Kør på IKEA bus

Kør på IKEA bus

Jeg voksede op i en by i Central Maine, hvor der var præcis 2 shopping valgJC Penny eller Sears. Komfortabel, praktisk, overkommelig pris. Den slags steder, du måske foretrækker at shoppe, hvis du leder efter tøj, der var ‘rummelige i sædet’, havde en ‘forstærket skridt’ eller i det mindste passer til beskrivelsen af ​​’robust’. Jeg plejede at bladre gennem min mors Vogue-magasiner længende og dagdrøm af det stilfulde liv, som folk i virkelige byer oplevede.

Jeg vidste selv da, at Maine aldrig ville få en Chanel, men min hjerne insisterede på, at der skulle være en slags lille by alternativ til produkter, der var attraktive og stadig i et moderat prisklasse.

Det ville aldrig ske, mens jeg levede under min forælders tag, men kort efter college ville jeg opdage Target, og det ville blæse mig.

Maine er stort set altid den sidste til at få noget moderigtigt, og Target var en åbenbaring. Høj design, lave priser. Jeg kunne købe smukke lagner og kopper og Q tip dispensere til næsten Walmart priser! Det var rent og godt belyst, selv deres plastposer var slags sexede! Det var den perfekte model. Hvorfor var der ikke flere steder at gøre det samme?

Og så opdagede jeg IKEA. de var ikke i nærheden af ​​Maineand de sendte ikke. Åh, og jeg kører ikke.

Jeg fortalte først en ven med en minivan at tage mig til den i New Jersey, da jeg havde brug for at forsyne min første lejlighed med stort set ingen penge. Og jeg ved, at alle har det sjovt med IKEA møbler som et spånplader crapfest, men jeg har stadig alle 3 af de stykker, jeg købte tilbage i 2001 i min nuværende lejlighed (og de er alle stadig søde og funktionelle). Sikker på, billige møbler er altid en gamble, men selvom det kommer til at smuldre i støv om et år eller to, vil jeg helst have det attraktivt, mens det er i mit liv. Det har været bedre gennem årene, men tilbage i begyndelsen af ​​2000’erne så ethvert møbel til en tilgængelig pris og beliggenhed i det væsentlige som denne. Nej, jeg gusta!

Gennem årene ville jeg lyst og kaste mig over deres hjemmeside, eller have heldigere Metropolitan venner pilfer-kataloger for mig på deres rejser. Jeg ville gå til IKEA og faktisk kunne købe ting større end et overhead busrum måske 2 gange mellem den første tur og nu. Moncler Outlet Online Og det er SAD.

Nå, jeg vil ikke være mere ked af det. Jeg ved, at jeg ikke er den eneste sjæl på halvøen uden en bil eller et tagrack eller en ven med en lastbil, der er Moncler Outlet villig til at lade mig låne den for en hel dag . Nu hvor vi har en IKEA lige så tæt som Stoughton, MA, besluttede jeg, at hvad Portland virkelig har brug for lige nu, er en forårsrengøring, refusion af skattelettelser, BYOB road trip til IKEA for nogle seriøse møbler shopping.