FOX 4 Kansas City WDAF

FOX 4 Kansas City WDAF

Meryl Lin graduerede magna cum laude fra University of Central Missouri, Warrensburg, med bachelorgrad i udsendelse og film. I 2014 modtog hun UCM Alumni Association Distinguished Alumni Award.

Meryl Lin modtog 2010 Mid America Emmy for Health / Science News. Hun vandt også en Emmy i 1997 og var nomineret i 2000, 2005, 2006, 2011 og 2013. Hun har modtaget adskillige offentlige uddannelsespriser, herunder Russell L. Cecil Award for journalistik fra Arthritis Foundation og andenplads i American Academy of Family Physicians tv-journalistik priser. Kansas City borgmesterskomitéen for handicappede forelagde hende med sin 1996 Media Award og hun modtog 1997 Community Service Award fra Alliance for Mentally Ill. I 1997 ærede Kansas City Press Club Meryl Lin med et første sted Heart of America Award for generel rapportering, og hun modtog en førstehjertet Heart of America Award for funktionsrapportering i 2000 og for franchiserapportering i 2007. The American Society of Anesthesiologists hædret Meryl Lin med 2000 Media Award. Hun er 2002 modtager af Television Media Award fra Missouri Public Health Association.

Meryl Lin er medlem af sammenslutningen af ​​sundhedsvæsen journalister. Hun er opført i den tyvende udgave af Hvem Hvem i Midtvesten og er aktiv i Delta Zeta Sorority. Meryl Lin er medlem af bestyrelsen for Jim Eisenreich-fonden for børn med Tourettes syndrom.

Off-kamera, Meryl Lin er en ivrig sportsfan og nyder at spille klaver. Meryl Lin er hjemmehørende i Warrensburg, Missouri, og bor for tiden i Leawood, Kansas.

KANSAS CITY, Kan. Tusindvis af vores soldater i Irak og Afghanistan er kun kommet hjem for at finde nye fjender i deres kroppe. De omfatter lungeproblemer, nervesygdomme og kræft. Mange undrer sig over, om årsagen var i de dampe, de indåndede. Hvor der brand, røg der. Massive plumes steg fra brændegrave en til tre hektar lang, hvor tonsvis af affald fra krig blev dumpet. En Baldwin City, Kan., Teenager vil afslutte sin klasse i lørdag, og det er en ekstraordinær præstation. Hvert trin inden hun kan tage skridt er en udfordring for Molly Ogden. Sætte på en bøjle, så sko. Gør det med kun en arm. Ogden tabte bevægelse i højre hånd og ben for to og et halvt år siden. Hun havde et stort slag en dag efter et hårdt fald. Uh, kæmp hårdt, sagde Ogden. Hvis du var deprimeret, ville du youtalk til medarbejdere eller din chef om det? Vil du genkende det i co-arbejdere og vide, hvad de skal gøre? En ny indsats blev på vej i Kansas City fredag ​​for at reducere stigmatiseringen og belastningen depression Billige Moncler Sale steder på medarbejdere og arbejdsgivere. Steve Kupersmith er en peer counselor hos ReDiscover, en udbyder af mental sundhedstjenester. Kupersmith tal har mistet et dusin andre job i årenes løb på grund af hans depression. Dette er National Children Mental Health Awareness Day. Det føderale agentur, der fokuserer på mental sundhed i dag anerkendte et Kansas City-program. Trauma Smart hjælper førskolebørn, der allerede har haft dårlige oplevelser i livet. Det støjende i et klasseværelse på YMCA Thomas Roque Head Start. Men temperament tantrums? En lærer siger, at du vandt se så mange som du plejede. Mange af os har aldrig hørt om en dårlig bakterieinfektion kaldet C. diff. Det rammer en halv million amerikanere om året og dræber næsten 30.000. Ny forskning finder at behandle patienter med en anden belastning af de samme bakterier kan reducere chancerne for tilbagefald. C. diff er kort for Clostridium difficile. Det angriber ofte folk på hospitaler og plejehjem, men du kan få C. diff overalt. Et metromor dilemma har ført til den første gratis madpantry i nationen for mennesker, der har fødevareallergier eller cøliaki. Amy Goode og Emily Brown har børn i samme alder, der har fødevareallergi. Mødrene bundet til en støttegruppe. betroede mig sin datter, på grund af hendes flere fødevareallergier, havde hendes familie problemer med at købe maden, sagde Goode. Men tjekker han ryggen? Det er lidt svært at kontrollere din ryg, når du selv. Kræft i bugspytkirtlen tager normalt liv hurtigt. Tre ud af fire mennesker dør inden for et års diagnose. Fyrre tusind liv vil gå tabt for kræften i år i Amerika. Men en Raymore mand giver andre håb. I 2012 ville Mark Hurst ikke have troet, at han stadig ville arbejde i dag hos Argus Consulting, eller at han stadig ville være her for sin kone, børn Moncler Udsalg og børnebørn. Hurst lavede begravelsesplaner. I tre år har retningslinjer været konsekvente i at sige, at kvinder med gennemsnitlig risiko for livmoderhalskræft ikke burde have papprøvning hvert år. På torsdag gentog American College of Physicians, at man siger, at screening stadig er overbrugt. Dr. Gina Petelin fra Olathe Women Center ved, at det kan være svært at bryde kvindernes gamle vaner, når det kommer til papprøvning.