Laborers Union Local markerer sit 100-års jubilæum

Laborers Union Local markerer sit 100-års jubilæum

Laborers Union Local 81 vil markere et århundrede for at repræsentere nogle af de hårdeste arbejdere i Nordvest Indiana.

‘Local Union 81 byggeri håndværk Arbejdere bygger dine veje, broer, bygninger og vedligeholder meget af den varme pejse på højovne og koksovne inde i stålværkerne og kraftværkerne i Nordvest Indiana’, siger Mike Campbell, business manager. ‘Installation af vandledninger, kloakledninger, gasledninger, fjernelse af farligt affald, reduktion af asbest og hældning af beton er blot nogle af de værker og projekter, som vores dygtige, uddannede og sikre arbejdsstyrke arbejder Billige Moncler Jakke Herre dag og dag ud, uanset om vi er arbejder inde i en 1200 graders ovn, der river ud med 90 pund jackhammere i 12 timer ad gangen eller bag en varm asfaltpoverer på motorvejen, til at arbejde i under nul temperaturer udenfor i elementerne hele vinteren. Vores arbejdstagere sammen med vores signatarforeninger hjælp til at opbygge Amerika hver dag. ‘

‘Tilbage i slutningen af ​​1950’erne og begyndelsen af ​​1960’erne måtte vores medlemskab gå i strejke og kæmpe hårdt for at få sygesikring og pensionsydelser, som mange af os tager for givet i dag,’ sagde Campbell. ‘Vi skylder dem meget taknemmelighed for det, vi har i dag. Jeg er meget stolt i mine 37 år som en hårdtarbejdende, blå krave, fagforeningsarbejder at arbejde side om Moncler Outlet Online side sammen med alle vores brødre og søstre, der arbejder så hårdt, og hvem får op hver dag at snøre deres støvler pakke deres madpakke og gå på arbejde for at gøre en forskel for deres familier og alle middelklasse arbejder familier i nordvestlige Indiana og i hele Amerika.