Kærlighed trekant fører til blodig kamp i Warren

Kærlighed trekant fører til blodig kamp i Warren

Jeg to middelalderlige elskere, der begge var ivrige i deres følelser og ivrige efter at lægge deres gaver ved fødderne af den kvinde, de beundrede, lad jaloux overstyre deres galanteri og en kærlighedskvart, hurtigt og rasende, gjorde trekanten forfærdet en trist og blodig affære.

Bevæbnet med en kasse med slik, Wentz R. Herbert, 60, ringede klokken og ventede svaret fra sin dame ven. Da han kom ind i stuen, så han en anden suitor i ventetid. Louis P. Klingensmith, 66, sad i stuen med frøken Flora J. Beck.

Hvad de to mænd sagde, politiet kunne ikke lære. Som Miss Beck blev forstyrret, brød stormen, og de to mænd fortsatte med at arbejde med hinanden og andre våben. Da politiet ankom, fandt de Herbert udenfor huset med blodstrøm fra et sår i hovedet og farvede sin rene skjorte.

Herbert sagde til politiet, at han troede, at han havde ret til datoen efter prioritetsreglen.

mænd, jeg har kaldt denne dame i tæt på 35 år.

Politiet besluttede at tage parret til stationen.

Da de forlod, så de en firkantet pakke halvt dækket af blod. Det var kassen med chokolade, Herbert havde taget til Miss Beck.

l Tre personer blev skadet af fyrværkeri om to dage, herunder en Cleveland-områdeslæge.

Lægen blev skadet ved Lake Milton, da en brandmand sprøjtede i hånden. Tretten fem sømme var nødt til at lukke lacerationer af alle fem fingre i hans venstre hånd på St. Joseph Warren Hospital, ifølge Trumbull deputerede.

En Warren mand blev såret, Moncler Outlet da en person smed en brandmand i sin bil, da han kørte på Canal Street i Newton Falls. Han blev frigivet efter behandling på St. Joseph Warren Hospital for skader på hans venstre arm.

En brandmand slog i højre hånd af en Salem mand, også ved søen Milton. Han blev ikke alvorligt skadet og blev frigivet efter behandling.

En Billige Moncler Jakke Herre anslået tilskuer på 40.000 deltog i den årlige bybrede fire dagers fjerde juli fejring i Waddell Park, ifølge Niles borgmester Carmen DeChristofaro.

Borgmesteren sagde på trods af det regnfulde koldt vejr, der hersker mesteparten af ​​tiden, besøgte områdets beboere parken og deltog i mange forlystelser, Miss Niles-arrangementet og to kæmpe fyrværkeri.

Skuespillet blev regnet ud under lynstorm og midtvejen blev lukket i to timer på grund af nedslippet.

Svømning i parken var på et minimum på grund af det kolde vejr, mens de konkurrencedygtige sportsbegivenheder tiltrak hundredvis af fans til alle spilene.

Nye pavilloner, griller og kulbrændere var i drift, og parkkommissionen, civile forsvarspersonale, og de udvalg, der arbejder på sagen, rapporterede det sædvanlige antal tabte børn og mindre ulykker, men ingen alvorlige skader.

Vejret har været til vores fordel, jeg er sikker på, at mængden ville have været meget større, men de der deltog, havde en god tid og nød alle aspekter af programmet, sagde borgmesteren.

l Mens de fleste af deres kolleger i Phar Mor Ladies Professional Golf Association turneringen brugte tid på at praktisere, gik de australske pro golfspillere Jane Crafter og Penny Pulz til Camp Tuff Enuff, sommerdagskampen blev etableret for områdets børn med provenu fra Phar Mor-golfturneringen i 1990 .

Camp Tuff Enuff var en opfølgning på Tuff Enuff Alliance-lægemiddelbevidstheds- og forebyggelsesprogrammerne i grundskolen i skoleåret. Børn skulle tjene støtteberettigelse til lejren ved at vise interesse for programmet og ønske at blive involveret i forebyggelsesaktiviteter.

Crafter og Pulz havde frokost med og underskrevne autografier til børnene på Boys and Girls Club of Youngstown, en af ​​fire campingpladser i det gratis program sponsoreret gennem private donationer og statsfinansiering.

l En Warren Township mand blev fundet 5 meter fra hoveddøren af ​​hans hjem af brandmænd efter at de briste ind i boligen for at bekæmpe en voldsrig ild.

Den 51-årige mand fundet på gulvet nær hoveddøren på hans Burwell Road bopæl syntes at forsøge at flygte, men gjorde det, sagde township brandmænd.

Manden boede alene ved rammeboligen. En nabo kaldte brandvæsenet. Hjemmet blev fuldstændig ophidset af det tidspunkt, hvor brandmændene ankom.

var temmelig meget ild fra front til ryg. På vej til ilden blev vi informeret om, at der måske var nogen inde. Så snart vi kom til hoveddøren, var han let synlig, sagde Warren Township Fire Chief Ralph Jones.

Branden var det første ulykke i byen det pågældende år; Der var i april i to bøger dødsfald på bøgerne.

l Mesopotamia-oksesteget levede op til sit navn i sin 34 juli fejring. Oxer blev oprindeligt brændt på Mesopotamia Ox Roast, vedligeholdelsen af ​​fællesbranden Chief Joe Pavlic.

okse er en kastreret tyr, sagde chefen med et patientligt smil. Skal være fra landet for at vide noget sådan. festival arrangører købt store stykker af oksekød kaldet runder, hvilke arbejdstagere hævdede kunne være, i det mindste nogle af dem, oksekød.