Kæmper nær Newark High School svær at forhindre

Kæmper nær Newark High School svær at forhindre

NYHED Som Newark High School afskediges, er en hel del af de næsten 1.400 Moncler Jakke Dame studerende, der går på forladt campus til fods, ledet hjem i forskellige retninger.

En af disse retninger leder mod krydset af Woods Avenue og Granville Street. Naboerne i området siger, at eleverne møder der efter skole for at kæmpe og de vil have det til at stoppe.

Karen Hall har boet i området i næsten 20 år. Hun sagde, at problemerne er eskaleret i år til det punkt, at hun og flere andre naboer gentagne gange har kaldt politiet.

Siden skolen startede, sagde Hall, en gruppe på 20 til 30 teenagere har samlet sig i en gade fra Woods Avenue og været verbalt aggressiv over for hinanden og naboer, der har fortalt gruppen at forlade. Hun sagde, at hun ikke har set et slag kastet, men har set teenagere stillet mod hinanden aggressivt.

Hun sagde, at tirsdag var gruppen på et hjørne i nærheden af ​​krydset mellem Woods og Granville og var verbalt fornærmende overfor folk, der gik forbi, en ældre nabo, der bad dem om at flytte og biler, der kørte gennem området.

På onsdag sagde Hall, hun ringede til politiet efter at gruppen var samlet i smugten og var mundtlig sparring. Hun sagde officerer kom til scenen, men teenagere havde forladt bare øjeblikke, før de ankom.

‘Den der var den mest aggressive, han fortsatte med at sige ting til mig, og jeg sagde, at jeg skulle ringe til politiet og sagde:’ Gå videre. Du ringer hele tiden. Du er ikke andet end en snitch, ’sagde Hall.

Newark Division of Police Sgt. Paul Davis sagde, at i de sidste to uger er der blevet lavet ni opkald til politiet om kampe, forstyrrelser eller juvenile klager i krydset. Flere af opkaldene handlede om kampe, der fandt sted på skoleejendomme, sagde Davis.

Officerer reagerede på flere af de andre opkald, men teenageren var væk da officerer ankom, sagde Davis.

‘Hvis manpoweren var der, kunne vi sidde nogen der,’ sagde han. ‘Du’ vil have en stor tilstrømning af børn på én gang. ‘

Davis sagde, at under politidagskiftet er officererne strakt tynde, men hvis et opkald til en kamp kommer ind, bliver officerer trukket fra andre opkald for at svare. Afhængigt af hvor officerer er i hele byen, kan svaret være lidt længere.

Seth Roy, samfundskreds koordinator for Newark City Schools, sagde distriktet ikke var opmærksom på et igangværende problem i Woods Avenue og Granville Street området.

Han sagde, at tidligere i ugen var administratorer, der var ude ved afskedigelsestiden, bemærket, at eleverne samlet sig i nærheden af ​​krydset og gik hen imod dem. Eleverne forlod, før administratorer kom til dem.

Skoler er begrænsede i hvilken disciplin, hvis nogen, de kan afgive til studerende, der deltager i kampe uden for skoleejendomme.

‘Hvis de’ kæmper på parkeringspladsen, kunne vi disciplinere dem, ’sagde Roy.’ Hvis det er på Woods, kan vi ikke gøre noget. Det ville være et politispørgsmål, på det tidspunkt. ‘

Hvis skolens embedsmænd kender et igangværende spørgsmål eller bemærker noget usædvanligt under afskedigelse, forsøger de at håndtere situationen på en måde, der forhindrer eventuelle hændelser. Roy opfordrede folk, der tror, ​​at der kan være et løbende problem med at oplyse distriktet, så det kan undersøges og eventuelt håndteres.

Hall sagde, at hun ønskede, at distriktet eller politiet skulle håndtere problemet mere effektivt. Hun troede at have en politibetjent i området på det tidspunkt skolen afskedigede ville opfordre teenagere til at bevæge sig og ikke samles i en stor gruppe.

‘Vi’ skulle være under budget, ’sagde hun.’ Skolen brugte ikke deres budget. Hvorfor kan de ikke få en anden person til at sidde i et andet område, hvor der er problemer? ‘

Roy sagde, at gymnasiens skolens ressourceofficer er ude ved afskedigelsestiden, hvis der ikke er en øjeblikkelig situation, der kræver hans opmærksomhed, og at det var muligt, at han kunne koncentrere sin koncentration på et område eller en anden exit end den, han normalt gør.

‘Nu hvor det er blevet bragt opmærksom på, selvom vi ikke Moncler Outlet kan gå ned og disciplinere dem, kan vi forsøge at holde øje med det,’ sagde Roy.

Hall sagde, at hun og andre naboer ikke er sikre på, hvad de kan gøre, og nogle er nervøse for at være udenfor, når gymnasieeleverne går hjem.

‘Det er ikke børn, der er børn,’ sagde hun. ‘Det er de fremtidige voksne i verden. Hvis de ‘er ligesom her nu, hvad skal de være, når de vokser op?’.