kæmper sjælden genetisk tumorforstyrrelse

kæmper sjælden genetisk tumorforstyrrelse

En far Moncler Jakke Dame af to hvis verden blev vendt på hovedet, da hans datter blev fundet at have en sjælden genetisk lidelse har rejst over 52.000 for at hjælpe med at bekæmpe det.

Tom Staffords datter Polly blev diagnosticeret med tuberøs sklerose kompleks (TSC) NÅR, men med hjælp fra sin arbejdsgiver har han rejst tusindvis af pund til at støtte familier, der er ramt af sygdommen, og hjulpet med at finansiere vitale undersøgelser af den Moncler Outlet sjældne genetiske lidelse.

Salgschef fra Langford Village i Bicester sagde: ‘Det er lidt som filosofien bag filmen’ Pay It Forward ‘, du gør noget godt, fordi du håber, at det, der går rundt, kommer rundt. Du håber, at de penge, du rejser, vil langsomt og sikkert hjælpe Polly med at få et bedre liv.

‘Da Polly blev diagnosticeret med TSC, tror jeg, jeg var i chok i et år. Nogle læger synes ikke at få lige så vigtigt det er for dig, at nogle går tydeligt ud over, men for nogle kan du ikke hjælpe med at få følelsen af ​​at du bare er et nummer. Og det er ikke godt for mig. ‘

Tuberøs sklerose, også kendt som tuberøs sklerose-kompleks, er en sjælden genetisk tilstand, der forårsager, at der primært ikke udvikles kræftformer i forskellige dele af kroppen.

I de sidste fem år har hr. Stafford utrætteligt deltaget i fundraising events, herunder at drive en maraton og fuldføre Ride London til Surrey cykeltur, for at rejse penge til TSA og har hidtil samlet 52.423.

Han bor sammen med kone Leanne, Polly og datter Evie, der for nylig er blevet diagnosticeret med juvenil arthritis på bare ti år gammel.

Han sagde: ‘Leanne er meget rolig, hun går bare på med at forsøge at holde alt så normalt som muligt og give os det bedste liv, vi kan have. Evie, Pollys søstersøster, er fantastisk, da hun er optaget af mere ansvar end mange børn over for sin lille søster.