Kæmpet Contest til SUNY Canton

Kæmpet Contest til SUNY Canton

Elmira College mænds basketballhold mistede en hård kamp for ikke-konference fjende SUNY Canton, 85 77, i sit første spil i Max Ziel Men’s Basketball Tournament, som blev hostet af SUNY Oswego, fredag ​​aften.

Henry Cuffee ’19 førte alle Soaring Eagle scorere med en karriere høj 24 point, mere end dobbelt sin tidligere karriere bedste af ni, til at gå sammen med fem rebounds. Bel Air, Maryland, indfødte var meget effektiv med hans skydning, gik 10 for 14 fra feltet (71,4 procent). Anthony Abate ’19 og Justin Porrett’ 19 udgav også stærke forestillinger for lilla og guld. Abate scorede en karriere bedste 13 point og fem assisterede, mens Porrett var meget tæt på en dobbelt dobbelt finish matchup med otte point og otte hjælper.

Begge programmer spillede tæt igennem, med spillet lige så tæt som 78 77 til fordel for Roos med 2:30 minutter tilbage i konkurrencen. Differentieringsfaktorerne kom ned til omsætningsforskellen og antallet af fejl. EF blev færdig med 16 omsætninger i forhold til kænguruerne 10. Mens i den foul afdeling, afsluttede Elmira konkurrencen med 25 sammenlignet med Canton s 15.

The Soaring Eagles dominerede første halvdel af åbningen stanza, med Hayden Harkins ’18 rammer en tre pointer for at give Elmira en 13 point efter de første syv minutter af spil. Roos kæmpede tilbage og tog en 50 43 bly i slutningen af halvt.

Elmira tog føringen tilbage med 5:35 for at gå i konkurrencen med en tre peger fra Cuffee. Canton s Daniel Charlton bundet konkurrencen på 72 alle med 4:27 tilbage. Moncler Outlet Harkins gav EC føringen tilbage med 3:34 at bruge sin patenterede trepunktslag for at ramme et skud fra downtown.

Roos ‘vagt Victor Bakre ramte en layup med 3:20 tilbage for at give Canton føringen tilbage til resten af ​​konkurrencen. Elmiras største svaghed var dens tre punktskydning i anden halvdel, da Soaring Eagles gik 2 til 10 (20 procent) i anden stanza, sammenlignet med 5 for 8 (62,5 procent) i Moncler Outlet Online åbningshalvdelen. Dette omfattede nogle nøgleforsøg i de sidste minutter af spillet, som enten ville have bundet spillet eller givet lilla og guld ledelsen.

Elmira falder til 0 2 for at starte 2016 17 sæsonen.

Fredags møder markerer første gang, at disse to programmer har mødt.

Fireogtyve punkter er mest af en svævende ørn, da Gino Leonardi ’16 scorede 32 i 2015 16 sæsonfinalen.