Foundation sigter mod at genoprette huset med sit cider salg

Foundation sigter mod at genoprette huset med sit cider salg

MIDDLETOWN Cedar Creek Battlefield Foundation ønsker fuldt ud at genoprette varmerhuset på slagmarken. For at øge de nødvendige midler går fundamentet også tilbage i tiden.

I marts vil en traditionelt fremstillet cider sælges på steder i hele området. En del af hvert salg går direkte til Cedar Creek Battlefield Foundation (CCBF) for at genoprette varmelegemehuset og genopbygge et forårshus og cidery, der engang stod tæt på hjemmet.

Salomon’s Hard Cyder produceres af Winchester Ciderworks ved hjælp af fem sorter af æbler dyrket på frugthulen Orchard i Frederick County. Diane Solenberger Kerns Co ejer Winchester Ciderworks og er en femte generation af frugtplantager på hendes families Fruit Hill Orchard.

Solomon’s Hard Cyder Cyder er den gamle stavning er 100 procent naturlig, glutenfri og 6,7 procent alkohol.

‘Det er ufiltreret og ikke-carbonatiseret, præcis som det ville have været lavet i midten af ​​1800’erne’, sagde engelskman og cider-markør Stephen Schuurman, som ejer Winchester Ciderworks med Kerns. ‘Dette er helt sikkert en gammel østlige England stil cider.’

Drevet af projektet er Timothy Robinson, en bevaringsfirma og historiker. Hans interesse for Cedar Creek slagmarken begyndte som en dreng, da hans bedstemor viste ham et billede af slægtninge, der tabte et ben under Slaget ved Cedar Creek.

Robinson besøgte først slagmarken for mange år siden. ‘Det var da det ramte mig, at varmelegemet, der blev brugt som et hospital under krigen, er sandsynligvis hvor min store store bedstefar mistede sit ben.’

På grund af hans familieforbindelse til slaget har Robinson besøgt Cedar Creek mange gange siden. For to år siden begyndte han at arbejde med CCBF for nøje at undersøge varmelegemet. ‘Jeg begyndte at arbejde på gamle bygninger i 1979. Dette vil være mit sidste job,’ sagde han i sidste uge. 11. I øjeblikket bordet op, det har en unik og ekstraordinær historie.

‘The Heater House blev bygget i 1760 af Hoge familien, der solgte den til varmerfamilien før borgerkrigen’, siger Patrick Kehoe, kontorchef for CCBF.

Oprindeligt en log struktur, blev huset tilføjet på over tid, indtil det blev det hvide clapboard hus det er i dag. Det var først et etagers hus. En anden historie kom senere, og tilføjelsen på vestsiden blev tilføjet som et kontor til ciderybranchen.

Ejendommen var en del af et 40.000 hektar stort areal, der ejes af Joist Hite. Han solgte en 760 acre sektion til james hoge, der tilføjede på huset og bygget en laden, forårshus, cider mølle og presse, granary og stalde. Efter hans død gik ejendommen til Moncler Sale sin søn, Solomon Hoge.

I løbet af årtierne blev boligen besat af Cornelius og Nelly Baldwin, Nelly søster Rebecca Hite, og i 1843 blev ejendommen solgt til Solomon Billige Moncler Sale Heater.

Salomon’s Cyder er så navngivet på grund af Salomon Hoge og Solomon Heater.

Robinson og CCBF har en underskrevet aftale om at markedsføre Salomon’s Cyder til gavn for fundamentet.

Winchester Ciderworks har indgået kontrakt med NW Works Inc., der beskæftiger voksne med handicap, for at placere etiketter på 750 milliliter swing top flasker.

‘Når jeg ser varmerhuset og cidery færdig, tror jeg,’ jeg hjalp med at gøre det, ’sagde Schuurman og tilføjede:’ Det handler ikke altid om pengene. Det handler om, hvad du efterlader. ‘

Schuurman sagde, at hans passion for cider er lig med Robinsons passion for at bevare arkitekturen.

Robinson sagde, at mens han studerede varmelegemet, fandt han tegn på ‘den hellige gral i den tidlige tyske arkitektur i Shenandoah-dalen.’ Mellem træerne fandt Robinson sten og hår, både dyr og menneske, blandet med mørtel. Dette kaldes stone nogging og antages at have været brugt som både isolering og skadedyr afskrækkende.

Forårshuset, som havde cidery tilføjet som en anden historie, forfaldne i årtierne og endelig kom ned i 1990.

Robinson håber, at varmehuset vil åbne for offentligheden inden for et par år, og at besøgende kan nippe til en traditionel cider, der serveres ud af træfat.

‘Cider var det førende produkt i Virginia, især Frederick County, igennem slutningen af ​​det 18. århundrede. Det kommer virkelig tilbage nu,’ sagde Robinson. ‘Vi tror, ​​at cider vil være populære igen i Virginia, og vi har den oprindelige placering af en af ​​de første ciderier. ‘

Mål: Åbner Varmehuset til offentligheden

Joe D ‘Arezzo, grundlæggerpræsident, sagde, at i stedet for at sætte et stort fundraiseringsmål, vil restaurering af varmelegemehuset ske trinvis, efterhånden som pengene kommer ind. Blandt prioriteterne er et nyt tag og cornice.

Genopbygning af varmelegemehuset og ombygning af forårshuset og cidery ville tilføje så meget mere sammenhæng til slagmarkens historie, D, sagde Arezzo.

‘Målet er at genoprette huset, så vi kan åbne det for offentligheden. Den eneste måde at gøre det på er at indsamle midler,’ sagde Arezzo. ‘Salomon’s Cyder er en måde at hjælpe os med at nå vores mål. ‘

Som en nonprofit organisation vil CCBF søge bud til restaureringsarbejdet efter at nogle penge er i banken.

Siden 1990 har fonden været vært for en genoptagelse af slaget ved Cedar Creek hver oktober. Den 19. oktober 1864 var kampen en unions sejr og hjalp med at få præsident Abraham Lincoln genvalgt.

Grundlagt i 1988, er fondets mission at erhverve, beskytte og bevare det land, hvor kampen blev kæmpet.