Labour Leadership Contest

Labour Leadership Contest

Da Corbyn blev valgt sidste år kom han fra ingen steder og genererede stor støtte fra fraktioner over hele landet. Han var helt sikkert valgbar, Moncler Jakke Dame men fra dag 1 blev vi konstant fortalt, fra en lille gruppe af blairitterne i festen, at han ikke var det. Deres beslutning blev truffet, før fyren selv fik en chance, og det er deres handlinger, der har gjort ham utilgængelige. En selvopfyldende profeti.

Han forsøgte at samle partiets højrefløjsfaktioner ved at tilbyde en række af deres positioner, og det har bragt sig stærkt tilbage, da de fortsat har flået væk i sin tid. Hver gang hans tal er begyndt at klatre, er der blevet stillet spørgsmål om at stoppe det. Et PR-selskab med bånd til David Miliband og en række andre Blairites er blevet opdaget har iscenesat næsten alle ‘gaff’ Corbyn har konfronteret; fra MP’en angreb ham, mens han var på telefonen til anti-semitismepropagandaen til MP’en, der ringer ham ud på gay pride, har de vist sig at have bånd til det hele.

Det rejser et meget bredere spørgsmål er det bedre at have to, stort set identiske parter, som begge er valgbare? Eller at have to meget forskellige parter, der tilbyder forskellige muligheder, men det risikerer valgbarhed?

Den tidligere er den vej, vi har taget i de sidste 30 40 år. Et uendeligt trække til højre maskeret som centrum, to parter går i nøjagtig samme retning. Jeg vil sige dit punkt 2 er mest apt; en protest mod et system, der ikke virker for dem. Som Brexit, som vi fik at vide, aldrig ville ske, måske er der faktisk støtte til Labour, der bevæger sig til venstre?

Sandsynligvis fordi de er blevet bedt om at tro, er der faktisk en reel forskel på en 45% eller 50% topskattesats, en forskel mellem privatisering af offentlige tjenester og støtte dem, samtidig med at de kræver, at de reducerer udgifterne og giver overskud, en tweak i militæret bruger her eller der.

Der er virkelig ikke noget. Det er ikke selv USA, hvor der er galtende socialpolitiske huller, der retfærdiggør en forskel mellem de to hovedpartier, selv om den økonomiske politik er den samme.

Hvis de mener, at regeringen skal køre sin økonomi som en husstand, så tror de sikkert Arbejdskraft og de konservative er venstre og højre.

Da Corbyn blev valgt sidste år kom han fra ingen steder og genererede stor støtte fra fraktioner over hele landet. Han var helt sikkert valgbar, men fra dag 1 blev vi konstant fortalt, fra en lille gruppe af blairitterne i festen, at han ikke var det. Deres beslutning blev truffet, før fyren selv fik en chance, og det er deres handlinger, der har gjort ham utilgængelige. En selvopfyldende profeti.

Han forsøgte at samle partiets højrefløjsfaktioner ved at tilbyde en række af deres positioner, og det har bragt sig stærkt tilbage, da de fortsat har flået væk i sin tid. Hver gang hans tal er begyndt at klatre, er der blevet stillet spørgsmål om at stoppe det. Et PR-selskab med bånd til David Miliband og en række andre Blairites er blevet opdaget har iscenesat næsten alle ‘gaff’ Corbyn har konfronteret; fra MP’en angreb ham, mens han var på telefonen til anti-semitismepropagandaen til MP’en, der ringer ham ud på gay pride, har de vist sig at have bånd til det hele.

Det rejser et meget bredere spørgsmål er det bedre at have to, stort set identiske parter, som begge er valgbare? Eller at have to meget forskellige parter, der tilbyder forskellige muligheder, men det risikerer valgbarhed?

Den tidligere er den vej, vi har taget i de sidste 30 40 år. Et uendeligt trække til højre maskeret som centrum, to parter går i nøjagtig samme retning. Jeg vil sige dit punkt 2 er mest apt; en protest mod et system, der ikke virker for dem. Som Brexit, som vi fik at vide, aldrig ville ske, måske er der faktisk støtte til Labour, der bevæger sig til venstre?

Da Corbyn blev valgt sidste år kom han fra ingen steder og genererede stor støtte fra fraktioner over hele landet. Han var helt sikkert valgbar, men fra dag 1 blev vi konstant fortalt, fra en lille gruppe af blairitterne i festen, at han ikke var det. Deres beslutning blev truffet, før fyren selv fik en chance, og det er deres handlinger, der har gjort ham utilgængelige. En selvopfyldende profeti.

Han forsøgte at samle partiets højrefløjsfaktioner ved at tilbyde en række af deres positioner, og det har bragt sig stærkt tilbage, da de fortsat har flået væk i hans embedsperiode. Hver gang hans tal er begyndt at klatre, er der blevet stillet spørgsmål om at stoppe det. Et PR-selskab med bånd til David Miliband og en række andre Blairites er blevet opdaget har iscenesat næsten alle ‘gaff’ Corbyn har konfronteret; fra MP’en angreb ham, mens han var på telefonen til anti-semitismepropagandaen til MP’en, der ringer ham ud på gay pride, har de vist sig at have bånd til det hele.

Det rejser et meget bredere spørgsmål er det bedre at have to, stort set identiske parter, som begge er valgbare? Eller at have to meget forskellige parter, der tilbyder forskellige muligheder, men det risikerer valgbarhed?

Den tidligere er den vej, vi har taget i de sidste 30 40 år. Et uendeligt trække til højre maskeret som centrum, to parter går i nøjagtig samme retning. Jeg vil sige dit punkt 2 er mest apt; en protest mod et system, der ikke virker for dem. Som Brexit, som vi fik at vide, aldrig ville ske, måske er der faktisk støtte til Labour, der bevæger sig til venstre?

Enig. Måske er det bedre at bare se på det lange spil her, det kan give Tories det næste valg, men ægte politisk forandring er det værd. Der er også den fordel, at Storbritannien har en 5-årig cyklus; længere end de fleste andre vestlige lande.

Corbyn er allerede den dårlige fyr. Hvis han skulle være ‘martyr’ i sig selv, skabte en pause, så der var en ægte venstrefløj, tror jeg, han ville tage det. Moncler Outlet Jeg tror bare ikke, at han vil cede kontrol med nogen, der er falsk leftie, og vil trække festen tilbage til New Labour-politikken, hvis deres var en partisplit, og så kom en person med lidt mere karisma som en Sanders sammen, han ville gå til side.

Jeg tror på lang sigt, at Tories og ‘Middle ground’ -partiet ville træde på hinanden med tæer med hensyn til stemmer meget mere, medmindre venstre parti trak det politiske spektrum tilbage til det egentlige center, og så er det en sejr enten.