Kæmpet Kamp til Empire 8 Rival Hartwick

Kæmpet Kamp til Empire 8 Rival Hartwick

PINE VALLEY, NY Det Moncler Jakke Dame var en fortælling om to halvdele til Elmira College-hockeyholdet, da det gav to halvlegsmål i et 2 1-tab for et hårdt Hartwick College-hold i Empire 8-konferencen på lørdag på Murray Athletic Centre. Soaring Eagles scorede det første mål i kampen i det niende minut, da Atu Machika ’18 ville tippe i en raket Julia Derco’ 17 passerer af et straffespark. The Soaring Eagles forstærkede derefter deres defensive intensitet for at holde føringen for resten af halvdelen. Lilla og Guld holdt stærke i løbet af en 10 minutters offensiv udbrud fra Hawks, hvor Hartwick tog fem straffespor og to skud. EF brugte også tid for besiddelse for at holde hackerne ‘offensive chancer til et minimum i de sidste 10 minutter af halvdelen. Billige Moncler Jakke Herre The Soaring Eagles havde en chance for at udvide føringen i det 48. minut, hvor målmand Shannon Carter ville lave to hurtige på hinanden følgende sparer. Hannah Keil ’19 og Matilda Kennedy Butler’ 19 fik hver sin hurtige skud foran buret, men begge blev børstet væk af Carter. Mens de lilla og guld favoriserede en mere defensiv strategi for at holde den tidlige bly, kom Hartwick ud af halvtid med en ny offensiv intensitet. Hawksne fik off fire skud, før de endelig kunne komme på bordet. Hawksne brød endelig igennem det storslåede EF forsvar i det 55. minut, da senior defenseman Halle Mahoney scorede sit første mål for sæsonen. Mahoney kapitaliserede sig af en løs bold i fronten af ​​buret efter en lilla og guld-blok.Elmira var igen på hælene igen mindre end fire minutter senere, da hackerne fortsatte deres nye offensive kraft. Lex Richards kaldte for r bolden på toppen af ​​buen efter lilla og guld mistet besiddelse af bolden ud af feltet tilbage. Richards fik bolden og hurtigt blandede det ind i toppen af ​​buen og scorede det forbi målmand Julie Hockenberger ’18.Alle det momentum, at de soaring eagles kom ind i halvdelen var væk og hackerne var det friskere hold. Den defensive intensitet tilsyneladende aftages efter at hackerne scorede deres første mål.Med et andet mål mindre end fire minutter senere rystede Hartwick alt det momentum, som lilla og guld havde for det meste af kampen. Med friske ben ville haverne stjæle føringen og ikke afstå det.