Labrador Iron Mines Limited

Labrador Iron Mines Limited

LIM er førende inden for reaktivering af jernmalmindustrien i Schefferville / Menihek-regionen i den produktive Labrador Trough. Produktionen på James Mine og Silver Yards forarbejdningsanlægget blev påbegyndt i juni 2011.

LIM ’s minearbejder er sæsonbetonet fra ca. begyndelsen af ​​april til slutningen af ​​november med en planlagt vinter lukket ned fra cirka begyndelsen af ​​december til slutningen af ​​marts hvert år. Ca. 175 personer er ansat i hele sæsonen på minen site og procesanlæg, der primært arbejder for Billige Billige Moncler Sale Moncler Jakke Herre Labrador Iron Mines ‘entreprenører og underleverandører.

LIM driver Schefferville Iron Ore Projects ifølge sin Newfoundland og Labrador Benefits Plan (‘Planen’), der er godkendt af regeringen i Newfoundland og Labrador. Under planen er LIM forpligtet til at sikre størstedelen af ​​jobmulighederne er tilgængelige for beboere i Newfoundland og Labrador. I overensstemmelse med planen er LIM forpligtet til at opnå 25% aboriginal deltagelse og 20% ​​deltagelse af kvinder.