Forældre til handicappede kæmper for støtte

Forældre til handicappede kæmper for støtte

Jenny Jones nægtede at tage nej til et svar, og det har gjort hele forskellen. at forberede sig på overgangen.

troede jeg havde alt på plads, og selvfølgelig får jeg besked i sidste øjeblik: Du får ikke nogen finansiering, minder Jenny om.

betyder, at jeg har fået fortalt mange ting, siger Jenny. blevet fortalt i det væsentlige at opgive arbejde. hun styrede hendes fortalte. Hun ringede til og skrev til folk, sendte kopier af hendes e-mails til andre, og i sidste instans slog CLBC og satte Samantha, nu 23, i et dagsprogram, der blev ledet af Garth Homer Society.

går der mandag til fredag, hvilket er helt fantastisk, siger jennifer. elsker det. mens Jenny er lettet over, at hendes advocacy fik resultater, går hun imod et system, der tvinger allerede udmattede forældre til at kæmpe for basale tjenester.

Hun er ikke alene.

En gruppe af forældre, mange af dem fra det sydlige, har slået sig sammen for at hjælpe hinanden til advokater for deres børn og navigere i flertrins appelprocessen hos CLBC, det offentlige organ, der fører tilsyn med tjenester til voksne med udviklingsmæssige handicap. Den liberale regering har effektivt skabt et hjulsystem, der belønner dem, der har evnen til at forpligte sig selv og deres børn, mens de shortchanging andre, der enten er for trætte eller for bange for at kæmpe.

har konstateret, at de af os, der er i stand til at være vedholdende og vedholdende og støttede i deres klager, får nogle til de fleste til i nogle få tilfælde alt hvad der er nødvendigt, sagde Laurie Anne Keith, medlem af gruppen .

det konsekvente tema er alt for svært for familier.

er bevidste beslutninger, der træffes af regeringer, herunder vores regering, at ikke lægge tilstrækkelige midler i systemet, så familierne bliver tvunget til krise, siger Bodnar. også tvunget til at gøre og tage alt det nødvendige for at sikre deres sønner og døtre får støtte. alene i det sidste år har en mor oprettet et forløbet klasseværelse for sin 19-årige datter uden for CLBC-kontoret i Victoria for at gøre opmærksom på manglen på tjenester. Samme dag, som Times Colonist interviewede moderen på kontoret, tilbød CLBC datterplacering i et program hos Garth Homer.

I et andet tilfælde blev en Victoria-mor offentlig med sin historie og anklagede CLBC for at straffe hendes fortalere ved at skære sin 19-årige datterpleje. Efter en gennemgang af sagen bestilte socialminister Michelle Stilwell CLBC at genoprette plejetiden.

var en meget lignende oplevelse for, hvad mange familier går igennem i British Columbia, sagde Bodnar. ved, hvor mange unge der overgår. De ved, hvad forekomsten er i befolkningen af ​​mennesker med udviklingsmæssige handicap. [Men] igen og igen, er de ikke finansieret tilstrækkeligt til at imødekomme disse behov. udstedt en erklæring som reaktion på familiernes bekymringer og understreger sit ønske om at arbejde med mennesker for at forbedre leveringen af ​​tjenesteydelser.

har konsekvent modtaget betydelige stigninger i finansieringen, udtalelsen Moncler Sale sagde. år inkluderede dette en stigning på 44,3 mio. $, hvilket vil give os mulighed for at finansiere nye tjenester til omkring 3.000 mennesker. agentur, der støtter omkring 19.000 mennesker, sagde det allokerer tjenester baseret på behovet, tilgængelige ressourcer og alle enkeltpersoners behov.

I tilfælde, hvor tjenester ikke er tilgængelige, siger agenturet, at det vil hjælpe familier med at finde support andre steder i samfundet.

Nå, hvis CLBC ikke umiddelbart kan finansiere en tjeneste, vil den fortsætte med at gennemgå godkendte anmodninger, hvis nye midler bliver tilgængelige i løbet af året, udtaler udtalelsen.

vil altid gøre det bedre, og vi sætter pris på feedback vi modtager fra familier. Vi forstår processen med at komme ind i et nyt system af understøtninger i alderen 19 kan være stressende. Lysionek af Sooke sagde, at hun var chokeret over hullerne i systemet. Hun tilbragte to år på overgangsplaner for sin 19-årige søn, Kyle, som har Downs syndrom, autisme og flere medicinske udfordringer. Til sidst blev hun tilbudt tjenester, der faldt langt fra den daglige pleje, som Kyle krævede, da han blev voksen.

Lysionek echoed Bodnar bemærker, at CLBC burde kende antallet og behovene hos unge voksne med udviklingsmæssige handicap, der kræver tjenester hvert år.

ingen overraskelse der, sagde hun. børn er født under disse forhold. De har været i systemet i 19 år. Lysionek sagde, at håndtering af CLBC kan være en udmattende proces, selv for folk, der er vant til at beskæftige sig med bureaukratier.

Meget god til at få adgang til systemet, og selv med min indsats kan jeg stadig få Kyle den støtte, han har brug for, sagde hun.

Vincenza Gruppuso af Saanich fortæller en lignende historie om at forsøge at forberede sin søn Marc overgang til voksenalderen sidste år.

Marc har Down syndrom, og Vincenza håbede at finde et dagsprogram for ham at deltage, mens hun og hendes mand var på arbejde.

De tilbragte måneder planlægning, kun at blive fortalt før Marc 19th fødselsdag, at der ikke var nogen penge til tjenester ud over 233 dollar om måneden for respite pleje.

på den måde sagde de, at han kun ville få finansiering, hvis han var i krise, hvis han var barn i pleje, hvis han var hjemløs eller blev mishandlet økonomisk eller fysisk, minder Vincenza om.

Hun indgav straks en klage med CLBC, fulgt op med gentagne telefonopkald, e-mails og møder med embedsmænd. Til sidst lykkedes det efter mere end to måneder med konstant fortalte at få de tjenester, han havde brug for.

Erfaringen skakede dog hendes tillid til systemet og dens indflydelse på dem uden tid eller evne til at Moncler Udsalg fortaler for deres børn.

vil virkelig gerne se det, så du ikke behøver at klage for at få tjenester, sagde hun.

Lysionek, som har hjulpet andre familier, sagde, at nogle af dem vil kollapse ved sømene frem for at bekæmpe CLBC og gå offentligt med deres kampe.

burde ikke skildre det hele tiden for at få støtte, sagde hun. bør tillades værdigheden af ​​at have noget aspekt af vores liv forblive privat. indført en ny klage beslutningsproces i 2013, som det siger er enklere, lettere at få adgang til og giver mulighed for flere stadier af revision.