Forældre Sue til Stop Army Datters Deployment

Forældre Sue til Stop Army Datters Deployment

A) Måske skulle moren faktisk have læst det dokument, hun underskrev. Måske bør barnet have læst den juridisk bindende regerings kontrakt, der er underskrevet. Når en enlistee sætter sig ned for at underskrive en tilmeldingskontrakt, er der ingen tvivl om, at hvad de ‘underskriver’, er netop en kontrakt.

B) Barnet fik hele vejen igennem grundlæggende træning, og da mødte moren, fordi snefnug måtte have [GASP!] Implementere til Afghanistan.

Jeg er i Afghanistan lige nu. Det er en del af jobbet. Som soldater er vi uddannet til at deployere. Vi er ikke uddannet til at sidde i garnison for hele tiltrækningen. Det er hvad civile er til.

Til Brian:

A) En person, når de er 18 år, er ikke bundet af nogen kontrakt indgået af forældrene på deres vegne. Periode. Eller måske savnede du den del om emancipationsproklamationen og afskaffelsen af ​​slaveri. Selv om en bestemmelse i loven havde givet undtagelse for forældres samtykke, som artiklen lyder, at samtykke aldrig blev givet. Kontrakten er derfor ugyldig efter vilje fra en af ​​parterne i kontrakten.

B) Det er ligegyldigt hvor langt pigen valgte at gå, eller hvor langt hæren lod hende gå. Hvis der ikke er nogen kontraktlig forpligtelse, er enhver videreførelse af arrangementet rent ‘på vilje’ uden hensyntagen til jobbet.

Vi er alle glade for at du tjener i Afghanistan og kæmper for folks rettigheder. Bare husk at tage hensyn til alle de eksisterende juridiske rettigheder for alle, før du spytter ud på det personlige ansvar. Det er en tovejsgade.

Dette smager mig virkelig. Hun var 17 (mindre) på det tidspunkt, hun tilmeldte sig forældre (underskrifter af begge forældre) samtykke. Ifølge moderen antog hun at lave et overnatningsophold. Nå 8 uger senere efter bootcamp skulle hun få yderligere træning og derefter implementere. Så nu, hvor hun måske må gøre, hvad hæren har til hensigt at gøre (Følg deres overordnes ordre), vil moren være ude. Boo freakin wooo. Virker som om hun bare vil læne sig tilbage og nyde PX og lægehjælp uden at komme overalt. I sidste ende vil hun ikke deployere, blive sparket ud af tjenesten og aldrig få lov til at deltage igen. Kun hvis hun fik en bonus, måtte hun betale det tilbage. Åh, vel som mindst ingen implementering rigtig?

Til mike

1: Forældres samtykke frafalder, at Pvt. Poole ’s forældre underskrev, da hun var 17, tilladt i begyndelsen af ​​behandlingen og godkendte forældres samtykke til Moncler DunJakke begyndelsen af ​​militærtjenesten, mens de stadig var under vogterskab.

2: I løbet af forarbejdningsperioden har ansøgeren (rekruttering, poolee, praktikant eller uanset den enkelte tjenesteperiode) flere muligheder for at forandre sig, herunder 3 muligheder for afslag, inden han sendes til grunduddannelse (ved at bede om, at deres former og oplysninger er sande, på ’svær i’ og ved modtagelse af forsendelsesordrer til grundlæggende uddannelse.) Hver af disse ting er dage, hvis ikke uger eller måneder fra hinanden, så det er ikke som om ansøgeren og underskriveren ikke gør det har tid til at ‘tænke over det’.

3: Ved ankomsten til grundlæggende træning, Pvt. Poole kunne have anmodet om en indgangsniveau adskillelse baseret på familie, moralske eller personlige årsager. ELS’er kan ydes af den umiddelbare kommandokæde op til 180 i service. Også, Pvt Poole kunne have fået tildelt en ELS ved simpelthen at nægte at udtræde ed på gradueringsdagen fra grundskolen.

4: Pvt. Poole er ikke en ‘vilje’ medarbejder hos den amerikanske hær. Hun er under en 8 års forpligtelse pr kontrakten hun underskrev. Igen blev forældrenes samtykke, der blev underskrevet for at starte den behandlede, simpelthen stater (i lejemål, ikke præcise udtryk) ‘Mit barn kan gøre dette, hvis han / hun vil.’

5 og endelig: UCMJ Artikel 83, Svigagtig Inddragelse / Svigagtig Aftale eller Adskillelse. Hvis Pvt Poole ’s familie får dette til at skubbe igennem, vil Pvt Poole sandsynligvis blive belastet med svigagtig tiltrækning. Normalt er artikel 83 faktisk en grundlæggende grund til ELS’er i grundlæggende uddannelse. På dette stadium i hendes tjenesteperiode er det et stort ansvar, at kan føre til en uærlig udskrivning, fortabelse af alle løn og tillæg, og op til 2 år i Leavenworth Federal Pen. Hvis dragt selv afskediges og hendes enhed er deployeret, kan hun blive underkastet domstol i henhold til artikel 87 og 92 (Manglende bevægelse gennem design og manglende overholdelse af en lovlig orden eller forordning.) Som en opfølgning, hvis dragt går igennem og hun udledes uden straf, vil hendes mor være på krogen for forfalskning, og hvad andre love der er for falske udtryk for at underskrive hendes fars navn.

Personligt håber jeg Pvt. Poole kan frigives fra hæren. At være en karriere USAF officer selv, jeg kan ikke lide at se folk, der ikke vil være der, fordi de gør en fare for deres holdkammerater og ofte bliver et ‘ømt punkt’ til en kommandokæde, hvilket reducerer enhederne samlet evne (det vil sige, hvis den enkelte ikke skruer op for at komme ud af tjenesten.)

