Kærlighed ved første kamp

Kærlighed ved første kamp

Dette er hvad der sker, når du hælder alting til noget. Når du skubber din krop til en grænse, skulle det ikke fysisk gå, og supplere Moncler Jakke Dame dette lunacy med en mental straf, der gør ondt mere end en øks spark til ansigtet.

Den 14. januar 2015, et år og en dag efter den værste dag i Cat Zingano liv. Den blandede kampsportfighter forbereder sig på, hvad der kunne være en af ​​de bedste dage i hendes liv, når hun går ind for Ultimate Fighting Championship titlen. Men på denne dag blev hun kvalt af følelser af kære tabte og bekymrede for hendes kommende kamp efter en slurvet sparringssession. Hun er ikke selv, så hun gemmer sig.

En fremmed saunter ind i garderoben, pletter hende krøllet op og suger og siger, ok, det er okay. Jeg tænker ikke OK! Hun kæmpede. Hun ved ikke hvad jeg gør, sagde Zingano senere. hun ser, jeg græder. Klart forsøgte hun at være hjælpsom, men jeg havde brug for hende at gå væk nu. Så jeg sagde lige, du og lægger mit hoved mod muren. natten vil den 32-årige Zingano (9 0) kæmpe for UFC-kvindernes bantamvægt-titel, overskriften på et pay-per-vis kort på Staples Center i Los Angeles. Hendes modstander, regerende champion Ronda Rousey (10 0), er en olympisk bronzemedalje i judo, en filmstjernefilm, en sports Illustrated badedragtsmodel. Hun er en kæmpe i sporten.

Zingano derimod er en relativt ukendt, der har bygget en karriere, der har været både rocket og fra hendes beskedne start wrestling på Boulder Fairview High School.

I hendes hjørne på kampnat vil hun have to træner og to nære venner. Men den eneste mand, hun mest ønskede af hendes side vandt, var der, og det var en af ​​grundene til, at hun blev ballade og bawling i skabsrummet på denne januar nat.

Jeg er nødt til at bryde, sagde Zingano. Jeg vandt forblive brudt. DEL II>

Mauricio Zingano gav hende et hurtigt kys og en brokram til massakren. Ingen mascara her. Cat mand, hans barberede hoved bobede til taktkammermusikken, stod bag hende, mens den skarne mand latte Vaseline på hendes ansigt.

En gennemført brasiliansk jiu jitsu-træner, Mauricio guidede Cat-transformation fra bryder til blandet kampkunstner ud af gymnastiksalen, som de ejede i Broomfield. Nu, den Billige Moncler Jakke Herre 13. april 2013, er de i fokus på Mandalay Bay arenaen i Las Vegas for hendes største kamp endnu mod Miesha Tate.

Da hun gik ind i det spændte sted, der førte hendes teamoptog til buret, begyndte Zingano at snige sig. En national tv-publikum tweeted om hendes tårer. Græder før en kamp? De må have undret sig, om Zingano var i over hovedet.

Men det er hvem hun er rå og ægte, ingen undskyldninger.

som min gud, åh min gud, åh min gud, det er ved at starte, sagde Zingano og mindede hendes sving af følelser. når døren er lukket, og du derinde, kan du lide det, du skal gå nu. når burdøren lukker bag hende, er hun alene.

up, stud! Zingano træner, Leister Bowling, hollered til Brayden Zingano.

En time før Cat 14: e sammenbrud gik hun ind i MusclePharm gym i Montbello kvarteret i Denver, mødt af en familie af krigere af alle former og størrelser, mange med blomkålører, tatoveringer kravlede ned på deres arme og T-shirts skrigende skandaløse mantraer ( Er i mit DNA var den eneste atlet på de måtter, der bragte et barn, den sprudlende søn Brayden, 8. inden for få minutter klatrede Brayden inde i den sorte kablede oktav, legende sparring med en professionel fighter to gange sin højde. På musclepharm det som om Alle er Brayden sjov onkel.

Snart svingede Brayden på nærliggende gymnastiske ringe, da en sparringspartner smed sin mor omkring et bur. Det var grimt. Da Cat fire fem minutters praksis runder sluttede, flygtede hun til kvinderskabet.

Omkring 45 minutter senere kom hun op og sad på en bænk nær Octagon, hendes øjne forvitret og rødt. En jovial besøgende forsøgte at få hende til at løsne sig, men hun havde ikke noget af det. Kat ven og medmenneskæmper, Brandon Thatch, begyndte at gnide sine skuldre.

elsker dig. Du ved, at vi alle elsker dig, fortalte han hende.

Hun grapples med kærlighed. Hun elsker hendes søn, hendes sport og hendes støtte. Men kærlighed tog også hende for en tur. følte aldrig sådan noget om nogen. Og jeg kan ikke forestille mig at føle sådan noget om nogen igen. DEL IV>

Miesha Tate ventede på kat, at april 2013 nat i Vegas som Mauricio peered i Octagon. Tate, en tidligere mester i Strikeforce serien. Tate, en overvældende favorit.

Og der var mere på linjen end et skinnende bælte. Zingano vs Tate var en eliminering bout, med vinderen tjener et titel skud mod Rousey. Det ville være det første UFC-kvindelige mesterskab. Det betød også en fedt tv-kontrakt til at trænere et hold i den 18. årstid af Ultimate Fighter, UFC reality tv-konkurrence showet.

En kvinde ville få en karriereferie. Så hvem ville bryde først?

Tate sprintede ud, da hornet lød, greb Zingano omkring taljen og bare fem sekunder i smækkede Cat til måtten.

Med ryggen fladt under Tate-spærringen glædede Zingano en perfekt flugt for at genvinde sine fødder. Inden for et minut tog Zingano kontrol. Hun foldede Tate-hovedet under sin armbues skurke og arbejdede mod en guillotin-choke, med hele hendes løftestang i benene, et princip om wrestling.

Hun fortærede sporten. I offseasonen viste hun sig på gymnastiksaler, der ønskede at lære. Hun skubbede ind i en øvelse på nærliggende Lyons High, hvor nogle af områdets top prep wrestlere arbejdede ud. Hun ville kæmpe det bedste.

Leister Bowling, på vej til at blive en tre-time Colorado-mester, ønskede ikke Zingano overalt i nærheden af ​​hans mat. Dette var en drenge klub. I en øvelsessession smadrede han forsigtigt sin kindben.

forsøgte at få mig til at afslutte hele tiden, sagde Zingano om den wrestler, som nok en dag ville blive en af ​​sine trænere. var som: denne chick mener, at hun går med os? Hun vil aldrig kæmpe igen efter dette. returnerede den næste dag.