Lackey wrestling taget ned

Lackey wrestling taget ned

Helt siden Jackson Drum har placeret andenpladsen i klassen 4A 3A Maryland State Wrestling Championship turneringen som en sophomore i 2014, har han været som en heat seeking missile med et radar set til den eneste anden podium stedet højere end hvor han engang stod.

Sidste år skuffede skuffelsen fra en tredjeplads i samme turnering ham, og nu slår den nordlige gymnasium senior ned noget på sin vej.

Tromme, statens nr. 1 rangeret wrestler på 182 pounds, har forsvaret sin rangering ved at vinde hver kamp denne sæson med pin. Han fortsatte den dominans på tirsdag med en første periode pin i Northern’s hjem Southern Maryland Athletic Conference dobbelt møde mod Lackey. Northern besejrede laderne 64 18.

‘Det har hele tiden været ved at forbedre, arbejde hårdere, for selvfølgelig er der forventninger. Jeg er senior. Jeg er en leder på holdet. Så det er bare kommet til at træne hver dag, arbejder hårdt og forsøger at få en stats titel fordi det er mit sidste år at gøre det, ’sagde Drum. ‘Jeg synes, jeg har en slags mål på ryggen. Jeg er nr. 1 i staten, så alle prøver at slå dig. Så jeg mener ja, jeg tror, ​​at mange mennesker kommer ud og de prøver og slå mig. De kan gøre nogle træk som at kaste en hip kaste eller noget, bare prøv at fange mig. Jeg har haft mange hårde kampe. Jeg har haft et par tætte kampe i år. Jeg kan godt lide det. Jeg kan godt lide konkurrencen. ‘

Wrestling med et mål på ham, som en af ​​statens bedste, er ikke ny til Tromme, men hvor han er anderledes end i fortiden er i modenhed. Den nordlige hovedtrænder John Battle sagde Tromme ’sa meget mere, disse dage. Det vil uden tvivl gavne ham, når stats turneringen kommer omkring en sidste gang.

‘I år har han modenhedsfaktoren, mens han i sidste år manglede den modenhedsfaktor,’ sagde Battle. ‘I turneringen i weekenden, da han ikke fik en takedown i den første periode, var han meget moden om det, og så bar han barnet ud og sluttede det.’

‘Jeg ville virkelig have det [sidste år],’ sagde Drum om statsmesterskabet, der forvandlede ham til en anden gang. ‘Jeg har arbejdet hårdt hele året, og det er suget med at få det til at ende der. Men jeg mener, i hvert fald gav jeg mig ikke op. Jeg er stadig her. Jeg arbejder hårdt. Det er bare en slags at give mig mere motivation til at arbejde hårdere, og så nu er jeg igen. ‘

I den dobbelte mod Lackey var Drum ikke den eneste patriot til at dominere. Kun en nordlig wrestler tabte og tæller ikke to fortabte sejre, men Patrioterne tjente første tak i alle sammen end en kamp.

‘Jeg udfordrede børnene i dag for at score den første takedown,’ sagde Battle. ‘Vi var temmelig tætte.’

Den ene kamp Northern (5 2, 4 2 SMAC) fik ikke den første udmærkelse var aftenens mest spændende kamp, ​​i 195, mellem Lackey senior Khris Elliott og Northern’s Steven Armentrout, som er rangeret tredje i staten .

Elliott var mindre end 30 sekunder væk fra at forstyrre Armentrout, idet han holdt fast på en 2-0 ledelse, han fik på en første periode. Men i sidste ende, Armentrout, der har kæmpet gennem en revet meniskus i to måneder, fandt en måde at få en sen taketown og pin Elliott med 24 sekunder tilbage i den tredje periode.

‘Jeg prøvede bare at tage det let Moncler Outlet på mit ben, jeg vidste at det var ondt. Og han tog mig ned, og jeg kan bare lide’ Tid til at skyde. Tid til at vinde for mit hold, ’sagde Armentrout, som var skuffet over skaden, der er blevet gradvist værste, men lykkedes ikke bekymret for sin status som en af ​​statens bedste. ‘Jeg har lyst til, at jeg kan bevare det, men det er lidt skuffende. Det er mit seniorår, og jeg har en skade. Men det kommer ikke til at stoppe mig. Jeg skal bare kæmpe igennem det og fortsætte med at gøre hvad jeg gør. ‘

‘Jeg vidste ikke, at han var tredie i staten, indtil jeg kom ud af måtten,’ sagde Elliott, som Lackeys hovedtrænder Justin Lansley sagde, har tilfredsstillet coachingpersonalet med hans fremskridt. ‘Efter den første periode var jeg ret sikker på, at jeg skulle vinde, men jeg var ikke sikker på min overkrop. Han havde en meget bedre overkrop og alt, hvad jeg var vant til, var ikke at arbejde på ham. Jeg er ikke vant til at have hip-kast kastet på mig.

‘Jeg ved nu, hvad jeg skal gøre for at rette op. Så jeg er ret sikker på, at hvis jeg ser ham i SMAC, slår jeg ham.’

Lansley sagde tirsdagens resultater var ikke det han søgte, men at holdet har fået bedre med hver kamp denne sæson, som han tilføjede var en god ting. Hans hold er 10 12, 3 3.

Lewis Woodward var den eneste oplader til at tjene en sejr. Han besejrede Anthony Gatto ved Moncler Outlet skade fortabt. Woodward ledede 7 2 da Gatto blev skadet.

Udover Tromme og Armentrout, Lance Adriani (152), Cove Willey (160), Marvin Mitchell (220), Drew Fleming (138) og Zach Hoffman (145) alle tjente pins til Northern. Austin McCollum besejrede Sebastian Kolczynski ved en stor beslutning på 120, 12 4.