LaBrae ødelægge mesterens nat

LaBrae ødelægge mesterens nat

CHAMPION On Champion seniornat, var det junior quarterback Kent Wolford fra LaBrae-vikingerne, der skinnede den lyseste. Regler for 192 allroundværfter og tre touchdowns ledede Wolford vikingerne (3 2, 2 0) til en 33 7 All American Conference Blue Tier sejr over de gyldne blinker (0 5, 0 2) .LaBrae træner John Armeni sagde, at han mener, at spillet var meget tættere end resultattavlen ville indikere. Har meget arbejde at gøre, vi spiller mange unge fyre, vi har mange første gang varsity startere, så vi havde nogle bump i vejen, sagde han. tænk at slutresultatet var et tegn på hvor svært vi måtte kæmpe for at vinde fodboldkampen. Vi lavede spiller ned strækningen og det, der tæller. sidste minut i første halvdel opsummerede hele spillet til Champion. Et skridt fremad, og to trin tilbage. Hver gang Champion opnåede noget, lukkede LaBrae hurtigt farten. Blinkerne scorede deres eneste punkter af natten på en 30-yard touchdown-pass fra Nick Stahlman til Nathan Russell for at skære LaBrae-ledningen til 14 7 med 1:07 tilbage i halvdelen .Vikingene udførte derefter en imponerende krog og ladder touchdown pass med 13 sekunder tilbage. Wolford ramte Benton Tennant på en 6 yard pass og Tennant derefter senere til Timmon Cayson, der scorede på Billige Moncler Sale 46 yards play. Selvom LaBrae havde flere straffe (13 for 125 yards), så syntes Golden Flashes miscues (8 straffe for 75 yards) at komme på det forkerte tidspunkt. En 95-yards kickoff retur for en touchdown af Carter Mast blev kaldt på grund af en blok i ryggen. Et godt ground attack var nøglen til begge hold offensiv. Mast led Champion med 71 yards på 12 forsøg. LaBrae hele lovovertrædelsen fik 172 meter på jorden, primært på bagsiden af ​​junior løb tilbage Colton Stoneman, der havde 85 Billige Moncler Sale meter på 14 forsøg med en touchdown tidligt i fjerde kvartal. De to hold er hjemme næste uge mod AAC Blue Tier foes. Champion står overfor Newton Falls og LaBrae kæmper for en del af Blue Tier-ledelsen mod Liberty.