Forældrepædagog hurtig til at reagere på barn

Forældrepædagog hurtig til at reagere på barn

En Jefferson City-mor tog for nylig til Facebook efter en traumatisk hændelse for at rose den forældrepædagog, der tjener sin datter, og fremhæver, hvordan forældre som lærerprogrammet tjener lokale familier.

Efter en nylig bilulykke har Sarah Quick og hendes 4 årige datter, Emma, ​​deres liv og sundhed været taknemmelige for udover Emma forældrepædagog, Sara Gretlein.

Quicks’erne rejste i en 2016 Honda Fit om aftenen den 6. august.

ved stadig ikke hvad der skete, hun sendte på Facebook den næste dag, bortset fra øjenvidneserklæringer, at hendes kompakte bil rullede fire eller fem gange.

Det smadrede køretøj kom til at ligge på hovedet på et græsfelt. Heldigvis undslap mor og datter med kun mindre skader, og flere tilhængere kom til deres hjælp. Quick skrev især, at det felt, hendes bil landede i tilhører en tagvirksomhed ejet af Rudy og Matthew Yutzy; de to mænd pakkede hende og Emma personlige ejendele fra bilen, forblev hos dem og lader dem bruge deres business toilettet.

Emma skader gik ud over mindre fysiske blå mærker fra stropper og brystklips af hendes bilsæde.

bange for bogstaveligt talt alt, Quick sagde hun fortalte Gretlein over telefonen, da hun ringede til at oprette sit datter første månedlige hjembesøg efter sommerferien.

Efter crash, sagde Quick, var Emma bange for at køre i en bil og være ude af hendes morsyn. Hun ville vågne om natten i frygt.

Gretlein tilpassede sit næste hjembesøg med Emma som forældrepædagog og bragte generelt nogle bøger om i frygt, fortalt fra et 4 årigt perspektiv, sagde Quick.

Hun sagde, at Emma stadig er bange for at være i bil i mørket, men hendes mareridt er stort set stoppet. Hun tilskriver meget af det til Gretlein.

gav os alle disse peger og spor til, hvordan vi kunne komme over ting, sagde Quick.

Gretlein sagde hun føler, at forældrepædagoger skal kunne tænke hurtigt og tilpasse sig familiernes situationer. Når Quick fortalte hende om Emmas nye behov efter nedbruddet, tænkte, OK, jeg har brug for at tilpasse det besøg til hvor jeg hjælper hende. Hvordan kan jeg hjælpe dig med de ting, der foregår med din familie lige nu, med det traume, som Emma har gennemgået og også mor? Og så leder jeg efter ressourcer til at tage det besøg. har 21 års erfaring som forældrepædagoger. Forældre som lærerprogrammer er mandat i hvert Missouri skoledistrikt, og de tjener parochiale og hjemmeskolefamilier, der også bor inden for grænser.

Katie Epema, forældre som lærer koordinator for Jefferson City Public Schools, sagde distriktet tjener 661 børn i 461 familier i år. Alle afsnit I berettigede familier i distriktsforskoleprogrammerne deltager i PAT-programmet, men deltagelse er åben for enhver familie med et barn, der er født før fødslen, lige før du starter børnehave.

Det er svært at sige farvel, da børnene går i skolebarn, siger Gretlein. Hun og distriktet 11 andre fuldtids forældrepædagoger tjener hver især 60 70 børn fra omkring 45 familier. Underviserne arbejder omkring forældrenes arbejdsplaner, selvom hjembesøg skal være om aftenen eller i weekenden. I risikofamilier og dem med flere behov får man to månedlige besøg.

Hvis familierne er behagelige med hjemmebesøg, kan de komme til et særligt klasseværelse i distriktet Southwest Early Childhood Center, sagde Gretlein.

Uanset hvor de møder, og når vi taler om børneudvikling, taler vi om, hvad de ser for deres barn at gøre, sagde hun. Forældrepædagoger medbringer bøger og andre ressourcer og opretter familier med yderligere i program- eller samfundsmæssige ressourcer efter behov.

Epema sagde, mens besøget ser anderledes ud med hver familie, fordi vi individualiserer det til deres specifikke behov, er der nogle grundlæggende emner, herunder søvn, sikkerhed, sundhed, ernæring og disciplin, som alle forældrepædagoger dækker.

Gretlein sagde, at forældrepædagogerne som hende også udfører udviklings-, hørings- og synsundersøgelser og kan henvise familier til yderligere tjenester efter behov.

PAT er gratis for alle familier, selvom Epema forklarede en venteliste for hjembesøg har udviklet sig efter betydelige statsbudgetnedskæringer i 2009.

Quick sagde, at hendes datter var på venteliste i omkring et år efter at hun fandt ud af programmet på KidsFest, da Emma var 6 måneder gammel.

Finansiering til PAT-programmet er en særskilt budgetpost, end statsstiftelsesformlen for offentlige elementære, mellem- og gymnasiale programmer. Epema sagde, at distriktet nu bidrager mere end statsallokationen, og statsfinansiering til programmet er dræbt siden 2009 til omkring 60 procent af hvad det var. Distriktet for fuldtidsundervisere har været faldet fra 22 til 12, inklusive en nylig ansættelse, og tilfælde af belastninger er også blevet krympet.

til budgetnedskæringerne var vi i stand til at tjene mange flere familier, sagde Epema.

rekruttering indsats er ret det samme som hvad de plejede at være på grund af postbudgettet nedskæringer venteliste, fortsatte hun og tilføjede, føler sig underligt at rekruttere familier, der vidste, at de vil være på venteliste i et stykke tid. Hun sagde, at hvis familier venter på personlige besøg, sørger vi for at de ved, at de kan bruge drop in og spille (klasseværelse) og kan forbinde med en forældrepædagog til spørgsmål. Centret har massescreeningshændelser en gang om måneden, selvom de ikke er interesserede i at blive tilmeldt eller de ikke har tilmeldt sig endnu, kan de bringe deres barn ind til udviklings-, høre- og synsundersøgelser og være forbundet med andre ressourcer.

Gretlein har tre døtre og sagde, at hun har indarbejdet nogle ting, hun lærte som forældrepædagog i sin egen forældre.

Jeg lavede gode forbindelser med en familie, hvis jeg ser dem komme frem og se den forbindelse, de bygger med deres barn og væksten i barnet, alle disse Moncler Udsalg ting, når jeg ser det i et besøg, og jeg ser det hele tiden virkelig gør min dag, sagde hun.

Målet er at give forældrene mulighed for at være deres børn, først og fremmest vigtige lærere, for at hjælpe dem med at være klar til at lykkes i skolen og i livet, sagde Epema. kan sige, at alle kan bruge PAT, fordi børnene ikke kommer med instruktioner. Onsdag på Southwest Early Childhood Center, 812 St. Mary Blvd. Screeningen er gratis og er for ethvert Billige Moncler Jakke Herre barn 3 måneder til 5 år, der bor inden for JCPS distriktsgrænser. Andre datoer vil være tilgængelige i hele skoleåret.