Har du endda læst stillingen? Hendes mor, og kun sin mor, underskrev papirerne. Hun underskrev også sin mand. Forfalskning? Måske. Men faderen måtte sagsøge hende for det, ikke regeringen (selvom hun stadig kunne blive anholdt for det). I begge tilfælde ser jeg ikke dette som patriotisk eller upatriotisk. Hun var 17 på det tidspunkt, hvor papirerne blev underskrevet, og som Mike sagde, da hun slog 18, blev hun automatisk ude af det (hvis hun valgte at gøre det). ‘Jeg er sikker på, at vi vil høre mere om dette (i hvert fald håber jeg det) og få mere af historien. Men ærligt skal folk læse en hel artikel grundigt, før de flyver ud af håndtaget.

Mor underskrev hendes navn og hendes mands navn? Er det ikke den forfalskning? Mor skulle have læst det hele! Det er længe, ​​(jeg har også underskrevet en!), Men det angiver muligheden for udstationering.

Hillary måtte sværge og ed for at tjene med hendes højre hånd! Hendes forældre tog ikke den ed, men jeg forestiller mig, at de blev inviteret til at se det, som mange familiemedlemmer gør! (Vært der, gjort det!)

Hvis hun er på mindre end 180 dage, kan hun få et kapitel om manglende tilpasning, en ukarakteriseret udledning. Denne proces er forbeholdt dem, der opdager under træningsfasen (Basic Traning og AIT), at militært liv ikke er for dem. Det afspejler ikke dårligt på en fremtidig jobansøgning.

Til Lauren:

Ikke så. Forældrenes samtykke frakaldelse om, at forældre eller værger af et 17-årigt ansøger tegn til at påbegynde tilmeldingsprocessen er en ‘tilladelsesskilt’, hvori det hedder, at rekrutteren selv kan underskrive (formelt det er et særligt skriftligt emancipationsbevis, hvori det hedder, at ansøger gør selv dette valg og bliver ikke tvunget, tvunget eller på anden måde lokket, og at forældrene er i orden med det.) Det er i grunden en frigivelse, hvoraf det fremgår, at i dette ene tilfælde er ansøgeren juridisk ansvarlig for deres valg.

Ifølge artiklen, som synes at indeholde moderens kød, blev Pvt Poole anlagt ved svig, og sagen skulle ikke være så meget hr. Og fru Poole mod hæren som hr. Poole (hvis navn blev forfalsket) mod fru Poole (forfalskeren). Hvis man antager, at dokumentet blev underskrevet, var en tiltrædelseskontrakt, er hæren ikke skyldig i noget kriminelt misbrug.

Mens hærens rekrutterer måske ikke har været helt sandfærdige med familien, er en kontrakt, du underskriver, bindende, uanset om du læser det eller ej, og forældrene ventede et stykke tid at sagsøge, hvis de bare troede, at deres datter bare ville være gået natten over.

Nogle rekrutterere vildleder børn og forældre om, hvad militærtjeneste indebærer, men i dette tilfælde må forældrene ikke have læst papirarbejdet overhovedet. Jeg antager, at ‘evalueringen’ var et besøg på en militær indgangsstation. Hvordan nogen kunne gå igennem den proces og ikke forstå, at de var tilmeldt til militæret, boggles sindet. Processen indebærer at tage en ed får mig til at tvivle på, at enhver med den mentale kapacitet til at kvalificere sig til enlistment ikke kunne forstå, hvad der foregik.

Det lyder som et tilfælde af købers anger for mig. Jeg er ikke fan af rekrutteringsprocessen, og nogle rekrutterere lyver, men jeg kan ikke være for ked af denne pige eller hendes forældre, da de slet ikke læste noget, de underskrev, eller i det mindste hævder ikke at.

Denne artikel undlader at angive soldatens følelser. Er Pvt. Poole enig med hendes mors kost? Er dette et tilfælde af en helikopterforælder med en wolfram navlestreng, der ikke kan slippe afsted? Eller er Pvt. Poole uforvarende sammenbrud med sin mor for at undgå sin pligt som soldat? Hvis moren smedede faderenes navn, skulle hun blive retsforfulgt i forbundsregeringen. Jeg trådte tilbage efter 21 års ærefuld flådeservice, men jeg har altid betragtet mindreårige ansættelser med ‘tilladelse fra mommy’ som problematisk. Ikke desto mindre indebærer loven ‘ caveat emptor ‘og Mother Poole skulle have læst kontrakten, hvoraf en kopi er på venstre side i Pvt. Poole’s Service Jacket. Jeg håber, at hæren sagsøgter morpoole for omkostninger i denne lunefuldt kostume fra en whining mommy.

Jeg kan selvfølgelig tro på, at en forælder ville sukke ethvert officielt papirarbejde uden at læse det. Jeg læste mine sønner og læste til ham den del, hvor han tegnede sig for et papirarbejde til at indhente han blev tilmeldt. Jeg sørgede også for, at min kone også vidste det.

Med hensyn til hendes mor underskrift er det et særskilt problem, og hvis hendes far sagde, at hun sukkede sin underskrift uden sin tilladelse, er hun skyldig, ikke hæren. Og mit ønske ville være, at hun går i fængsel for det eller i det mindste bøder på bekostning af regeringen for at have sendt hende til grundlæggende. Men var Billige Moncler Sale var pvt. Poole under processen? Jeg finder det svært at tro, at hun var clueless under hele processen. lyder som en stor sag af whaaaaaaa!