kæmper prostatakræft

kæmper prostatakræft

Bret Hart, med familie, siger han kæmper prostatakræft (Instagram / Bret Hart)

En pro wrestling legenden siger, at han ikke er bange for en langt større kamp for sit liv.

Bret ‘Hitman’ Hart, den mest kendte af den legendariske Hart wrestling familie fra Calgary, Alberta, Canada, har prostatakræft. Hart gjorde meddelelsen i en Instagram post mandag formiddag.

Det er med stor anger, at jeg føler mig tvunget til at tale sandfærdigt til mine venner, familie og mine millioner af fans rundt om i verden. I de sidste par år har jeg brugt mere end nok tid til at betale prisen for alle de år, der forsøgte at være den bedste der nogensinde var som professionel bryder. Jeg udførte fremragende og min stolteste påstand var, at jeg aldrig alvorligt såre eller skadede en anden wrestler i min 23 års karriere. Jeg har betalt en pris for alt det ‘falske’ brydning. Mark Helprin skrev: ‘Vi er alle perfekte ure, som guddommelighed har sat til at krybe, når hjertet, før fødslen, eksploderer til en livslang dans.’ Jeg har haft en fantastisk livslang dans, og jeg er en overlevende af mange hårde kampe. Jeg står nu over for mit hårdeste kamp. Med tøven og frygt, erklærer jeg åbenlyst mig selv i min kamp mod prostatakræft. I de næste par dage vil jeg gennemgå operation med håb om at besejre denne nemese én gang for alle. Mine fans har altid set på mig som en helt, og jeg har altid gjort mit bedste for at leve op til det ind og ud af ringen. Jeg slog oddsene, da jeg ramte mit slag i 2002, men det er det endnu en gang Jeg står ubange og står over for den hårde vej foran mig, jeg vil marchere mod denne skæbne med sin ånd, der skænder i mit øre. Jeg laver et højtideligt løfte til alle dem, der engang troede på mig, de døde og de levende, at jeg vil udgøre min frygtelige kamp mod kræft med et skjold og et sværd, der bærer min beslutsomhed og min vrede for livet, udfoldet af al den kærlighed, der er holdt mig i gang her længe. Kærlighed er mit våben, og jeg har fået meget af det hele tiden omkring mig, for hvilket jeg er virkelig velsignet og evigt taknemmelig. Mine børn, børnebørn og min kærlige kone Steph har været og vil hele tiden være ved min side. Jeg nægter at tabe, jeg vil aldrig give ind eller give op, og jeg vil vinde dette kamp eller dø forsøger. Vigtigst af alt håber jeg kan tage kampen mod prostatakræft. At være førende inden for bevidsthed og at sætte eksemplet for mænd overalt, som finder sig i mine samme sko, kan prostatacancer blive slået. Hesays han vil få operation for kræften i løbet af de næste par dage. ‘Jeg laver et højtideligt løfte til alle dem, der en gang troede på mig, de døde og de levende, at jeg vil føre min frygtelige kamp mod kræft med et skjold og en sværd, der bærer min beslutsomhed og min raseri for livet, forkælet af al den kærlighed, som jeg har holdt mig længe, ​​’sagde Hart i online-posten. Hart har tidligere haft et slagtilfælde i 2002, men vendte senere tilbage til at konkurrere i en håndfuld matcher med WWE.

Den fem gang WWE (derefter WWF) verdensmester, samt to-time-mester i nu nedlagt WCW, er Hart kendt for præcisionen af ​​hans ring-arbejde, ‘Excellence of Execution’, som han plejede at henvise til sig selv. Stone Cold Steve Austin indsendelse match. Ken Shamrock som dommer. Fuld kamp.

Hart var også en del af måske det mest berygtede skæringspunkt af virkeligheds drama og pro wrestling storyline, 1997 ‘Montreal screwjob.’

Hart var på vej ud af WWF for rivaliserende WCW, men han holdt WWF verdensmesterskab. WWF-leder Vince McMahon ønskede, at Hart skulle miste en kamp til Shawn Michaels, inden han forlod virksomheden, men Hart Moncler Outlet Online ønskede ikke at miste mesterskabet i hans hjemland. Canada Hart havde lovet at vende titlen over på WWFs mandag Night Raw Raw Show nat efter Survivor Series pay per view event i Montreal. Bekymret, at Hart ville gå tilbage på sit ord og vise sig på et rivaliserende tv-show med WWF-bæltet, havde McMahon dommer Earl Hebner afslutte kampen Moncler Outlet efter Michaels hookedHart in Harts egen ’sharpshooter’ -afslutningshold, og erklærede, at Michaels havde vundet . Slutningen forårsagede dårligt blod mellem Hart, McMahon og Michaels, der ikke blev patched indtil mange år senere.

Hart afslørede ikke hans stadium af prostatacancer, men hele wrestling og ikke-wrestling verden verdener til at The Hitman aldrig nogensinde sender.