskudt ribben, diverticulitis, en glutenallergi, cøliaki eller Crohns sygdom.

De gjorde CT-scanninger, MR’er, endoskopier og bloddrag. Alt forgæves. Bretagne blev sendt hjem hver gang med sikkerhed, at hendes sygdom ikke var livstruende.

Hendes krop fortalte en anden historie. Bretagne s situation forværrede. Fuld efter en eller to bid, bragte hun almindelig kylling og søde kartofler til Thanksgiving middag. Det var den eneste mad, der var enig med hende.

Hun slog bunden på parrets badeværelse gulv kort derefter. Ikke i stand til at holde noget ned og fordoblet i smerte, nægtede Bretagne at gå tilbage til ER efter fire uoplysende besøg i løbet af en uges tid.

Den næste dag rapporterede Brittany i en kørestol til en checkup med sin gastroenterolog, ude af stand til at gå med en spand, der ledsager hende overalt.