Fowler frigivelse udsagn vedrørende TMZ video

Fowler frigivelse udsagn vedrørende TMZ video

JACKSONVILLE, Fla. Jacksonville Jaguars og defensive ende Dante Fowler udgav udtalelser om en TMZ Sports video, der gjorde rundene på sociale medier tirsdag.

Videoen indeholder Fowler, hans barns mor og en anden kvinde, som TMZ rapporterer, menes at være hans kæreste.

Teaser-videoen viser Fowler, der taler med begge kvinder, før de træder tilbage og tillader slagsmål. Fowler slog til sidst kampen i, hvad TMZ hævder at være et fladskompleks.

Videoen blev udgivet af TMZ Sports og er en teaser til, hvad de siger, vil være en længere video på et show, de producerer på kabelnetværket Fox Sports 1.

‘Dante bragte hændelsen op til vores opmærksomhed inden videoen blev frigivet og var flov og berygtede,’ sagde jaguarerne i en erklæring tirsdag. ‘Vold af denne Moncler Sale type mod andre er uacceptabelt i vores samfund og til vores organisation. Vi vil fortsætte med at undersøge hændelsen, samtidig med at vi tilbyder ressourcer og yder støtte til Dante og hans familie for at hjælpe dem gennem denne private sag.’

Fowler anerkendte også offentligt sin rolle i videoen.

‘Jeg er flov og har undskyldt for mine handlinger for alle involverede,’ sagde Fowler. ‘Som familie har vi været i gang med dette øjeblik og den konflikt, der førte til det, siden dette skete. Videooverfladen er en trist påmindelse om, at følelser har det bedste af os alle. Jeg tager 100 procent ansvar for alt, hvad der skete. ‘

Den 21 årige var Jaguars ‘første samlede valg i sidste års NFL Moncler Udsalg Draft ud af University of Florida. Han savnede hele sæsonen på grund af en ACL-skade, der blev lidt på holdets første organiserede øvelse sidste forår.