Kærlighedens hjerte forfatter Judith Wright

Kærlighedens hjerte forfatter Judith Wright

Afkrydset, fordi din vigtige anden ikke lavede planer for Valentinsdag? Minimere de ødelæggende, foragtelige kamp taktikker som blaming, angreb, navne kald, sarkasme og mocking. Ingen kamp er perfekt, men lave slag får dig ikke overalt.

Brug kamp taktik til at bevæge dig fremad. Vær åben, sårbar, ægte og sandfærdig, og fortæl din partner, hvorfor det virkelig betyder noget.

Der skal to til en tango! Måske startede din dato argumentet, men du var den, der svarede dårligt. I enhver kamp er den højeste procentdel af skylden, som en person kan have, 50%. Det kan ikke være nemt, men hvis du kan holde fast i denne regel, vil du blive overrasket over, hvor meget mere produktiv din kamp vil være.

Tag 100% ansvar for din lykke og tilfredshed

Det er dit job at gøre dig glad og din alene. Forvent ikke din partner at være en sindslæser. Hvis du vil have noget specielt til Valentinsdag eller i dit forhold, så spørg om det. Vær direkte.

Udtryk og enig med sandheden, altid

Fortæl sandheden. Og når som helst din partner siger noget, der er sandt, anerkender det. I de fleste kampe bliver der sagt mange sande ting, men vi indrømmer det ikke. Virkelig praksis, siger: ‘Du har det rigtige Godt punktHadn’ t tænkte på det på den måde Og hvis du havde det forkert, kom du til. Sandheden går langt .

De fleste af os kæmper imod noget, vi ikke vil have mod at kæmpe for, hvad vi vil have. Hvad kæmper du for? Vil du blive hørt, bekræftet eller at have betydning? Vil du være tættere? Få et bestemt resultat ? Gå direkte til det. Og se klageren, at ’s aldrig kæmper for noget.

Antag altid den anden person har god vilje, snarere end dårlig vilje for dig. Sikker på, du kan undertiden gerne skade din partner eller de vil såre dig i kampens varme. Ved at antage, at de Billige Moncler Outlet har positive hensigter, snarere end at antage, at de har det for dig, vil din kamp sandsynligvis blive løst.

Jeg er advokat licenseret til at øve i Illinois. Jeg repræsenterer ikke Wrights, men jeg er meget bekendt med den faktiske situation vedrørende deres licensure. Du har lavet en falsk erklæring vedrørende Dr Bob og Judith Wright. Illinois Department of Financial and Professional Regulation har ikke truffet nogen sådan handling. Der har ikke været nogen suspension.

Det dokument, du refererer til, er en appelretsretsakt vedrørende spørgsmålet om jurisdiktion over licensen. Dr. Bob Wright har ingen negativ licensure handling. Appelretten har ikke foretaget en sådan konstatering.

Erick, det ser ud til, at din vrede kun forstørres af din uinformerede status.

Jeg foreslår, at du læser det link, du har indsendt, og få en informeret, faktisk status for dine påstande, så lad mig kontakte mig for at diskutere dette spørgsmål yderligere. Jeg tror, ​​du misforstår forskellen mellem påstand og kendsgerning.

Hvad angår dine påstande om, at Dr Wright kører en kult Erick, er du simpelthen forkert. Det ser ud til, at du har nogle ufærdige forretninger med Wright. Kan jeg foreslå, at en bedre måde at kanalisere din aggression på kan være en dyb udforskning af sandheden?

Hvad er det, du vil opnå her Erick? Det er noget fedt at hævde påstande uden grund. Dr. Judith Wright gjorde en dejlig præsentation til gavn for offentligheden. Jeg er ked af, at du har så meget ondt, Erick. Det må være meget smertefuldt for dig at leve i en tilstand af negativitet og konflikt.

Sandheden er retfærdig, Erick. Dine ord er ikke sandfærdige.

