kæmper prioriteter til guvernør

kæmper prioriteter til guvernør

WEBVTT >> BALTIMORE CITY 911. Moncler Jakke Dame TORSDAG, fem og en time og 45 minutter af andre. MAYOR PUGH: Jeg anmodede om at ændre mig med regeringen, da der er nogle ting, vi ønsker at se på, da det relaterer til voldsforstyrrelse i vores by. DAVID: IDEERNE MAYOR PLANSTO BRING OP ER IKKE NYE. DE INKLUDERER UDVENDELSE AF SUMUNIFISEREDE BEGRUNDELSE AF SCENESOFFICERS WITH CIVILIANS, SOM MOREPOLICE KAN GÅ PÅ STREETSTHE-AFDELINGEN, HAR ALDRIG 411CIVILIANSER I DERNE ROLLE, SOM ER FORETAGET 14% AF FORCE. MANGLEN AF PATROL CAR COMPUTERSIS EN ANVENDELSE. >> HAR DU HVILKE HVIL SKOKKET HIM? >> OH, min GUD. DAVID: MERE KRIDISK BEKÆMPELSE MONEYMAY BE A HARD SELL. I OVERENSSTEMMELSE MED BYGGETS BUDGETREGLER HAR DIREKT STATSSTØTTE HELDIGT SLUTTET, HVILKEN 2016. MAYOREN ØNSKER OGSÅ TIL DISCUSSFLUTNING LOVGIVNING SKATERMELDENDE MINIMUM SENTENSER FORTSKRIFTER, DER ER OVERFATTET AF ULOVLIG GUNPOSSESSION.

Baltimore borgmester Catherine Pugh sagde, at hun beder om et møde med Gov. Larry Hogan om at finde sted mandag for at diskutere reduktion af kriminalitet i byen. Borgmesterens ideer omfatter alt fra at privatisere politibordsjob til lovgivningen, der i lang tid sætter lovovertrædere med våben i fængsel.

De ideer, borgmesteren planlægger at frembringe, er ikke nye. Bydelegationen til Annapolis og Police Department har forsøgt før for at få staten til at handle. Ideerne omfatter udskiftning af nogle uniformerede officerer, der arbejder bag kulisserne med civile, sætter flere politi på gaden.

Manglen på computere i patruljebiler er et løbende problem. Byen vil teste teknologien i nogle biler næste måned, men embedsmænd sagde, at byen ikke har penge til at udstyre hele flåden.

Borgmesteren planlægger også at diskutere med guvernørens potentielle lovgivning, der ville understøtte obligatoriske mindste sætninger for dem, der er dømt for ulovlig våbenbesiddelse.

‘Hvis du kigger på dataene, arresterer vi mennesker, vi oplader folk, der foregår. Men du ved, at det strafferetlige system ikke håndhæver loven med hensyn til suspension af sætninger. Hvis Moncler Outlet nogen begår forbrydelsen, burde de gøre tiden. Det foregår ikke i vores stat, ’sagde Pugh.

At få guvernøren ombord til nye obligatoriske mindste sætninger for våbenforbrydelser kan også være svært. Hogan har sagt, at gældende love skal håndhæves.