Forældre til teenage skudt af officer svare på dashcam video

Forældre til teenage skudt af officer svare på dashcam video

Angie og Paul Hammond udgav en erklæring gennem deres advokater som reaktion på udgivelsen af ​​dashcam videoen og beslutningen fra 10. Juridiske Krigsassistent Chrissy Adams om ikke at indgive anklager mod den officer, der var involveret i skydningen.

Videoen viser Lt 26. juli på parkeringspladsen af ​​Hardee på Bypass 123 i Seneca under et undercover drug sting, der var rettet mod Tori Diana Morton, 23, som var passager i Hammonds bil.

Erklæringen sagde, at ‘mens familien skal acceptere Ms Adams’ beslutning, er de uenige helt med de konklusioner, hun har udtrykt offentligt.

Statens retshåndhævelsesafdeling udgav brevet Adams sendte dem forklaring på hendes beslutning om ikke at pålægge afgifter. (Fuld tekst af brev)

I brevet sagde Adams, at Morton ved et uheld havde skrevet en statslige tropper, der havde Moncler Outlet Online et meget ensartet nummer til den person, hun forsøgte at sælge stoffer til.

Udvekslingen går som følger:

Morton (fra Hammond’s Cell): hej denne tori jeg må g (gram) til 60 af det gode (street language for cocaine) Trooper: Kan jeg møde dig i en lille smuleMorton (fra Hammond’s Cell): ja når

Trooperen kaldte Seneca politiet, som sendte en undercover officer til Hardee for at mødes med Morton og Hammond.

WYFF News 4 har fået dashcam-videoen fra statens retshåndhævelsesafdeling af hvad der skete på Hardees parkeringsplads.

I brevet gav Adams også sin fortolkning af det, hun sagde, i videoen. ‘Dashcam-videoen viser Lt. Tiller, der trækker sit køretøj bag Hammonds parkerede bil. ‘Hammond kan ses på video efterfølgende sætte sin bil i omvendt.’ Hammond er i stand til at vende og manøvrere sit køretøj mellem Tiller’s patruljebil og (Seneca-politiet Sgt. Tiller nærmer sig hurtigt Hammonds bil på førers side med hans pistol trukket og gentagne gange beordrer Hammond at stoppe og vise sine hænder. ‘Hammond sætter derefter sin bil i kørsel for at forsøge at flygte fra scenen. Hammond ignorerer Lt. Tiller’s klare instruktioner for at stoppe og vise sine hænder. sætter sin bil i kørsel for at forsøge at flygte fra scenen. Hammond drejer derefter bilen hårdt til venstre mod Lt. Tiller, hvilket resulterer i, at Lt. Tiller er ansigt til ansigt med Hammond i førerens vindue. Dashcam video viser Hammond s køretøj Moncler Sale veering mod Lt. Tiller og accelerere hurtigt. Tiller tilbage pedaler et par trin for at undgå at blive slået ned af Hammond s bil og ses set skubbe køretøjet som det veers mod ham. Dashcam video viser Tiller ’s fødder går under bil i den omtrentlige tid s Hots er fyret. Dette kan også ses i stillbillederne fra FBI lab. To skud skydes hurtigt i rækkefølge. Det første skud kan høres næsten umiddelbart efter, at Tiller skubber væk fra bilen, og når hans krop stadig er udsat for fare fra køretøjet. ‘Det andet skud følger straks.’ Bilen accelererede med en sådan kraft, at en betonkurve blev beskadiget såvel som Hammonds passagersidedæk. ‘Tiller høres på dashcam-videoen sekunder efter skydningen, der siger, at Hammond forsøgte at ramme ham med bilen. ‘Situationen blev hurtigt udfoldet, og som det fremgår af dash cam videoen, blev Tiller tvunget til at afgøre, om han ikke skulle skyde sit våben på mindre end tre sekunder.’

Adams skrev: ‘Videoen, der ses ved fuld fart, står alene, er generende. Men når videoen og totaliteten af ​​undersøgelsen vurderes og vores stats lovgivning anvendes, er det klart, at Lt. Tiller ikke brød nogen statslove . ‘Beviserne fra denne undersøgelse bekræfter og støtter Lt. Tillers tro på, at han vil blive kørt over.’ Derfor er den eneste konklusion, der kan gøres, at den dødelige kraft var berettiget. ‘I brevet lagde Adams Hvad hun sagde, er Hammonds baggrund for narkotikainddragelse, der i høj grad bygger på mobiltelefonoptegnelser, der senere er erhvervet.

Dette var en udveksling mellem Hammond og hans mor, Angie, den 18. juli.

Angie Hammond: Dang. 3 strejker og du er ude. Vær sød at passe på

Adams sagde, at tekstbeskeder også viser, at Hammond havde truet en ex kæreste flere måneder før optagelsen.

Her er et par SMS-beskeder Hammond sendt:

Hammond: (eksplosiv) du dræber dig dårligt

Hammond: politiet vil ikke stoppe mig, prøv mig (eksplosive) dræb alle, bare for at bevise et (eksplicit) punkt

Adams sagde også, at Hammond havde kokain og et stof, der var brugt til at skære kokain i hans system, at han havde brugt det inden for 3 til 6 timer efter skydningen og var under indflydelse af stoffet på skudtidspunktet. Hun sagde, at coroner også fandt kokain i Hammonds lomme efter teenagers død.

Zachs forældre, advokater reagerer tirsdag

Hammonds forældre, Angie og Paul Hammond, og deres advokater talte efter møde med Adams tirsdag formiddag.