Kæmper sin vej tilbage

Kæmper sin vej tilbage

Det er meget nemt at falde gennem samfundets revner som en ung fledgling, især hvis der ikke er noget støtte system og ingen der bekymrer sig. Men for en dreng var der håb, takket være en skoles rådgiveres fremsyn og tålmodigheden af ​​en træner.

Brandon Esquega tabte hurtigt sin fod på den glatte hældning af livet, og det sidste af hans håb om at få en uddannelse var falmet væk.

Født på Fort William First Nation og voksede op i Thunder Bay, fandt Esquega sig i for mange forandringer, der ødelagde sit unge liv.

Efter at være kastet ud af St. Patrick’s High School for at kæmpe, slog Esquega op på Westgate Collegiate. Det var ikke længe før problemer kom og bankede og teen måtte kæmpe igen.

‘Den første kamp var fra et problem, jeg havde med et barn, og alle de andre kampe vidste du, når du kæmper med et barn, en anden vil kæmpe mod dig, fordi du kæmpede med sin ven,’ sagde den 16 årige. ‘Når jeg kæmpede for et barn, ønskede alle at kæmpe mig.’

Esquega blev sendt til det, han kaldte ‘programmer’, hvor han mødte en gruppe af (skyggefulde) mennesker.

‘Jeg begyndte at drikke mange, som hver dag, og jeg begyndte at ryge cigaretter,’ sagde han.

Et spor af lærere, instruktører og rådgivere med deres hænder i luften kunne ikke finde ud af, hvad de skulle gøre med denne dreng og desværre viste dem alle døren.

Bortset fra en rådgiver.

‘Vicedirektøren ved Westgate satte mig i rådgivning og rådgiveren spurgte mig, hvorfor jeg blev sparket ud af St. Patrick’s,’ sagde Esquega. ‘Jeg fortalte hende, hvorfor jeg blev sparket ud, var for at kæmpe. ‘Har du nogensinde hørt om Underground Gym?’ hun spurgte mig? Jeg sagde nej.”

Denne consellor har til formål at forbinde Esquega med Underground Gyms Peter Panetta, der arbejder med ungdomsområdet ved at træne med kampsport stil kampe især boksning.

Lidt vidste teenen, men hans liv var ved at blive drejet helt rundt.

‘Hun satte mig op med en aftale med Peter (Panetta), og jeg endte med at møde ham den dag,’ mindede Esquega. ‘Jeg lavede mange nye venner her, der er gode mennesker her.’

Men ‘folk’ fra fortiden holdt krydsstier med Esquega og forsøgte at lokke ham tilbage i gadernes mørke.

Ung, sårbar og uden solid vej fandt Esquega det let at drive tilbage i afgrunden og de dårlige vaner igen.

Men noget i ryggen af ​​hans sind holdt fortæller ham, at der skal være en bedre måde. Denne livsstil var forkert.

‘Jeg var ved at Billige Moncler Jakke Herre hænge ud med den forkerte folkemængde, og disse mennesker ønskede, at jeg skulle deltage i en bande,’ sagde han. ‘Jeg var nødt til at tænke over det, og jeg gik til Underground Gym, og jeg talte med Peter om det.’

Panetta lyttede og fortalte ham om en (foreløbig) kamp, ​​der kom op, og dette piqued Esquega s nysgerrighed.

Kampdatoen blev ikke bekræftet, men løftet om at træne under Panetta for at bekæmpe ‘ordentligt og dygtigt’ var meget tiltalende.

‘Jeg begyndte at komme tilbage til gymnastiksalen langsomt for at træne, og jeg antager, at kampen blev bekræftet, og det var da jeg stoppede med at drikke, og jeg stoppede med at ryge cigaretter og begyndte (seriøst) træning,’ sagde han.

Med tiden kører på, og kun gadekamp under hans bælte, anerkendte Esquega parametrene og hvad der skulle gøres.

‘Det var omkring fem uger før kampen, så jeg var nødt til at få min udholdenhed, fordi jeg røg en flok cigaretter,’ mindede han, inden han tog sin træning i gang med at køre hver dag.

Men al træning i verden kunne ikke give Esquega tilliden til en krydret kæmper, der har set indersiden af ​​den kvadrede cirkel. Dette var helt nyt, skræmmende og ligefrem skræmmende. Denne kamp betød, at han viste sine evner og teknikker noget, som aldrig blev set eller lært i gadekampe, som han bare opdager.

Kampen kom og Esquega beskrev det som ‘temmelig intens’.

‘På vejen (til Buffalo House i Duluth) fortsatte jeg at tænke:’ Åh min Gud, skal jeg vinde eller tabe? ‘Jeg vil ikke tabe.’ ‘Sagde han. ‘Angst sparket ind i høj gear og (Panetta) bemærkede jeg var bange. Han fortalte denne ting,’ en virkelig kort fyr kan bare komme og pounde dig. ‘Jeg var bange.’ Men Panetta forsøgte at få ham til at se det værre, der kunne ske og sætte ham op for at vinde.

Én gang i ringen fik Esquega ’s Moncler Outlet nerver det bedste af ham, og det skete, som Panetta fortalte ham.

‘Og det er præcis, hvad der skete for denne lille fyr, der slog mig i første runde,’ sagde Esquega.

Dette førte til, at han tabte den første runde sammen med enhver tillid, som han mønstrede op og håb om at vinde.