Cynthia, jeg er ligeglad, hvis du er advokat, videnskabsmand eller skraldmand, fakta er fakta. Helt ærligt advokater er nogle til de mest lighedsfulde mennesker på planeten, der forsvarer folk, der helt klart er skyldige, alt til et argument. Hvis dine var korrekte Cynthia, hvorfor havde deres licenser været OVERSTANDET INDEFINITIVT AF STATEN AF ILLINOIS ?? Måske med din baggrund som advokat er du vant til det verbale misbrug, som folkene ved Wright udbreder, og alle de taler om. Jeg er ikke sur Cynthia, jeg er en fortaler for SANDIGHED og RÅDGIVNING. Du kan bruge juridisk jargon alt, hvad du vil, men det er faktisk, at de ikke har licenser, derfor er de træner, de ændrede deres firmanavn mange gange med andre når de søger dem. Stuck op for de onde, hvorfor ikke?

Jeg er også foruroliget over, at WGN ville fremme disse mennesker. Har du ikke googlet dem og fundet dusinvis på snesevis af CULT klager fra hundredvis af mennesker? Jeg var selvslået at gå til deres berygtede Weekend af en ven. Det var den mest hjernevaskende oplevelse nogensinde. Folk græder, søvn berøvet, forventes at være på Wright fra fre kl. 17.00 til midnat, tilbage lør fra kl. 8 til kl. 11 og derefter søndag 8:00 til 10:00. De forsøger at få dig til at betale $ 10K for deres af Transfomation. Jeg lugtede kult og korruption så snart jeg som gik ind og gjorde min due diligence og fandt så mange negative ting om disse fanatikere! Selv Bob og Judith tjente deres PHD fra en online skole, der er under undersøgelse som en mølle, i CA.

Jeg har læst og er uenig med dine påstande. Jeg er advokat med tilladelse til at udøve lov i Illinois. Jeg har gennemgået dine bemærkninger grundigt og fundet dem unøjagtige og falske,

Mange studerende får online grader. Dr. Judith Wright har udgivet en fremragende afhandling. Krav på gradsmøller tilføjer ikke.

Som Transform-studerende er det uheldigt, at du ikke har taget tid til at interagere med Dr Wrignt i stedet for at notere klager med meget lidt faktuel grundlag,

Jeg har googled dem. Jeg kan ikke bekræfte dine krav.

Hvad er det du skal gøre for at føle dig bedre om din mislykkede Transform weekend? Jeg foreslår, at du kontakter Wright for at se, hvordan udstedes, kan behandles. Dette er simpelthen ikke den måde at få, hvad du vil have her eller fra Wright.

Jeg håber du kan løse din vrede og gå videre.

Cynthia data om licensure problemet er forkert. Oplysningerne du har på Kvinders weekend er ikke fejlagtige. Oplysningerne du lister på webstedet understøttes ikke, fordi du sagde, at den ikke var korrekt? Jeg gav væsentlige beviser for at alle mine anmeldelser er sande, og bare bc du er advokat og sagde, at de ikke er korrekte, de aren Giv mig en pause dame. Ikke sikker på hvorfor du Moncler Outlet Online forsvarer kulten, bortset fra, chokere, du er en kultmedlem. Vis os, hvordan disse erklæringer er falske, ikke bc du sagde, så bc du er en advokat ANGER, frygt, tristhed og glæde, er de de eneste følelser, Wright snakker om? Ja, du er rigtig Jeg er sur, at de har udnyttet så mange mennesker, herunder dig selv. Kun deres hjernevaskede studerende, der brugte deres livsbesparelser, ros disse koncertister. Men hej hvis du går til en isoleret WI retreat og bliver tvunget til at stå i dit undertøj, da Bob og Dr. Zwell bereder din krop og nedbryder dig, vær sikker på at være min gæst! Har jeg nævnt, at de tvinger dig til overgive din bil nøgler og mobiltelefoner? Yup, er det i benefi t isoleres yderligere og bukke under for de massive gruppetryk fra andre kultmedlemmer. Lyder som selvudvikling til mig! Vær forsigtig, hvis du planlægger at blive involveret i disse folkeslag. Deres licenser er blevet tilbagekaldt min staten IL, så de ikke har lov til at øve terapi her er derfor de er træner bc der er nul ledende organ. Du er blevet advaret og trist WGN beskytter ikke sine seere ved at promovere dem.

Jeg venter ivrig efter eventuelle faktuelle data i licenstilsynet, som skal beskrives nøjagtigt i disse bemærkninger.